Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerAti
újonc
Jogos! Ugyan tényleg jó barátok vagyunk, de a Túl a barátságon kettőt azért nem rólunk fogják leforgatni
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #218447 üzenetére
"MS-nak amúgy is az az érdeke, h a GPU felé terelje a népet,"
Egyébként ezt maga az MS is így gondolja vagy ez is csak valami mantra?Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #218450 üzenetére
Igazából logikus lett volna, de az első rész is visszakerült a store-ba amikor kapott X patchet. A három is simán lehet, hogy még visszatér...
Én azt nem értem, hogy miért nem képesek az első 3 részt Pass-ba rakni...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #218454 üzenetére
"Én azt nem értem, hogy miért nem képesek az első 3 részt Pass-ba rakni..." - ez a felvetés viszont teljesen jogos! Ott lenne a helyük az összes Forza Motorsporttal együtt.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Def26 #218452 üzenetére
Nekem egyre többször az a gyanúm mostanság, hogy sokszor az MS maga sem tudja, hogy hogy gondolja.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #218456 üzenetére
Nem tudom. De én ezt a dolgot csak itt olvasgatom. Cikkekben, főleg ms nyilatkozatokban még nem, max utalgatást.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NoMagix
addikt
válasz bulikavagyok #218455 üzenetére
Ezzel én is teljesen egyet értek!
Erre rágyúrhatnának! -
KD6-3.7
őstag
válasz l.skywalker #218458 üzenetére
Battlefront 2??
Benne van a kemény 1000Ft-os EA Accesben! Csak az nem játszott vele, aki nem akart! -
DavidQ
tag
válasz l.skywalker #218449 üzenetére
Life is Strange sorozatot nagyon szerettem. A grafika nem volt nagy szám, de a storyline nagyon magával ragadott. Sokat várok ettől is.
Nem minden kínai szirszar szar!
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #218431 üzenetére
Division de nagy játék!!
-
fabokf
tag
Óhh, Division? Zsír, úgyis párszor szemeztem vele, de mindig letettem róla...most már az se lehet majd kifogás, h sajnálom rá a pénzt legalább már csak a kiegeket/season passt kell hozzá olcsón levadászni utána
Az Armed & Dangerousre még kíváncsi leszek...anno a Giants: Citizen Kabuto tetszett a csapattól...hátha lesz fele olyan jó, mint az volt -
EmThor
addikt
Elég kuka játékokat mutatták este. Kevés volt ami új bejelentés volt, a legtöbbet már korábban láthattuk.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
Van aki nem insider és megkapta az új Store-t. Redditen írták.
Meg most 2 órától játszható a wasteland 3, kíváncsi vagyok! Este lejött a tell Me why is, és ami még bekerült a Game passba a Double kick heroes, melegen ajánlom, metál-ritmus-zombis játék.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
Appok közt megjelent HDR game calibration a konzol frissítése után.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #218458 üzenetére
Ez mikortol van?
Az outward erdekel, csak nem merem megvenni egyelore, jo lenne kiprobalni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Remiel
őstag
válasz l.skywalker #218446 üzenetére
Gears 5 Perk Bundle ezt hol találom, látom?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Hunt3r22
őstag
válasz bulikavagyok #218447 üzenetére
Ez nem siránkozás, csak 15 év live felhasználóként idegesít, hogy 0 hónapokkal szúrják ki a szemünket.
Xr
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #218446 üzenetére
Ez az A Előnyők?
A discrodos mikortól él?Ja megtaláltam már.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
This Week’s Deals With Gold And Spotlight SaleFrissítés: Bekerültek a 360-as Deal-ek.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #218425 üzenetére
Mobil böngészőben viszont látszanak:
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #218473 üzenetére
Írtelek, köszi.
-
l.skywalker
Topikgazda
Spellbreak - ingyenes játék
Megjelenés: szeptember 3.
Teljes cross-play (XO, PS4, PC)
Nekem ez kifejezetten tetszik eddig.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #218479 üzenetére
Tenyleg jopofa egyelore!
Viszont errol a gyokkettovel valo setatemporol leszokhatnanak mar vegre. Borzaszto, mikor a fohos, varazslo, kalandozo stb nagyjabol egy reumas oregasszony sebessegevel vetekszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #218479 üzenetére
En toltam betat. Haaaaaat. Loot rendszere viszont tetszett. Olyan varazslatot kapsz amilyen cuccot veszel fel pl.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Sziasztok!
Lesz eböl a gold eltölésből valami ? Fortnite-ra van mostanában csak idöm játszani, a küldetéseket megcsinálom azt kész. Azért kérdem mert igy nem valami gazdaságos mindig vennem goldot. 1 évre nem szeretnék venni mert ha eltörlik akkor nekem kuka.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #218485 üzenetére
Szépen csúszkálnak a dolgok.
-
l.skywalker
Topikgazda
Hétvégi Call of Duty League nézői között kisorsolnak 10ezer COD BLOPS Cold War Béta kódot a vasárnapi adás alatt:
https://callofdutyleague.com/en-us/championship-rewardsNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #218487 üzenetére
Plusz info hogy ez a beta kod csak ket extra nap jatekidot ad, ugyanis open beta lesz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Esett megint egy 10-est az Elite Series2 ára, most 45.999.- Ft az Euronicsban:
https://euronics.hu/termekek/xbox-one-elite-series-2-vezetek-nelkuli-kontroller/p/230450Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HUNited
őstag
Sziasztok.
Aki más topicban már látta, attól bocsi, csak próbálok releváns infóhoz jutni.
Van tipp arra, hogy Xbox Game pass ultimate előfizetést hogy lehet olcsón fenntartani? Úgy látom az első hónap csak 300 Ft, meg valami angol oldalon olvastam (csak nem túl jó az angolom) hogy Xbox gold csomagokkat is valahogy be lehet számoltatni olcsón ami kitolja a hónapokat. Ilyenekhez hogy lehet hozzájutni?
A Fiam rá van kattanva erre a Minecraft nevű hulladékra, mobilon anno valami akcióban megvettem neki fillérekért, de most nyúz, hogy a számítógépen is akar vele játszani, és ez az ultimate előfizetés ez tartalmazza, teljes verzióban meg 10 ezer forint ez a szutyok.
Havi 300-at talán még megérne, de 10 ezret egy ennél jóval komolyabb játékért sem fizetnék ki, nemhogy erre a pixelhalmazra. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz HUNited #218492 üzenetére
Ha havi 300 forintért akarod, akkor az nem fog menni. A legolcsóbb, ha veszel Gold előfizetést a lehető leghosszabb ideig, arra beaktiválod a 300 forintos GPU-t újra ha beajánlja, vagy a teljes árú GPU-t és akkor a meglévő időszakra való Gold-odat átkonvertálja GPU-ra, de ez sem havi 300 forint lesz, hanem a Gold ára/hó
De egyet nem értek. Mivel játszik most a gyermeked PC-n, ha a PC-s GamePass-ban nem elérhető a Minecraft?
-
akooos
veterán
válasz HUNited #218492 üzenetére
Ha csak a Minecraft kell belőle, akkor megvenni a legolcsóbb. Úgy lehet "beszámoltatni", hogy veszel sok sok live goldot (amiből egy év 12k), majd arra ráaktiválod a 300 forintos GPU-t. Ebből csinál neked 13 hónapot, de ~12.300 forint. Ha nem xboxról beszélünk, hanem PC-ről, akkor keress inkább valami kulcsos oldalon minecraftot, ott olcsóbb lesz szerintem.
-
-
HUNited
őstag
válasz l.skywalker #218493 üzenetére
Köszike.
Mivel játszik PC-n kérdésedre:
"mobilon anno valami akcióban megvettem neki fillérekért, de most nyúz, hogy a számítógépen is akar vele játszani"Nem mondtam, hogy játszik vele a PC-n most is. De amúgy most elindítottam neki valami 90 perces próbaverziót, csak azzal meg nem tud felmenni a szerverekre meg ilyesmi.
Valszeg az lesz, hogy kap egyhavi próbát 300 Ft-ért, aztán addigra remélem rájön, hogy mobilon kellemesebb játszani, mint PC-n.
-
ggeleven
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Ez meg mi a f#s?
Mehet is nyugodtan a Gold a levesbe maradjon csak az Ulti GwG játékok nélkül egy ezressel olcsóbban.Ennek így annyi értelme van mint a magyar járvány kezelésnek vagy gazdaság élénkítésnek.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest