Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
Durva év lesz ez.(Vagyis nagyon remélem)
Remélem az Apple villant valami durvát a 10. iPhoneal. És azt is, hogy az új xbox egy vadállat lesz.Ha tartják a tavalyi E3-as ígéreteket akkor az tuti, hogy amint elő lehet rendelni már teszem is a kosárba
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #91902 üzenetére
Legyenek kézzel fogható tények, és kiderül minden.
Én kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a Windows 10-ből, esetlegesen az aktuális hardverekből és a konzolból.
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
na ezt jó tudni. sőt, köszönöm az infót. ha ennyi a szenvedés vele, kimarad... jóvanazúgy (Y)
bocsánat és köszönömszevasztok, h ide rohanok megint, DE... elakadtam
nekem X360 van, neki One... azt már tudom, h játszani nem fogunk partyban.
de üzenetet ha írok neki, azonnal megkapja. ha ő ír nekem, akkor nekem ki-be kell lépnem az accountommal, h lássam, üzent vki. nem azonnali a dolog.
privát csetelésre sem látja a meghívómat
barátkérőmet sem látja, holott neki barátként vagyok feltüntetve...
namost ez a 360-One közti összecsiszolódás eredménye lenne?... kérdeztem a supportot, nem kaptam értékelhető választ, max annyit: "megeshet"köszönöm Urak
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Medocsabi
addikt
válasz - = Zk = - #91905 üzenetére
Hogy mi okozhatja h nem kapod meg azonnal az üzit azt nem tudom de csetelésre,vagy sima üzenet küldésre szerintem a smartglass app a legjobb,és a telefonodon rögön látod
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #91901 üzenetére
A 10. iPhone pont a jelenlegi, a 7. A Scorpiot viszont én is várom, kíváncsi leszek, hogy miben és mennyit lép előre a Fathez és az S-hez képest.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gianni85
veterán
Számomra az még kevés infó, hogy felüljek a hype vonatra. Nem vagyok egy grafikabuzi, de a stabil teljesítményt, látványt díjazom. Sajnos sok a lag-os, bug-os szar játék, amik éppen kiköhögik a 30fps-t, meg az orrod elé teszik ki a textúrákat. Ha skorpión is ugyanez marad, csak 4K-ban, akkor köszi, de nem.
Tudom, ez inkább a fejlesztőkön áll, de látva, hogy a first party címek is milyen kompromisszumokat kell, hogy bevállaljanak, be kell látni, hogy MS kicsit elb@szta és alul méretezte a gépet. Félek, hogy a látvány mellett a teljesítményben érdemi változás nem lesz a skorpióval se -
Sify
senior tag
megkaptam a szingapuri gift card kódomat. Viszont nem tudom beváltani, mert nem tudom kiválasztani hogy régionak szingapur legyen kiválasztva. Bal also sarok, rákkatintok de nincs ott szingapur. Ilyenkor mi van?
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
KD6-3.7
őstag
válasz gianni85 #91910 üzenetére
Szvsz a konzol sosem a latvanytol volt hires. Mindig is alul maradt a PC-vel szemben grafikaban.
Biztos vannak bugok, felugro texturak az orrod elott stb. De meg mindig jobb, mint PC-n szenvedni a Forza Horizon 3-al, mert FPS drop van meg kilep, meg kapcsold ki a mikrofont, mert nem indul el, vegyel 16GB memoriat stb. Inkabb 30FPS stabil, mint a szenvedes. Anno Arkham Knight is boxon teljesen jatszhato volt mar a megjeleneskor is (volt vele baj persze) mig PC-n ment a szenvedes es vissza is vontak.
Vegzek melobol, hazamegyek zsupsz a kanape kontroller on es mehet a Dead Rising 4. Nem kell tokolnom semmivel. Azt 70ezerbol megvolt az egesz. Ennyibol meg jo VGA-t sem veszek.
Scorpional is ugyan ez lesz. Megveszem leulok ele azt jatszom.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz KD6-3.7 #91912 üzenetére
pont azzal kezdtem a mondandómat, hogy engem nem érdekel a grafika. Felőlem csúnyábbak is lehetnének a játékok csak stabilan fussanak.PC-n legalább tudnék addig butítani a látványon, amíg megfelelően fut. A JC3 verte ki nálam most kicsit a biztosítékot.... pedig hallottam a rémhíreket, meg is fogadtam, hogy nem veszem meg, de most akciónál elcsábultam. És egy baromi jó játék lenne, még alacsonyabb részletességgel is... de ezt a játékot pl hogy a büdös francba adhatták így ki???
