Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
szimszonos
őstag
válasz ggeleven #180797 üzenetére
Jó helyen néztem én is az Ubisoft appban de rájöttem mi a gond.Csak az újabb játékoknál írja ki,azért nem bírtam megnézni.Black Flag,Assassin's Creed Unity,Far Cry 4 nem írja ki,2014-ben jelentek meg kb Xbox-ra.A Far Cry Primalt és az utána kiadott Far Cry 5 meg az újabb Assassin's Creed részeknek kiírja a statisztikáit.Ez érdekes,akkor ezért nem találtam a Black Flagét.Amúgy tényleg pontosabbnak tűnik már amelyik játékot megtudtam nézni,mint az Xbox vagy az Achivements app.
[ Szerkesztve ]
-
-
adise
őstag
-
veterán
-
-
-
-
persil
nagyúr
válasz ggeleven #195515 üzenetére
Csak egyszer kell megszivni a g2a-val, utana te sem fogod ajanlani masnak.
Addig persze bitang jo uzlet...Alig dragabb a cdkeys es az tenyleg megbizhato. Komolyan nem ertem, hogy 100 forintokert minek kell ajanlgatni a szart
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz ggeleven #216487 üzenetére
Az 576 már régebb óta (legalább 1 éve, de lehet, hogy még annál is több ideje – nem emlékszem pontosan) a BestByte-é.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bogyi007
veterán
válasz ggeleven #216485 üzenetére
A Konzolok Szervize és a Videojatekbolt.hu fúziója már korábban megvolt ehhez jött a fúzió az 576/BestByte csoporttal.
És a Playit Cardok készpénzes feltöltése is ezen üzletekben lesz hamarosan lehetséges.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz ggeleven #217294 üzenetére
Most teszteltem a FH4-et, lakáson belül 4G+ mobilneten közel hibátlan nálam is (wifin mondjuk nem volt az)! 1-2 percenként láttam egy kis "bekockásodást" ami a játékélményt (és az irányíthatóságot) egyáltalán nem befolyásolta. Nagyon komolyan összerakták, számomra hihetetlen, h így tudok játszani a mobilomon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ggeleven #217300 üzenetére
Azért nekem ezzel kapcsolatban még vannak kétségeim (OK, már nem vagyok iskolás gyerek ). Most elszórakoztam a Forzával pár percig, de nehezen tudom elképzelni magamat, ahogy órákon át játszom ebben a formában. Persze később más lesz a helyzet, ha a szolgáltatás "kinövi" a mobilomat. Vagy lehet, h vennem kéne egy tabletet?
Üzletileg egyébként tényleg nagyot húzott ezzel a MS, mert nyilván ez a jövő, és ők nem kis előnyre tehetnek most szert. Tetszik ahogy építik a brandet, csak azt nem értem, h egyes területeken, h tudnak ilyen nagyokat hibázni közben?![ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz ggeleven #217300 üzenetére
Szóval nem veszel XSX-et, hanem szeptember 15-től élesben csak xCloudot fogsz használni? (mert konzol tulajként akinek amúgy is van GPU-ja belőled nem csinál nagy bizniszt az MS). Nekem sajna az első verziós kontrollerem van, így nem tudtam kipróbálni rendesen, de picit kockásodott a FH4 nyitó videója, DIGI1000 mellett, bár az szerintem inkább a csodálatos routereim hibája lesz. Ahogy másik topikban írtam szvsz az MS-nek nem az a célja vele, hogy handle hand-ként használják az emberek, mert azzal több probléma is van, hanem, hogy a tv előtt használják azok akik nem vesznek konzolt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz ggeleven #217315 üzenetére
Igen, egyetértünk, azért mondom, hogy most még érdekesség a meglévő játékosoknak és lehet lesz egy pár aki dobja miatta a hardvert is, de ez a koca játékosoknak szól, akik a mobiltól többre vágynak, de konzolt nem akarnak, azok között viszont nagyot mehet.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Micsurin
nagyúr
válasz ggeleven #217566 üzenetére
Nemi előnyeit kihasználva tett szert hirtelen szakmai és pozícióbéli előrelépésre.
Ha belegondolsz a túloldalt meg lehetne legalább olyan szépen fogalmazni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
NoMagix
addikt
válasz ggeleven #218089 üzenetére
Nem megfelelő tartalom miatt!
Még FH3-ban kb. 2 évvel ezelőtt megrajzoltam az eredeti Unicum logót, amit megosztottam és 2 autómra is felraktam, majd áthoztam az FH4-be!
Nem volt sok letöltése, de valakinek nem tetszett!
Hiába adtam linket a supportnak és magyaráztam nekik mi is az, nem érdekelte őket! Sok mindent elvesztettem a játékban miattuk! -
MoVieFaN
aktív tag
válasz ggeleven #223888 üzenetére
Ezt hogyan csináltad? 1 évet vettem, de többet nem tudok kikapcsolt számlázással sem.
Ááhh közben sikerült harmadszorra.
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
ggeleven
őstag
válasz ggeleven #223888 üzenetére
Szépen átváltotta mára nekem is a rendszer a 3 év EA-t 1 év GPUra. Egyelőre elméleti kérdés, de ha most ismét vennék EAt, akkor azt ugyanúgy át kellene váltania, nem? Bocs, ha már volt, de nem emlékszem, hogy olvastam volna.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest