Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Remiel #196904 üzenetére
Ismerősömmel a múltkor csináltunk pont ilyet. Aktiváltuk a dobozban lévő 1 hónapot, rá az 12 havi goldot, majd megvettük a 3 hónap 300Ft-os UGP-t. De csak 2021 áprilisig lett UGP-je. Szóval a dobozos 1 hónapot nem vette hozzá.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
kirkri
addikt
válasz Remiel #196904 üzenetére
Még próbálj venni hozzá Game Pass PC-t is a Hardveraprón. Az 3+1 hónap és szintén beszámítódik a GPU-ba, függetlenül attól, hogy PC-hez "való".
Az ára verhetetlen, jellemzően 2000 forint körül adják. Egy dologra mindenképp figyelj, hogy olyat vegyél, ami 5x5 karakteres kód, különben úgy jársz, mint én.
Ebből nem érdemes sokat felvásárolnod, mert csak egyet elvileg beváltani. Bár wesder fórumtársnak sikerült többet is, én két különböző kódot is megkíséreltem ráhúzni másodiknak az enyémre, de egyiknél sem jártam sikerrel.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #197068 üzenetére
Nincs és nem is lesz. A sima Witcher 3: Wild Hunt lesz benne 19-től
Az összefoglalóban a Game Pass játékoknak is lesz külön hsz, ígérem igyekszem vele
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #197070 üzenetére
Most akciósan 4.495.- HUF
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Janusz001
őstag
válasz Remiel #197082 üzenetére
Én nemrég vettem Alzáról akciósan egy HyperX cloud -ot, azóta leszoktam a házimozi használatáról, baromi kényelmes, az a rövid kábel a kontrollerbe dugva abszolút nem zavaró. Kellett egy kontroller firmware frissítés, mert néhány játékban pattogott a hang, de ez azóta megszűnt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #197116 üzenetére
Mixert össze kell kapcsolni a Microsoft fiókkal. De egyébként mindenhol az új neved lesz majd fent ezentúl.
Amúgy vannak jó első nevek. Nekem van egy UK fiókom, annak MassiveJaguar vagy mi a neve
-
Wesder
félisten
válasz Remiel #197406 üzenetére
Ha lent tartod az A-t, akkor fut, és közben lőni nem tudsz. Akadàlyt àtugrani meg úgy tudsz hogy fedezékbe bújsz mögé és àtmàszol.
A Gears1 óta így működik. Szokni kell. Nekem is az Gears5 volt az első Gears jàtékom és imàdtam.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Remiel #197410 üzenetére
Wesder a sprint-rol beszelt. Alapbol "fut" a karakter, ez a normalis, ilyen KELL, hogy tudj loni.
Ha lenyomod az A-t, akkor vetodik, ha nyomvatartod, akkor sprintel, ami kozben nem tudsz loni.
Ez minden gears-ben igy van.Ha egy alkalommal jartal igy es kov inditasnal mar jo, akkor bug volt. Ha minden inditasnal ezt tapasztalod, akkor te neztel be valamit.(99%)
Szrk.: Most olvasom, hogy megoldodott, bug volt, akkor jo. :)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
-
slyder81
tag
válasz Remiel #197923 üzenetére
Bele jön az ember, csak idő kérdése. Kinek több, kinek kevesebb. Kb egy hónapja rászántam magam hogy a cod mw kipróbálom bill.egér el. Hát a második parti után férre raktam 2x akkora lendülettel, mint amivel elővettem. Sehogy nem ment. Megszoktam a kontrollert.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Remiel #197923 üzenetére
"nem beszélve arról, hogy a célkereszt is ugye egy külön gomb"
Pc-n is.Csak gyakorlas kerdese hidd el. Nyilvan OLYAN preciz sosem lesz, mint az eger, de baromi jol meg lehet vele tanulni jatszani. En is, mint os-atom pc-s azt mondom, hogy a jatekok 90%-a egyszeruen kenyelmesebb kontrollerrel.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Remiel #200647 üzenetére
Eltér a PC és a Box játékfelhozatala. Nem véletlen van Game Pass For PC is külön.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #201483 üzenetére
A TV hangját manuálisan kell levenned. Párhuzamosan szól mindkét helyen. Ez alapvetően "macerás" de sokan a TV-n a játék, a kontrollerbe dugott fülesen pedig a chat hangját engedik ki.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Remiel #204474 üzenetére
Lehetséges, hogy kevered a havi ingyen GOLD játékokat a heti GOLD akciós árakkal. Amit linkeltél, ott egy lista látható, hogy ezen a héten milyen játékok vásárolhatóak meg kedvezményesen az áruházban.
A GOLD ingyen játékok véglegesen a fiókodra kerülnek, viszont az Xbox One verziókkal csak akkor tudsz játszani, ha van aktív előfizetésed. (De ha lejár és nem fizetsz elő, akkor is ott lesznek a fiókodon, csak játszani akkor tudsz velük ismét, ha lesz GOLD-od)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #204474 üzenetére
Amit ma linkeltem az a Deals with Gold, azaz Akciók Gold tagoknak. Amiről te beszélsz az a Games with Gold, azaz a Játékok Gold tagoknak.
Előbbi esetében vásárlási kedvezményt kapsz, utóbbinál teljes játékot.
Én az összefoglalóban levő két linken ezeket próbálom rendesen frissíteni.Ami a Gold játékokat illeti. A 360-as játékok örökre a tieid lesznek, a One-osok csak akkor ha van aktív Gold vagy GPU előfizetésed
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #204479 üzenetére
Ott is akciósnak kell lennie, lehet, hogy csak nem frissül. Én speciel sosem használom a konzolon a Store-t, szerintem elég hulladék egy szerzet.
Böngészőben veszem meg:https://www.microsoft.com/hu-hu/p/homefront-the-revolution-freedom-fighter-bundle/bq1q84v1sxcc
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest