Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Én először azt hittem a kormánnyal van gond, de utána nézve oldalakon, illetve néztem twitch élőt is ahol volt aki pont erre kérdezett rá, arra írtak vissza többen is. Mindegy, hogy Logi vagy Thrustm. PC-n frissítettem firewiret, de nem változott.
Ez van sajnos konzolon, biztos valami a rendszerrel van, mert ugye pl. program nincs rá konzolon, és több játéknál is előfordul. Nincs mihez kötni, hogy mikor jön elő. -
Bep
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Semmit nem tudsz. Nekem TMX-nél van ez. Egy pillanatra nyomd meg a menü gombot vagy home gombot (acc multiban ugye menet közben nincs menü csak home gombra) és vissza. Ezután visszajön egyből. SX patch óta a legtöbben így járnak. Amúgy nekem F1-nél is előjön. Gondolom a játék mellett kompatibilítási probléma is lehet a konzollal, mert pc-n ilyen gond nincs. Több helyen is olvastam.
-
Steve1207
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
920, de annyi nem változott két széria köztött, szinte ugyanaz. FFB? Talán az lenne, hogy egyszercsak eltűnik? Quick Resume-ből veddki a játékot, teljesen ki kell lépni mindig és normálisan indítani és nincs utána vele baj. Vagy, ha más akkor gooleben megkeressük, illetve van kormányos topik is.
(#95131) Fizzie:

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
a legelején nekem sem volt. tudtam körbe nézegetni a kocsit, stb..
de most, vagy 3 napja csinálja ezt.
próbáltam kontrollerrel indítani a gamét, aztán a kormánnyal, ugyanugy kilép, ha idő elteltével a kormány helyett a gamepadhoz nyúlok. egyébként minden más működik szépen - a kormánnyal
mit gondolsz? töröljem aztán rakjam újra a gamét? vagy valami setup-gond lehet? -
-
-
soundsonic
aktív tag
-
Dvix
senior tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Gyerekek először jussunk már hozzá egyáltalán a gépekhez, hogy tapasztalatot osszunk meg. Aztán "temethetünk" bármit jó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is várom XSX-emet Game Pass-hoz.
A PS4 re meg max az asszonynak veszek valamit karácsonyra de ennyi kb. Arra már nem fogok "magamtól" lemezest venni. azt nincs kedvem "etetni".
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7