Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
Tiszteletem!
adva van egy One S...
egyszercsak elkezdett szelektálni a lemezek között... de van, hogy 1-2 restart, ráolvasás és mükszik... konkrétan nem olvas be lemezeket, hibát ír ki... neten amit tudtam, mint kipróbáltam, de a hiba ugyanúgy fennáll...
gondoltam már olvasóhibára, de más játékokat pl pöcröf beolvas... ezt kizárnám.
hardreset megvolt, játék reinstall megvolt.... más elképzelésem nincs nagyon....
külső meghajtón vannak a játékok, de ezzel sose volt különösebb gondom (SSHD)
mit lehet ezzel kezdeni? gari ofc nincs, ezer éves gép... nekem mondjuk az is furcsa, hogy veszett lassan bootol.. vagy ez a One S sajátossága?! -
- = Zk = -
félisten
Szevasztok
Xbox one s nem kapcsol be...
Áramot adok neki, ès a venti fel-fel pörög, de nem reagál semmire... Csak a a venti hang ès ennyi... Esetleg halk kattogást is lehet hallani
Ez mifèle hw problèma lehet? Merre èrdemes indulni? Restartra semmire nem reagál a gèp... -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
hülye kérdés, az is lehet nem ide...
semmit nem tudunk az új box hardveréről?!... még egy lehelletnyi infót sem?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
szimszonos #183799 üzenetére
igen, tudom... megrendeltem odahaza is, a " 70ért"... egyelőre 10l eéőúéeget kértek, megkapták... szal.. lehet ez se, lesz 250 font, meret otthonról kapom meg...
(#183787) Cloud Strife
a Division 1 volt még ilyen collectors nekem, azt Ubitól, megjelenésre ide is ért
de ha lett volna anno a STALKERből is ilyen hiperszuper collectros, az is a polcon lenne..... -
- = Zk = -
félisten
én majd csak október első két hetében tervezek venni odahaza használt vagy új X-szet... kiderül mi lesz addig
-
- = Zk = -
félisten
válasz
N.YCityBoy #183756 üzenetére
well, itt "rohad" a 4K Samu TV... pár letöltött film, és a One S ami rá van kötve.. meg a PC-m ugye... amíg tudom, kiélvezek az ittlétem alatt mindent, mit lehet...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
N.YCityBoy #183722 üzenetére
a Forza Horizon 1-2-3-4 + Motorsport 5-6-7 amire használom csak...
hetente olyan 6-8 órát tolok velük.. de van, hogy becsibészelődöm és napi 6-8 órát, hetekig...más nem játszik vele, csak én.... de jobban is szeretem a nagyképernyős TV-én, előtte dögölve, mintsem a monitor előtt. persze, átkábelezhető minden... minden csak nézőpont kérdése. tudom
am meg az átszerelésben a kíváncsiságom vezérel, és amíg van rá keret+ingerencia, addig akarom megvalósítani...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
l.skywalker #183601 üzenetére
ami azért jó, mert...?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
l.skywalker #183329 üzenetére
még ingyé' SE...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
r.levente75 #183157 üzenetére
október elején megyek haza 2,5 hétre. .tervezem, hoyg beújítok egy OneX-re... igaz még bőven garis a One S, de... ha már itt a 4K TV.... kiv vagyok, menynire szembetűnő a diffi a kettő között...
bagy használtan, vagy újonnan gondoltam... kiderül addig...más.
játékaim 98%-a lemezes... használtan veszegettem őket ugye... max a kódos, papíros FH4 az ami... a többi second hand...
a kérdésem az volna, hogy lehetséges-e lemezek hiányában az accounthoz már (kemezről) hozzádott gémet leszedni digitálisan bármikor, bármilyen általam bejelentkezett xboxra, vagy ez csak a digitálisokra vonatkozik?! -
- = Zk = -
félisten
Xbo One X csak olyan játékokat tud 4K 60FPS-sel futtani, amikre rá va nbiggyesztve az XOXEE logó?!...
csakmert gondoltam veszek egy dekket (XOX) és áttolom rá a Forzáimat (motorsport 5-6-7) és uccu neki... de ahogy néztem, csak a FH4 és a FM7 képes a 60FPS-re?!ha ez így van, elszomorít... reméltem azért, hogy... ezekszerint nem?!
-
- = Zk = -
félisten
halihó
nem nagyon pörgettem felfelé, de van pontos infó, hogy pontosan kiféle/miféle bill+egér támogatott?!
nekem van a a Tesoro bill és a G500 patkóny... -
- = Zk = -
félisten
pontosan milyen vinyó van az 500 gigás One S-ben?!...
baromi lassan bootol... vagy beszart, vagy gyárilag ilyen a vinyója... konkrétan bekapcs és 5-7perc, mire minden pint-t rendesen betölt az "asztalra"... -
- = Zk = -
félisten
válasz
parandroid #160067 üzenetére
baszki, vak vagyok, mint a bányaló...
sry -
- = Zk = -
félisten
válasz
l.skywalker #159685 üzenetére
tehát DLC-ket vehetek olcsón, pl.. ha jól értelmezem...