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #91901 üzenetére
"Ha tartják a tavalyi E3-as ígéreteket akkor az tuti, hogy amint elő lehet rendelni már teszem is a kosárba."
Ezzel én a helyedben kicsit azért óvatosabb lennék...
Miről is volt szó a 2013-as E3-on, vagy akörül?
- erősebb hardver - na, ez nem volt nagy ügy
- jobb Kinect - aha, olyan jó lett, meg is ölték
- állandó internetkapcsolat - lol, ebbe kis híján belehaltak, akkora felháborodás volt belőle
- használt játékok ellehetetlenítése - szerencsére ez sem jött össze, sőt, azóta is bénáznak a digitális értékesítéssel (store hibák, régiók, teljesen értelmezhetetlen digitális árak)
- médiaközpont!!!!44! - ez nem is lol, ez rotfl
- tévé - hát, ebből sokat nem láttunk, netflix többé-kevésbé megy boxon is, de erre egy 10 eur-s media stick is képes
- sport - minket nem érint, soha nem is érintett, az életben nem fognak amerikai sportokat adni az eu-ben, nincs az a pénz, ami ezekért a licenszekért kéne, és annyi embert nem is érdekel
- xbox exkluzívok - nem mintha fájna, de szép lassan csúszik át minden pc-re is, csak ez éppen ellentétes azzal, amit ígértek
- rendszerintegráció minden platformon - na jó, az asztali és a konzol közeledik, a mobilt kinyírták, a tabletek közeledése a pc-hez nem rajtuk múlt, de nem is ide tartozik, a store azóta is egy fos, hol működik, hol nem, folyamatosan egy káosz az egész
- 499 dolcsis bevezető ár - szerencsére ez sem tartott sokáig...
- ja, el ne felejtsem: kutya a kodban - rotlmaololSzóval ezek alapján én nemhogy osztanám kettővel a bejelentéseiket, hanem még gyököt is vonnék belőlük... Nyilván erősebb lesz, jobb lesz, szebb lesz, és ugyanúgy folytatják a bénázást, mint eddig. Bár tévednék. Na mindegy, nyilván én is megveszem majd a bejelentés után 1,5 évvel, amikorra normalizálódik az ára, de ezt a nagy hype-ot nem értem. Ez is csak egy következő generációs játékgép, láttunk már ilyen váltást többet is, sőt, újabban egyre gyakrabban, és egyre kevesebb újdonsággal. Lásd még Apple, ha már felhoztad. Nekem is almás telefonom van, konkrétan 3 éves, és már akkor sem volt új modell, amikor vettem, és még mindig nem találtam semmit, ami rávenne, hogy vegyek egy újat.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
pzstm
titán
válasz parandroid #91916 üzenetére
totál off, de a legviccesebb, hogy a legtöbbet játszott játékok azóta azok, amelyek meg kötelezően előírják az online kapcsolatot (nem, nem következő generációs gép, és nem igazán tudom elképzelni, hogy a bejelentett számítási teljesítmény kamu lenne....mást meg még nem nagyon jelentettek be a géppel kapcsolatban)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
assalkah
tag
válasz parandroid #91916 üzenetére
Sok mindenben egyetértek veled, de egyébként amit beígértek a 2013 E3-on annak a felére szükségem sem lett volna, de az alap dolgokkal, mint az MS store bénázása azzal igazán kezdhetnének valamit, illetve a kontrollerek minőségével. Én se vagyok az aki felül a hype vonatra, de ha jó ár/ érték arányú termék lesz a Scorpio akkor el fogok gondolkodni egy váltáson, de csak pár hónappal a release után és az itteni fórumozók véleményeit átnyálazva. Amióta állami dolgozó vagyok megtanultam, hogy csak azt hiszem el amit látok. Ígérgetni mindenki tud. Ebben az MS is nagyon jó
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
oriic
HÁZIGAZDA
"totál off, de a legviccesebb, hogy a legtöbbet játszott játékok azóta azok, amelyek meg kötelezően előírják az online kapcsolatot "
Plusz ehhez hozzátenném, hogy a 2013-as premier óta (illetve azóta, hogy néhány héttel később meglett a gépem), maximum 10 percre volt offline a gépem, azóta folyton Live-on vagyok vele. Szóval nekem a korábban beharangzott "always online" dologgal sem lett volna gondom. (de szerintem a nagy többség és hasonlóan vélekedhet szerintem)
Live-Die-Respawn
-
Bishi
tag
válasz birorichard #91856 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy akkor pl nem tudok amerikai rokonnak se venni gift card kódot pl. az én nevemben. Ezt akárhogyis nem kéne bezárniuk. Konkrétan a gift card nem ajándékozható, vagy csak országon belül akkor. Szerintem ez hülyeség és biztosan nem törvénytelen gift cardot venni.
-
frankdelgado
őstag
Hello
Tele van nèha a tököm a lassu töltögetèssel, ha vennèk egy ilyet[link] az javitana a helyzeten? 2_3 jàtèk erre is felmegy... különösen a bf1 nèl unom el az èletem a lassú töltögetèssel...
-
birorichard
őstag
válasz frankdelgado #91929 üzenetére
Szerintem tuti. Nekem csak az nem tiszta, hogy be lehet-e állítani, hogy bizonyos játékok települjenek/fussanak az ssd-ről?
-
zsocy
őstag
válasz birorichard #91930 üzenetére
Be lehet, azt legalábbis igen hogy a belső vagy a külső tárolóra települjenek a cuccok. Külső lenne az ssd egy mobilvinyó keretben, aztán átmozgatnád rá amit át akarsz.
Viszont nem tudom mennyit gyorsítana ez, a rendszer, cache, meg minden továbbra is a lassú hdd-n maradna.[ Szerkesztve ]
-
Bishi
tag
válasz birorichard #91928 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Valójában az elve miatt gondolom, hogy inkább technikai malőr lesz ez a dolog. E miatt most bukott az MS pénzt, mert nem veszem meg azt, amit akartam. Gondolom más is mondott már le az aktuális vásárlásáról ezért, szóval az MS bukik bevételt is ezen. Ki tudja egy évben mennyit. -
twingers
tag
Sziasztok!
Megvettem a Forza 6 Ultimate Edition-t az akcio alatt azzal az accountommal amin a Gold es az EA Access is van. Ezen kivul nekem es a paromnak van 1-1 sajat accountunk is a gepen. A kerdesem az, hogy miert nem ervenyesul a VIP pass a jatekon belul ezekre az accountokra? (Pl. a car pack-ok hibatlanul latszanak es tudjuk is hasznalni azokat az autokat amiket adott veluk pluszban)
Esetleg valami plusz beallitas szukseges?
Koszi elore is a segitseget! -
Siffredi
senior tag
válasz assalkah #91919 üzenetére
A kontrollerrek minőségével kapcsolatos kifogásoddal nagyon egyetértek, kicsit jobban oda kellett volna figyelniük.
Van egy vezetékes xbox 360-as kontrollerem, majdnem félig elkoptak az analóg karjai, meg nem tudnám számolni, hányszor esett le a vezeték miatt, és semmi baja nincs...
-
Bigiboy77
tag
Sziasztok!
Lehet már Xbox one és PC egy szerveren játszani Battlefield 4-et? Mert megvan PC-n és Xboxon is és szeretnénk együtt játszani.
Ha igen hogyan?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
nagyúr
-
parandroid
félisten
Alapvetően a userek szinte teljes egészét nem kellett volna, hogy érdekelje, hogy állandó online kapcsolat kell-e a játékhoz, vagy sem, ez inkább volt a MS kommunikációs bénázása, meg bicskanyitogató arroganciája, ahogy bejelentették. Hozzáteszem, hatalmas ütőkártyát adva a Sony marketingeséinek a kezébe, akik ezt alaposan ki is használták. Mindezt teljesen fölöslegesen, meg lehetett volna csinálni okosan is, hogy a user még örüljön is neki, hogy állandó kapcsolatban van a szerverrel, ez alapvetően egy jó dolog, azt kellett volna kihangsúlyozni, hogy milyen előnyökkel jár, meg hozzátenni még pár új ötletet, nem ész nélkül beszaladni a pofonerdőbe, mint mindig.
A számítási teljesítmény engem személy szerint tökre nem érdekel, ahogy a játékok most kinéznek, az nekem már elég, cserébe megcsinálhatnák őket rendesen is, épp az imént szidta valaki a JC3-at, de gondolom nem egyedi a példa, csak ez most különösen súlyos.
Gondolom nagy durranásnak szánják még a VR-t, ami kábé akkora parasztvakítás, mint a 3D-s tévé, de sokan jól ellesznek vele, aztán egy-két év alatt beleáll a földbe a projekt, mint most a Kinect, amiben egyébként jóval több potenciál volt, csak ki kellett volna használni, és nem a teljes mobilágazat sorsára juttatni (másik szívfájdalmammal a hordható kiegészítőkkel együtt).
Nagyon bírom a MS-t, rengeteg jó dolguk van, az operációs rendszerükkel nekem személy szerint mindig csak apró problémáim voltak, az irodai programcsomagjuk a legjobb a világon, és hihetetlenül ügyesen menedzselik is (az O365, illetve a különböző platformokon való használhatóság fantasztikus dolgok), de a Surface-re igen lassan kezdtek ráérezni (már komolyan aggódtam a termékcsoport miatt, pedig kb a legjobb a piacon a kategóriájában), és amit a mobil ágazattal bénáztak, az mindenféle kritikán aluli. És akkor itt vannak a konzolok, ahol az összes kokiért, amit kapnak a hülyeségeikért, keményen megdolgoznak.
És itt most nem is arról van szó, hogy milyen lesz a Scorpio, mert amúgy biztos fasza, hanem hogy milyen idióta ötletekkel sikerül majd megint maguk alatt vágni a fát, mint a One bemutatása előtt.
bulika: Persze, a csalók. Véletlenül sem azért nem engedik össze őket, mert a bill-egeresek rendszeresen rommá vernék a kontrollerhuszárokat.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sugarforce
addikt
válasz frankdelgado #91929 üzenetére
nem sokat fog segíteni a bf 1 nél sajnos.
-
nagyúr
válasz parandroid #91938 üzenetére
Na persze, azt el is felejtettem említeni!
-
törölt tag
-
modflow
veterán
Ha Fifa 17-ben játszik 1 az 1 ellen egy ismeretlennel, hogy tudom a mikrofonját letiltani?
Nem találom sehol ezt a lehetőséget. -
Bigiboy77
tag
válasz bulikavagyok #91937 üzenetére
Köszi. Ezt sajnálattal hallom
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #79563158 #91941 üzenetére
Egyik említett dolog sem történt velem, de ha nagyon akartam volna, ilyen esetekben is megoldható lett volna a dolog. (pl költözésnél eddig egy nap volt a legtöbb amit net nélkül töltöttem) Elég csak arra a kollégára gondolni (tényleg Def26 merre jár mostanában?), aki mobilnettel Xbox-ozott hónapokig.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
válasz _adaml21_ #91944 üzenetére
Ez, kérlek, a MS 2013-as bejelentése volt az XBOX One-hoz. Azt tervezték, hogy a gép csak akkor lesz használható, csak hamar akkora köpködés kezdődött, hogy nem mertek beleállni. Persze ez nyilván senkit nem érint, és a gép amúgy is mindig online van, meg a legnépszerűbb játékok úgyis online játékok.
Ahogy írtam, lett volna ebben ráció, és fel lehetett volna ezt jól építeni, de amit, és ahogy ők bejelentették, azon a Sony marketingesei vinnyogva röhögtek hetekig. És nem ez volt az egyetlen csúnya melléfogás.
Szóval ha a Scorpio bevezetését sikerülni ilyenek nélkül levezényelni, gyakorlatilag el sem tudnának ugrani a siker elől, de valahol mélyen biztos vagyok benne, hogy már készülnek valami ordas nagy szabotázsra, nehogy már összejöjjön...
ysengrin: Gondolom anti-piracy-t akartál írni, de freudi az elszólás.
p
[ Szerkesztve ]
-
assalkah
tag
válasz Siffredi #91934 üzenetére
Nem szoktam dobálni és az asszonyt se szoktam nyakonverni vele, ha már játszani se hagy. Ez az ami elszomorít igazán, hogy csak játékra használom és mégis pár hónap után a stickek ide oda fityegnek amikor állniuk kellene alaphelyzetben, mint a feszület. Nekem ez a 3. kontrollerem amit visszafogok küldeni emiatt. Képtelenség így a finom célzást gyakorolni. Emiatt gondolkodom csak egy elite kontroller beszerzésén.
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #91947 üzenetére
Ja, meg amikor előadták, hogy a kinect allways on lesz, egyből beindult a para... Szegény kinectnek az ásta meg a sírját...
-
Thusor
őstag
válasz assalkah #91948 üzenetére
Csak ezért ne vegyél elit kontrollert. Ugyanúgy elromlik. Ez is az idegesítő az egészben. Megveszed jóval drágábban az elitet, aminek minőséginek kellene lennie, ezzel szemben ugyanúgy szétmegy mint a sima.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest