- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Nem feltétlen segít most az sem, szerver probléma lehet. Mióta konzolom van csak kàbelesen töltök le vele, most van olyan, hogy az 1Mbit-et sem éri el a letöltés(ez egy-két hete van jelen, frissítés óta) Mérésnél méri a sima 2-300megàt a box, laptop a duplàjàt, de a gamek nem jönnek. Viszont ez sem igaz mindre, pl. a horizon 4 lassan jött, le is àllítottam, de a siege lejött 20-30 perc alatt.
-
Madoc
veterán
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Igazad is van meg nem is. Több fajta is van. Vannak tipusai és osztályai is. A fogyasztó felőli dolgokra más tipus - osztályú kell mint az elosztószekrénybe. Egymás után téve biztosítanak ezek teljes védelmet. Nem megyek mélyebben bele. (villanyász vagyok valamennyire konyítok csak hozzá, nem teljesek az ismereteim nekem sem)
-
szimszonos
őstag
-
-
-
Muerte68
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Ez elég bigott hozzáállás, semmi köze az Android iOS hozzáálláshoz, ez két ugyanolyan rendszer csak a MS- letojja a magyar piacot.
Azért mert mert hiányzik a magyar nyelv még ne zavarj át légyszives másik platformra.
Egyébként van pár Megadrive, PS 1-Xbox-PS3-Xbox one, meg Pc-is de azért had lehessen már olyan vélemény hogy nem ártana bele és nem csak az hogy tanulj meg angolul meg húzzál a PS- hez játszál avval.
Nem támadásként, csak vélemény
-
Sify
senior tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Én tegnap este jártam így. 11-kor nekiülök hogy játszom, erre frissítés, 18 GB. Remek! Addig csináltam mást. Letölt elindít majd nem megy a multi mert újra le kell töltenem a pályákat, ez megint 60GB. Úgy hogy hagytam az egészet. Majd esetleg ma este. Amúgy az elég kemény hogy 185 GB foglal az egész játék!
-
mcwolf79
veterán
-
vicces
addikt
-
BT86
tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Vagy UFC 3 ha elszabadulnának az indulatok

Lecs@: Lehet keresni a játékok között és szűrésnek a local multiplayer vagy coop-ot beállítani (azt hiszem ez a 2 elnevezés van a helyi többjátékos módokra). Aztán a játék adatlapján lehet találni képeket, videókat, leírást, esetleg pár vélemenyt. Első körben EA access és/vagy gamepass előfizetéssel olcsón elérhető sok játék. Azok alapján be lehet lőni milyen játékok érdekelnek titeket, anélkül amúgy is nehéz ajánlani. EA 5500 ft egy évre, gamepass meg járni fog a géphez is, aztán akár hardverapróról lehet venni újból. Automatikus hosszabbítást érdemes bekapcsolni és bankkártyát megadni, azt hiszem nem csak a goldnál, hanem gamepassnál is jár 1 plusz hónap érte. Utána ki lehet kapcsolni bármikor az automatikus megújítást. -
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Egyénileg változó én pl a Sekirot úgy szenvedtem végig hogy nem idegesített fel pedig volt rengeteg halál és több órás boss is hihetetlen volt számomra is meglepődtem magamon viszont van ami engem is kikészít hamar mostanában Apex Rankedbe de én mégse anyázom végig üvőltve a menetet ha nem úgy sikerül és nem tudom visszahozni sokat kitiltanék mert némelyik hihetetlen mit enged meg felnőtt létére undorítóan idegölő főleg ha még írogat is utána. skywalker ahogy írja rá kell érezni ha tetszik és ráhangolódsz aztán jó lesz.
-
EmThor
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Hali, 360-ról a red alert 3 és a C&C 3 is játszható One-on!!

Nekem eddig a Halo Wars első része az egyk kedvencem, mert a régi red alert-re és Dűnére emlékeztet, meg megvan a klasszikus felépítése, szóval minden küldi előtt és után átvezető videó, egész jó történet, ötletes küldetések, nagyon tetszett!
-
kirkri
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Itt megveheted 11e alatt. Átállítod az Xbox alkalmazásban a régiót US-re és már mehet is fel a konzolra.
-
EmThor
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Sajnos nem visszafelé kompatibilis, de remélem az lesz. Az egyik kedvenc játékom, az egyik legjobb GYU játék. Digitálisan megvásárolható, 360-on játszható. Anno volt egy tegezes gyűjtői változata is. A fejlesztő Snowblind Studios azóta megszűnt, a tagjai ma a Monolith-nál dolgoznak az új Shadow of Mordor játékon.
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Idén boxra nekem sem jön semmi olyan,amit nagyon várnék...for honor nem volt rossz,de nem dobtam el az agyamat, GOW4 jó volt,élveztem,de sok újat nem hozott.Most jön majd ugye az Andromeda,de valahogy nem érzem azt mint pl a doom megjelenésénél hogy kell.megvárom az értékeléseket aztán meglátom.Scalebound volt egyedül amit nagyon vártam,de ugye offolták...inkább megvettem akciosan a Witcher3 kiegeszitőket
gondolkodom egy használt ps4en a Normális exculiveok miatt.Majd mindegyikkel szívesen jatszanek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Egyedül a Series X miatt vacilláltam a vétellel, de a várható release ár/címek/etc , nekem most nem ér annyit. Talán később.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

99%, hogy a nagy többség a HA-n nem a cdkeys-ről veszi, mert pár száz forintért senki sem fog ezzel szórakozni.

l.skywalker
IntelKiller7