-
- = Zk = -
félisten
á-há... értem, köszi
-
- = Zk = -
félisten
a One S 500Gb-os verziójában "gyérebb" a HDD mint az 1TB-os verzióban?!
csak mert kissé hangosan/lassan bootol... előtte egy 1TB FAT volt nálam... -
- = Zk = -
félisten
válasz
szimszonos #158582 üzenetére
bezzeg ha PC-re is ilyen olcsó lenne
-
- = Zk = -
félisten
válasz
l.skywalker #158558 üzenetére
ezt IS nagyon várooom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
parandroid #158549 üzenetére
érdekel vkit 360?.. miért nem előbb szóltatok, most jöttem vissza UK-ba... 1,5 éve otthon pihen az alig hazsnált 360-am
...
mondom nem adom el, úgyse kell a kutyának sem...
vagy most csak új jöhet szóba?!... akkor sry.. lemaradtam... -
- = Zk = -
félisten
értem, köszi... akkor még marad az S...
(#158526) zzola
hah, erre való a Nő...
najó, neeem. csak viccezek... még kapok olyan tockost, magam alá sz.rok -
- = Zk = -
félisten
a One X minden játékot, amit futtatni képes azt 60FPS-sel teszi?!...( natív 4K 60FPS?! )
vagy vannak kivételek?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
IntelKiller7 #156774 üzenetére
jogos, de rendszerint dolgozom akkor...
Goodwood mellett, hotelban... miénk a második hotel Gw után.. szal olyan verdák állnak a parkolóban napokig, szórják a napi jegyeket a dolgozók stb... hát na... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Wesder #156710 üzenetére
én stream playert vagy spotify-t használok, boxon is..( de használtam már usb-ről mp3-at, de csakis külső progiból) úgy van, hogy balance-ba van a csúszka a játék és a zene között.. értelem szerűen amerre tolod, azt erősíti... de ha bezárod, akkor visszaáll minden.. neked nem kell csinálni semmit...
bocs, ha setét voltam, tolok képet, ha kell
-
- = Zk = -
félisten
szóval...
XBOX One S-t ha rácsatlakoztatom egy Acer Predator XB271 monitorra (1440p, 144Hz+, G-Sync), miként fognak menni a gémek?! gondolom 1080p és azt "skálázza" fel, 1440p-re?! vagy 1080p és avesz -
- = Zk = -
félisten
Kodi-n csak nekem nem megy a Jack Ryan stream? se Maverick, se Neptune Rising... más megy.. más sorozat, filmek...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
r.levente75 #155213 üzenetére
hm.. fura, hogy a rútert kell resetelni ezért.... mi miatt van ez a rúterrel? mert gondolom annak van vmi gebasza..
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
érdekességre lettem figyelmes, és hátha vki meg tudná magyarázni nekem...
One S, vadi új, xbox store-ból stb stb...
de csinálta ezt a sima XO is... mielőtt lecseréltem... lehet net a gondja, vagy vmi más.. passz
lényeg....
- bekapcsolom, betölt, bejelentkezik és nem jelennek meg az ikonok egy része... ez rendszeres bekapcskor. igaz, nem naponta kapcsolom be, 3-5 naponta.. de nemárde van, hogy jól betölti
- kikapcsolom, mikor ezt produkálja, kontrollerrel, és vagy 5-7 percig villog a konzolon a bekapcsgomb, majd kikapcsol... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Bigmasterl #152565 üzenetére
az első részre nem tudok válaszolni, sztem ilyen megosztás nem lehetséges. ez nem steam alapú..
én Kodi-t használok. Maverick 4K-val, még nem kelt életre a 4K, de a többi igen...+ feliratozó... magyar "csatornákat". filmeket nem tudom melyikkel lehet nézni..
külső HDD-ről játszik le filmet.... -
- = Zk = -
félisten
akkor marad így, megnézem mit bírnak a kínából rendelt csodáim
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
konzol szerint nincs teljesen feltöltve a kontrollerben az akksi, ellenben az akksi külső töltője azt mutatja, hogy fel van töltve 100%.... bontatlan új akksikról van szó... DE ha mondjuk 3-4 napig rajtahagyom, akkor a konzol is azt mutatja, hogy 100%-os a töltöttség....
akkor most hol van a kutya elásva és miért?! -
- = Zk = -
félisten
valóban, a Logi más kategória...
maradok a PDP verziónál... ha más nem, akkor az eredeti MS... néztem tesztet amúgy mindegyikről, van 1-2 extra a PDP verzióban, de ugyanazokat tudja, mint az eredeti MS. -
- = Zk = -
félisten
válasz
MasterMark #152025 üzenetére
1. az eredeti ugye
2. Logitech Harmony Elite
3. PDP Talon Media Remote -
- = Zk = -
félisten
szevasztok
használ vki Media Remote-ot?!...
tipp, javaslat?! néztem 3-at a neten, de mégse tudom, melyiket.....
Kodi-t akarok üzemeltetni vele leginkább... -
- = Zk = -
félisten
válasz
ImpersonatoR #148229 üzenetére
mikor jött a pecs?
mert nekem napok óta nem megy az 1000 club Forza szerverre hivatkozik... -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #148127 üzenetére
hozzáadtam "látatlanba".. most csatlakozott.. kérdés meddig
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
nem látja az 5G netet a One S....
pedig oda raktam a készüléket, ahol a FAT volt... a 2.4G beton....gondolom nem lehet a wifi kártya a xar, mert ven 2.4G, vagy tévedek?!
első indításkor volt 5G.. arra is léptem be... tegnap is rakoncátlankodott, rúter restart megoldotta. most már az sem...
az 5G-n rajta van egy tablet, megy rendesen.hol a kutya elásva?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Jovanny2 #147914 üzenetére
nem szeretek online játszani... elég az PC-én.. vagyis már ott sem... sandbox gémerkedek lassan 1,5 éve
boxon meg sose volt gold-om....
ez így is marad(#147916) AMD Power
Dirt 4... pc-én próbáltam, kontrollerrel... de nem tudok semmi épkézláb profilt belőni alá... vagy sínautókázás, vagy faltól falig... -
- = Zk = -
félisten
nah, mikrofos sztórból vettem egy One S-t... van egy sima One-om-....
a játékok másik vinyón (SSHD), ellenben a mentések ugye a belsőn vannak... nincs live goldom... szal, hogyan tudom átpaszírozni a mentéseimet a legegyszerűbben?! -
- = Zk = -
félisten
nem bánnám, ha a Forza Motorsport 4 is bekerülne végre a BC-be
-
- = Zk = -
félisten
válasz
icemad #147720 üzenetére
nekem egy "házimozi"van a TV-re kötve, szal amikor megy a Forza akkor jó, ha van egy kis muzsika közben...
(#147713) MunezXBK
akkor meglesem a hétvégén(#147712) hackeeeee
tehát fogalom ide vagy oda, Live nélkül nincs Xbox fiók. tudtam eddig is... oké, Gold meg mindenhez kell, ami multi... kivéve a Mixer... ez jó pont
de voltaképp választ még nem kaptam egy egyszerű kérdésre...
-
- = Zk = -
félisten
nyalihó
cloud player van xboxra, ami jó és ajánlott? google drive-on vannak a zenék...
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
adott egy samu 4K TV... ahhoz, hogy "élvezzem" a 4K előnyét, elég az S vagy mindenképp kell az X?!...
Forza (és később egyéb 4K autós) játékra kell... feleslegesen nem vennék X-et... ha "szinte" ugyan olyan a 4K megjelenítve mindkét kütyün...
köszi -
- = Zk = -
félisten
szevasztok.. a Facebook csoport nem aktív..szóval. megjött az 1 terás FireCuda... piszok gyors lett a gépezet, pedig USB-én csatlakozik. LEHET beszerelem a másik helyett. de az nem ide tartozik, tudom
más.
ha veszek átalakítót a 360S tápjához, akkor az használható a One-hoz?!szerk.
nem pörgeti a vinyót kikapcsolt állapotban ugye?!.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Medocsabi #98015 üzenetére
igen. és 35 fölött elkezd gyorsabban pörögni. szabályozza saját magát.
nah, nálam bekapcsolás után, 5p és már fullon pörög. nem olyan hangos, mint spanom PS4-e, de engem zavar.
szal marad így, pedig amennyire tudtam, kipucoltam vásárlás után a boxot....
ez van. kipróbáltuk, ezt is tudjuk. lapozunk(#98077) bodry123
? -
- = Zk = -
félisten
válasz
parandroid #97976 üzenetére
régi bevett szokásom az extra hűtés...
hát, ezzel (is) pont becoptam, mert baromi hangos... szal megy vissza a feladónak, 30 napos refund van rajta.
am jó lenne, csak a koncepció egy kazal kaki. 35 fokra belőni a szenzort, nagy ötlet volt(#97981) frankdelgado
majd ha a GT4-5-6 és a többi lesz rá, akkor veszek. addig jó nekem a sima PS3 is -
- = Zk = -
félisten
válasz
frankdelgado #97966 üzenetére
a leírtak alapján mi lehet?!
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok.
beruháztam, ERRE:
tesztelés alatt, de...
- 35fok alatt nem kapcsol be (oké, csak akkor áll meg, ha lehűl a box. alap esetben megy, hisz nekem simán 35 fölött dolgozik még twitch közben is...)
- hangos, de annyira nem mint spanom PS4-e...
kiderül, mi lesz a sorsa... -
- = Zk = -
félisten
sziasztok
XO és 360 kontrollert hol javítanak Budapesten?... konkrétan joy csere+tisztítás kéne 2+2 kontrolleren...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest