Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Ha így áll a konzol az nem baj? [link]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
r.levente75
addikt
Szerintetek az ms miért nem mellékel a konzolokhoz egy brossúrát, melyben legalább a műszaki paraméterek fel lennének tüntetve stb... mint más hasonló műszaki eszközöknél?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #67852 üzenetére
Játszani akarsz vele vagy szerelgetni?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #67851 üzenetére
Alapból szerintem nem.
Egyedül az optikai meghajtó kérdéses, hogy az vajon mit szól ahhoz, ha így áll, és nem vízszintesen.
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
válasz vízipiton #67857 üzenetére
Tudom hogy az éves még mindig jobb áron van itthon, de aki nem akar esetleg éveset venni?
Egyébként te kinek vagy a kamunicke?
(Regisztrált
2016-02-20 12:53, azaz 0 napja - újonc
Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2016-02-20 14:36
utolsó feltűnés
2016-02-20 14:36)Nyugodtan fel lehet vállalni ám az eredeti itteni nevedet is....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
r.levente75
addikt
Volt már a kezemben három helyről származó használt lemez melyeknél a korong széle ki volt koptatva és karcos volt nagyon csúnyán (körkörös karcok is). Mind a három helyen álló konzolt használtak! Nem tudom van e összefüggés?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
De igen, lévén két oldalról szívja be a gép a levegőt, így az egyik fele le lesz takarva. Az Xbox One-t csak és kizárólag fektetve szabad használni.
Live-Die-Respawn
-
zsolti72837
addikt
válasz r.levente75 #67861 üzenetére
Az igen. Akkor szépek lehettek a lemezek.
(#67862) orichalcos: A levegő beszívás miatt is vacilláltam.
(#67863) tunkiih: ONE-ra is lehet kapni ilyet. Az megéri?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
ssgt1981
senior tag
Ti megkaptátok már a frissítést? Nekem még nem jött semmi.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
halihó. Arra tipp, hogy a partychatet miért csak pc-n hallom, ha win10-re küldöm? Külesen semmi, se mikrofon, se semmi. A régi xbox appot nem találom sehol, szerintem az új elcseszett valamit
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
MrPeekaboo
senior tag
-
i@lex
őstag
válasz zsolti72837 #67869 üzenetére
Nem, egy kedves srác, az Xbox One facebook csoportból.
-
tunkiih
őstag
válasz zsolti72837 #67864 üzenetére
Szerinted, ha a 360as gépeknél többet ártott mint használt hivatalos MS közlemény szerint is (ezeket nem ők gyártják), konkrétan csak elfüstölte a gépeket mert visszajutott a hő, akkor megéri ilyet venni?
Világosan leirtam, hogy 1 zsák sz.r találmány ezis, mint ez a tartó, nehogy vegyetek...
-
Steven
addikt
orichalcos Az új updatről nem akarsz egy cikket írni mi változott míg a főbb újítások...?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
modflow
veterán
A Quantum Break már előtölthető elvileg. 44 Gb.
De hogy is lesz ez? Ebben a 44 GB-ban benne van a sorozat is? Tehát játék közben lesz majd a film is, amit ígértek, vagy hogy lesz ez? -
JenciHUN
aktív tag
Valaki esetleg nem tud 12 hónapos Gold előfizetést jó áron?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz modflow #67884 üzenetére
The gameplay is split into segments. After playing through a segment of the game an episode of the digital show will play. In the game, the video game portion will tell the story of the protagonists while the show will tell the story of the antagonists. Players can make choices as the antagonist in the beginning of each episode of the TV show, also known as "the junction points". These decisions would influence the state of the game.[5]
Live-Die-Respawn
-
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Van vkinek 50megás thome os net? Milyennek kellene azzal lenni a letöltési sebességnek boxon? Mert nekem vezetékkel kb 12 megát ir és keveslem picit.
-
Dinasti
senior tag
22 vel kiegyeznék mert a 10 megással is jött 7,5el. Nem tudom hogy portokhoz esetleg nem lehet köze? Mert még rá se néztem a router beállitásokra most kötötték be. Meg valaki említett pár hónapja olyat hogy lehet kérni a szolgáltatótól vmi nyílt ip címet. Csak nem találom azt a kommentet. Esetleg ha azt vki elmagyarázná...
-
Def26
félisten
-
pzstm
titán
válasz Dinasti #67888 üzenetére
Optinet, T-home, 50/25.
vezetékkel lóg a neten a box, ne a sebességmérésre alapozd, hanem mondjuk egy 20 gigás játék letöltésére. 40-45 Mbit megvan stabilan mindig.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Daffchy
őstag
Másnak is vacakol a live vagy csak nálam nem kerek valami?
Szerk.: Azt irja csatlakozzak a live-hoz. Semmi nem indul, you tube, twitch, edge, semmi...
Network menupont alatt minden oke.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Eleget hisztiztem tudom de lenne egy hiba ami picit zavaro: partyban vagyok kozben megy a rainbow, elo akarom hozni a snapat es kidob a partybol. Olyan, mint ha pl. elfogyna a ram es bezarja a az alkalmazast (ilyen erzest kelt bennem).
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szereztem baráti árban egy Seagate GoFlex 2TB-s 3,5" külső HDD-t.
Hát, ugye 7200RPM, a 2,5" 5400-ashoz képest... Nem kicsit csökkent a játékok betöltési ideje..
A vinyó még teszt alatt van, de átpakoltam már rá mindent a kicsiről.. De meglepődtem, nem kicsit.
Véleményem szubjektív...
-
Bazsi1987
őstag
Tudtátok hogy a magyar régióba újra jó a Community rész most mentem vissza magyara vásárlás céljából és jó volt!!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Már többször is megfigyeltem, hogy én multizom pár órája, haver jönne játszani de neki szar a live. Nálam semmi baj. Kilépek, majd vissza de akkor már nekem se jó.
Tegnap du. is ez volt. Fél órát vártam aztán már mindkettőnknek rendben volt minden.Fene se tudja mitől van ez. Direkt megnéztem a pinget letöltést, semmivel se volt gond.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest