Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Meg tudtad nézni nem? Google accountom meg nincs kb 6 éve.
Fura, direkt megnéztem inprivate sessionben ie-ben. Sőt, firefoxon is megy
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Def26
félisten
válasz Döglött Róka #70301 üzenetére
Nem. Megáll a betöltésben kb. 3 mp után.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Bogyi007
veterán
Ha már akciózásokról van szó:
Assassin's Creed IV 4: Black Flag Xbox One - Digital Code: $4.30Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
aktív tag
Sziasztok
A One kódokat, be lehet aktíválni PC-n win10 alatt is?
(GOW UE miatt kérdezem)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
Ha ilyen üzenetet kapok a network check-nél akkor mi lehet a baj?
Can't get a Teredo IP adress
Minden ment rendesen délelőtt és délután óta semmi
-
Bogyi007
veterán
válasz 007spider007 #70308 üzenetére
Igaz nincs akcióban de Oroszországi kirándulásomban 419 rubelért akadtam rá az Ori Def Editionra (kb 1716 forint) - létezik, hogy annak megvásárlásával a korábbi verziót is megkaptam volna? Nincs Hometársam és most a sima kiadás ott van a Ready to Install rész között egy másik méretben.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
válasz retesz147 #70314 üzenetére
Akkor meg is akartam venni csak közben el is feledkeztem róla.
Na de majd most! Bár nem volt Forza Horizon 2 akcióban, de végül csak megpakoltam a kosaramat. Ruszkiktól hoztam az Ori-t és a megmaradt rubelekből egy flipperasztalt amin vérre menő háborút vívtak a gyomok valami rothadó és büdös élőhalott dögökkel.
Hazaérkezve meg mivel már nagyon az orromba ivódott a romlott és oszlásnak indult hús szaga, vettem két játékot amikben ezen klienseket lehet gyepálni. Az egyiknek a Szezonális kulcsát vettem meg bagóért, a másiknak meg az 1998-as kiadás kipofozott "hádésített" verzióját ami elindította egy kis szürke konzol életútját is.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mankó
veterán
Srácok hol a legolcsóbb most a division?
-
Bogyi007
veterán
válasz mukibuci #70317 üzenetére
Miért csak az argentin store-t lehet emlegetni ilyen célból?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MODERÁTOR
beszélni róla =/ minden második szavam az, hogy oroszoknál járok, rubelem van
nyilván ha annyit irok, hogy megvettem xy játékot, akkor 2 centit csökken az epénisz ahhoz képest, minthogy rubelért vettem az oroszoknál
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
s7evcsenko
addikt
1 "embernek" szúrta a szemét, így valahogy kisírta a tiltást!
mukibuci:
Most konkrétan mi is ezzel a baj?
Én örülök, hogy felhívja rá a figyelmem.
MS majd tesz ellene, ha szúrja a szemüket nekik is, nem?[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Madoc
veterán
A moderátor úr csak offokat generáltat hogy legyen mit törölnie.És tiltania.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
A division nektek frissitett automatikusan? Elinditom most a játékot erre feldobja a 2,7gb update-t.
Természetesen instant on-ba van a gép.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
gduck
addikt
Hát ez az MS rendszer egyre szarabb. Régen semmi gond nem volt, most meg vásárlásnál (magyar store, semmi trükk) hibakód, levél megjött hogy megvettem, xbox számláimnál először + utána - összeg (így ugye 0Ft). Végeredmény: nem vettem semmit, banknál meg zárolva van az összeg egy hónapig ?!
Mi a @C!t%* vonták vissza, amikor a banknál sikeresen "leemelték" az összeget?!
-
pzstm
titán
válasz Blaise #70333 üzenetére
Szerver oldal triggereli, és nem a játék frissül tulajdonképpen, csak egy kliens úgymond. Ubi-ék meg úgy csinálták, hogy elindításkor triggereli csak meg.....sajnos (nem tuti, hogy lehetne-e, instant-on-t használni....mintha Destiny-nél is ez lett volna)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rage47
veterán
nem ugy van, hogy csak akkor updateli a játékot ha kileptel belőle teljesen? tehat quit miután bezártad.
-
zsolesz010
senior tag
Destiny: The Taken King – Legendary Edition - 9k alatt jelenlegi árfolyamon, amíg az akció tart, és ebből 1k a posta. Ennyiért már 2 év lemaradással én is megnézem, bár a demo tavaly annyira nem adta vissza nekem sem, miért vannak több száz/ezer órás fanatikusai.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Def26
félisten
válasz zkas90 #70337 üzenetére
Én nem mondtam, hogy az ms hibája bármi is. Csupán azt próbáltam érzékeltetni, hogy ez is egy olyan agyondícsért dolog ami nem mindig működik.
Ilyen ez, de majd jön egy fain preview update ami ezt megoldja, cserébe viszont elkur másik 6 dolgot.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
winfos
tag
válasz zsolesz010 #70339 üzenetére
Ezt ennyiért én is megvennem. Hogyan igazodsz ki ezen az oldalon?
-
zsolesz010
senior tag
válasz winfos #70342 üzenetére
Fele ismerősöm már külföldön van, Svédben épp jóanyám. De gugli fordítóval indultam neki az oldalnak először. Dániába, Norvégiába, Svédországba szállítanak. Svédben egy rakás magyar van, sőt, még itt is vannak, a svéd nyelves topikban fel-felbukkannak/-tak.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Teko001
őstag
EA Access-be jön az NHL 16 március 29-én
-
Sh4rk
aktív tag
Skacok, Goldos árból már nem jön le 10% ea access?
Vagy az 1 hónaposhoz nem jár? Azt hiszem még nem járt le.
Válaszokat köszi.Nfs így már csábító....
-
adalbert1
veterán
válasz parandroid #70284 üzenetére
A Diablo 3-at én is 6k-ért vettem akciósan valamikor év vége felé - ha kb. ilyen áron lenne a digitális is, akkor elgondolkoznék a cseréjén kényelmi okokból (lemezcserélgetés), de ez a 10k elég sok érte.
Azért néha vannak jó akciók, pl. a Tomb Raider Definitive Edition volt múltkor 1,5k-ért, vagy a 2 Metro szintén 1,5k-ért - de nekem úgy tűnik, hogy ennek a tavaszi akciónak nagyobb a füstje mint a lángja (vagy csak már én is sok mindent bevásároltam korábban jó áron , így ezek nem hatnak meg).
bLaCkDoGoNe: és tényleg, korábban csak átfutottam az akciós listát, fel sem tűnt, hogy nincs benne, csak az, hogy olcsóbb az eredeti áránál. Mindenesetre ez is volt/van már a game.co.uk-n 10 fontért, tehát még a 6k-s kedvezményes ár is soknak tűnik érte.
-
sch_a
addikt
válasz s7evcsenko #70328 üzenetére
Remélem aludni azért még tudsz az idegtől.
Én csak megkérdeztem, hogy a warez miért tiltott, ez meg miért nem. Megválaszolni azóta sem sikerült senkinek. Szerintem nem egy illegális dolog kitárgyalásának tiltása teszi tönkre a topikot, sokkal inkább az, hogy minden második hozzászólás az orosz, az argentin, a szingapúri meg a fene tudja milyen store-ról szól, vagy hogy ki mivel spórolt 15 Ft-ot és hogyan zároltak 34 Ft-ot a számlájáról.
Bezzeg ha a felbontás kerül szóba (ami szerintem ezerszer szakmaibb téma, mint a fillérbaszás), akkor mindenki jön, hogy milyen unalmas.
Különben meg nyugodtan lehetett volna simán csak engem bannolni és akkor még mindig aranykorszakát élné a kedvenc témátok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Usa régióra van állítva a box, és nem tudok "pin"elni.. Sőt remove pin-t sem tudok csinálni..
Tegnap este sem ment, gondoltam majd ma, de ma sem. Csináltam egy cache törlést, utána sem.
Sorry about that. Try again in a while. 0x876c0002
@sch_a: Én azon nem rugóznék, amihez nem kell VPN.. Steam-nél is lényegében az, ami tiltott dolog, mármint, a vpn.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Thaddius
tag
Ha jól tudom a Remedy PR vezetője magyar ? Puha Tamás.
-
retesz147
addikt
Kinectesek......5300 Ft a Just Dance 2016..... KockaLada országában
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest