Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz EmThor #17780 üzenetére
igen, set top box nélkül nincs TV jelenleg (bár október 21-től az EU pár országának szánt kis eszközzel más lesz a helyzet)
Külső és belső tárhelyre is telepíthetsz, vinyót viszont formázni fogja.
PS4-re melyek azok a több exkluzívok? Nem inkább azt akartad mondani, hogy számodra szimpatikusabb exkluzívok jönnek? Mert idén jön 1 év késéssel a DriveClub és pont
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tDr1v3r
veterán
válasz EmThor #35810 üzenetére
Szerintem az első rész nem lett olyan szép. De a második... nos, igazából az se az a true nextgen cucc de szépen fel lett újítva, a Blur meg csudajó átvezetőket rakott össze hozzá.
Nagyon sajnálom az MCC-t hogy a netkód el lett rontva, simán hatalmas must buy lehetne minden XO tulajnak.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
válasz EmThor #36099 üzenetére
Ilyen típus, gyári kábellel van a hátsó csatlakozóra kötve.
woodbear: Lementeni? Én csak simán átmásoltam a boxra amivel épp játszottam, a többit meg most újra letöltöttem. Nem volt egyszerű, mert így egy hónapra buktam a játékaim felét. De különösebb adatmentést nem végeztem, vagy Te mire gondoltál?[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz EmThor #36271 üzenetére
Giana sisterst már régebben meg akartam venni. Lassan több ilyen arcade játékom van mint AAA.
Engem egyébként nem zavar a digitális játék de ehhez hozzá tartozik, hogy ha nem lenne home lehetőség akkor tököm se venné őket. Maradnák a lemezesnél.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz EmThor #38330 üzenetére
" tehát nincs HP csak Shield.."
Nem gondolod hogy így reálisabb? Mármint a játék világán belül? Valamint ez már egy másik armor, nem az ami az első részben volt rajta.
"Ja és Master Chief miért tud akkorát ugrani? Gondolom erőpáncél miatt."
Attól függ. A rucija miatt, de pl a Halo gyűrűn, meg az űrállomáson kisebb a gravitáció mint a Földön.
"Annyi van még, hogy ez a 2-es rész, nincs felirat, nem jelenik meg, hiába kapcsoltam be."
Sajnos továbbra is csak az átvezetők alatt vannak feliratok.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz EmThor #38359 üzenetére
már pár hónapja tudtam, mikor mondták, hogy csúszik az idei megjelenés....
Nem is bánom, ha jön Division normális minőségben, meg Halo, GoW és Forza6 is ott lesz...sok is így hirtelen is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest