Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Lemezen igen. A digitalisat ertelemszeruen nem.
Illetve a gift-kent vett jatekot bevaltas utan semmilyen modon nem leszedni a fiokrol.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ha lemezes, akkor igen, ha digitàlis, akkor nem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Live kapcsolat nélkül biztos is, hogy nem fog menni.
Gold nélkül pedig várható volt, hogy januárban még nem ment, sőt a WZ még a múlt héten az Insidereknek sem ment. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mert tegnap óta ingyenes...

Xbox Live nélkül amúgy egyik játék sem megy. Amire te gondolsz az az Xbox Live Gold.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mert konzolon a szervereket a Microsoft biztosítja, míg PC-n meg nem. Egyébként meg kb akkora balhé lesz belőle, mint PS-en meg Nintendo-n. Semekkora.
-
Medocsabi
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem májusban jár le az éves gp ultimate, már valószínűleg nem is veszek újat. Az új konzolom tuti ps5 lesz, egyrészt mert minden ismerősömnek az van, másrészt nekem nem elég csak konzolos játékra a konzol. Én imádtam a kinectet, guitar herot, de a Microsoft kerek perec közölte, nem lesz ilyen az új gépeken.
Ps vonalon meg ott a VR ami érdekel, nem beszélve az exkluzív címekről. Mellé még megmarad a one s, amíg jönnek rá ms címek. Itt már a gamepass sem vonz, mivel ami benne van kb mind kijátszottam már az elmúlt évtizedben. Persze lehet ez még fog változni, lévén a MS megszerezte az egyik legjobb stúdiót, akkor talán majd megint visszajövök, de szerintem ebből 3-5 ev múlva lehet majd profitálni az xboxosoknak.Pedig első generáció óta xboxos vagyok, de ezeket a hozzáadott értékeket szerettem a legjobban. Jelenleg az új xbox "csak" egy gamer pc, csak jóval olcsóbban. -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Làtszik is hogy nem jàtszol, mert nem érted a lényegét. Mind a két màsik platformon előfizetés nélkül lehet jàtszani f2p jàtékokkal, tegnap óta pedig Xboxon is. A WD1 meg 2 sem f2p ezért ha lehet is benne multizni, akkor kell hozzá Xbox Live Gold.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Miért lenne balhés?
Az ingyenes játékok pont azért ingyenesek.
Inkább az a baromság, hogy az Onlineért fizetni kell. PC-n miért működik normálisan? Oda is ugyan úgy meg kell venni a játékhoz a szervereket.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mar egy ideje tudni ezt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az 1.12 az csak PC -re van, elsősorban a non-ASLR DLL miatt. A sebezhetőség miatt adták ki gyorsan.
1.11 -en áll a konzolos verzió.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ezt a power & start up menunel kell beallitani? Csak azert mert energy saving mode ban van most is es abban is volt es megint kapcsolt a venti.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Megneztem, energy saving modban van a konzol ejszaka kihuztam, hogy ne zugjon, de ahogy most bekapcsoltam 60% on volt egy frissites akkor gondolom azert kapcsolt
be a venti. Koszi!
-
csuvicsuva
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Viszont kívánom folyamatos Open NATtal.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem az főleg a baj, hogy bugos. Az valóban előfordul, főleg egy nagyobb openworld cuccnál.
A baj a CDPR hazudozásával/sunyiságával/lapításával van. Hogy vállalhatatlan minőségben tolták ki a játékot a prevgenre úgy, hogy előtte egyáltalán nem ezt kommunikálták, ellenben mindent megtettek, hogy megjelenés előtt ez ne derüljön ki.
Komolyan magyarázni kell ezt?!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
De a PC port az egész más. Ott csak bugok vannak. Xbox One-on és PS4-en egész más az élmény, ha egyáltalán azt élménynek lehet nevezni egyeseknél. Ennek ellenére van aki ott is tudja élvezni, de ne hasonlítsd a PC-hez, ott nagyon más.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az a videó pont azt magyarázza hogy csinálták a füstölős videókat. Azért is látszik.
Pár napja linkeltem Series témában is.

-
RudY
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ez a fake videót magyarázó videó, de már a fake videóról is kiderült, hogy nem az.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszönöm, akkor nincs cseles liszensz sáv.
Nem tudom, hogy került oda de mindegy is...
-
Madoc
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tudom hogy kéri a kódot de mint írtam ki lehet hagyni.
-
Madoc
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem is kell semilyen kód xbox appban rányomsz bármelyik menüpontra és kész xboxon meg nyomsz egy guide gombot.
Később ha egy hálózaton lesz a telefon a konzollal akkor bármikor fel tudod venni.
Meglévő konzol hozzáadása link
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi, megnézem.
AMD Power:
Az első résszel nem játszottam. Viszont szinte! az összes vélemény pozitív az 1 -hez viszonyítva.Szerintem baromi jó a 2. rész.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Worldwide , tényleg!
Én az Allkeyshop.com szoktam keresgélni. Ott listázva vannak a CDKeys árai is. -
Zoleee83
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Wait!
A UK régiósat nem is tudnám semilyen módon aktiválni? Vagy félreértem? -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Végre valaki!
Nekem az első része első napos vétel volt anno, nagyjából tetszett is, de soha nem játszottam végig. A második részt meg sem vettem, a demóját próbáltam, de a konzolos grafika miatt az sem tetszett (PS4 Pro-n sem). Már teljesen elengedtem a szériát mire kb egy hónapja megkaptam ajándékba PC-re a második részt az Epictől. Elkezdtem játszani vele, és láss csodát, bejött! Azóta gyűjtöm az infókat a folytatásról, és mivel elég ígéretesének tűnik, ezért már nem kérdés, h kell-e?! 
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akor már meg is van mit fogok csinálni holnap melóban szabadidőmben.
Kipróbáltam most itthon gyors mobilnetről, alig van valami késés. Kíváncsi lennék xCloudhoz képest mennyit késik. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És tényleg.
Mobilnetről is simán megy. Most akkor akár ez azt is jelenti, hogy ha elviszem magammal a kontrollert, rácsatlakozol a telefonra vele, majd valaki otthon elindítja az xboxot akkor már tudok is játszani?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
a Razer termékek már csak ilyenek.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Meg. Puszta ököllel is próbàltam, de azzal nem megy. Egy idő utàn, ahogy làthattad a tàmadàsa elől nem tudsz kitérni. Itt is majdnem meghaltam.
-
Moby
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Természetesen xboxon van ilyen. Videókra, játékokra mindenre. Nekem mindkét fiam játszogat, ha olyan tartalomhoz akarnak hozzáférni, ami nem nekik való, azt csak én engedélyezhetem(egszeri alkalomra, vagy örökre). Heti jelentést kapok mindenről, amit csinálnak, stb. Xboxon ez nagyon profin meg van csinálva régóta.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pedig van. Én is azt használom. Olyan jó, hogy semmilyen formában nem ér el a lányom olyan tartalmat, amit nem akarok (videó, weboldal, játék, bármi).
Ehhez fel kell venni a gyerek accountját a Microsoft Family-be (nem feltétlen MS account kell, de azzal fogja használni a PC-t meg az XBox-ot is).
-
gduck
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
"Amúgy megoldható lenne, hogy 18 év alattiak ne tudjanak 18+-os játékokat letölteni és játszani."
Hogyan? Szerintem amelyik tizenéves játszani akar, az simán meg is oldja!
Amúgy meg 18 év alatt Facebook profil se lehetne, de már az óvodásoknak is profilt csinálnak a "felelős" szülők
Szerinted így hogy? -
csuvicsuva
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem biztos, hogy az lesz, emlékszem jó pár hónapja Crytek is kapott két hetet, mert feltöltött egy csöcsös képet valamelyik játékból.
Tudod, hogy van ez: szemgolyók repülhetnek, mellbimbóért meg instant ejnye-bejnye.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Meg is van oldva, a szülők tudják korlátozni. A lányom, aki most lesz 12, nem fér hozzá 12 évnél idősebbeknek szóló tartalomhoz, se az XBox-on, se a PC-n, se a mobilon.
Azzal nem lehet mit csinálni, ha a szülők kontroll nélkül engednek egy gyereket netezni, mert akkor az be tudja hazudni, hogy már elmúlt 18.
De a Microsoftnak is van tartalomkorlátozása, be van épitve az XBoxba meg a Windows-ba, még telepíteni sem kell semmit. -
MasterMark
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
De nem akarják megoldani, mert nem ez a lényeg. PEGI
-
MasterMark
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mert az csak egy ajánlás.
-
echterion
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szánalmas. Mármint a mikro. Van egy játék, amiben van egy ilyen jelenet, azzal játszhat bárki, de erről videót nem lehet feltölteni.

-
negyven2
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A Live-ra feltöltött képek és videók miatt is lehet kapni büntetést ha az "túl agresszívnek" találják. Volt rá példa pl. esetemben egy PC-s Vice City kép amin valószínűleg az agresszív dolog a pár félbevágott bikinis nő volt, bár nem ez volt a kép lényege. Vagy ismerősnek a Gears 4-es videója alapján kapott figyelmeztetést (a videót automatikus törölték), mert valakinek nem tetszett, egy kivégzés vagy mi (nem játszottam GoW-al sose).
Másik ismerős az "agynéma" szó miatt kapott kettő hét communication ban-t.
icemad: PC-s/X360/PS3-as értelemben csalni tényleg nem lehet (nem lehet külsős csaló programokat futtatni). Viszont ott vannak a játék hibákat kihasználó egyének. Aztán ott vannak a módolt kontrollert, vagy bill/egér átalakított használó játékosok.
És persze azt se lehet elfelejteni, hogy ott vannak a: "ha jobb vagy mint én akkor csaló vagy" embereket...
-
Def26
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
akkor passz. Egyszer kaptam én is 48 órát, amit valahol meg tudtam nézni (indok) de ha megfenyegetnél se tudnám megmondani hol a fészkes fenébe volt ez a menü. Valahol az enforcemenet -ben.
-
Def26
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
azért is kaphatsz bant, ha többen jelentenek csalásért online játékban.
-
NoMagix
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ezt szeretem, ez a nesze semmi!
Forza-ban kaptam én is egy hét pihit és nagy könyörgés után megmondták mi volt a hiba! -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Online beszóltàl valakinek?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Se hivatkozási szám, se indok,se semmi...
Megjött Xbox appban is és Konzolra is... -
mike1334
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ebben az esetben kár előfizetni a gp-re szvsz.
-
icemad
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nyugodtan vásárolhatsz usában is. Semmi gondod nem lesz vele.
-
pzstm
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Xbox Game Studios jatek nem kerul ki. Forza is mai napig benne van infoim azerint
Az RDR2-re meg 4-5 honapja volt kb mindenkinek, GTA-ra is hasonlo remlik. Vegigvinni ha nem eleg ennyi akkor az tenyleg sajnos az igy jart kategoria.
-
parandroid
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az a Forza Horizom 4, ami a gp-ben van, most akciósan olyan 6k huf, ha jól rémlik. Egy játék az első hónapokban 20k+, aztán árcsökkentés, akciók. RDR2 is 10k akatt van már, akivek GP-ben bejött, és még játszaná, annyit simán megért. GTA-t is mennyiért vezted, amikor kikerült? 3-4k huf?
p -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ez ugyanaz a site, csak login kellett hozzá.
Továbbra sem értem miért pörögsz rajta, játszani nem tudsz vele. 
-
sith7
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mindenképpen próbáld ki hétvégén, és akinek egy kis ideje van, és kicsit szereti az univerzumot , annak is ajánlom.
Én megvettem a fiamnak előrendelésben, hétvégén tolta is rendesen, több van ebben a játékban, mint elsőre látszik.
Nem egy agyatlan üssünk-lőjjünk-,menjünk előre
Ez egy looter-shooter, gear -t lehet/kell minden hősre fejleszteni, találni, a megtalált cuccokat, ami nem kell szétszedni, alapanyag lesz belőle, és azzal fejlesztheted a jobb gear - t
Itt is van common/rare, gondolom később lesz epic , legendary cuccok is, és a komolyabb cuccoknak már vannak tulajdonságai is, amik + t adnak pl. a dmg - hez.
Egy szint után megjelenik a mission választó, ahol eldöntheted, hogy egyedül vagy coop - ba szeretnéd megcsinálni az adott küldetést, illetve azt is, hogy milyen nehézségen /1-5/.
Gondolom a legjobb loot az a 4 fős, 5 -s szintű küldetés lesz, kb. ez lehet majd az endgame ... meglátjuk.
Ja, és persze skill pontok is vannak. Nem tudom mennyit lehet max elkölteni, de gondolom minden tulajdonságot nem lehet kimaxolni, így ad változatosságot a különböző karakterfejlesztés/felépítés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mert már nincs zárt béta, fentebb írtam. Ha játszani akarsz vele, várd meg a péntek délutánt.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
De már vége a BETA-nak...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
"Csak"?
12 éves játékról beszélünk. 2000 forint ennyi idő után szerintem sok érte, akármilyen jó is amúgy. (És ezt úgy mondom rajongóként, hogy nekem 4 × van meg, az évek során összejött 2 PC (steam digital + Fallout Anthology) és 2 Xbox360 (Fallout 3 GOTY lemezes + Fallout 3 digital) példány.) -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mindig is ennyi volt. (ha jól emlékszem) A lényeg ugye hogy most màr lehet Telenorra és egyenlegre is 360-as jàtékot venni.
Ràadàsul ezek a jàtékok mostantól régiófüggetlenek.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én a Burger Kingben (mert az van közel) akarok Big Mac-et venni (mert azt szeretem), micsoda szemétség, hogy nem kapok!
(Csak példa, utálom a Big Mac-et
) -
Throme
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szerintem nem szemétség az exkluzív játék. ez egy üzlet. A cél az, hogy tőlük vedd a gépet, játékot.
Ahogy olvasom a hsz-ed, ezt sikerült is elérni nálad
.(én majd sokára a PS5-ön fogok elgondolkodni a VR végett, ha igaz, hogy lesz hozzá...).
-
NyMRooD
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ja kb egyetértek velük én is, de nem mindenben. A TLoU ha nem lenne ex cím meg vagy nem lenne vagy nem olyan lenne amilyen, nem költött volna rá egyik kiadó se annyi pénzt (a Sony sem), az első részre biztos nem, a másodikba látva az első sikerét már talán. Ezért (is) jók ha vannak ex címek, de az ideiglenesek is ilyenek, mint a STALKER2 amilyen pletykák jöttek, ha MS most nem áll mögé, a büdös életben nem készül el, mióta fejlesztik már be is csődölt a cég, újra is kezdték, pereskedtek, hazudoztak, etc, de talán a Halo is olyan volt, ha jól tudom nagy slamasztikából húzta ki a Bungie-t az MS. Egyedül azokkal nem szimpatizálok akik már egy kész játékot adnak el exkluzívnak, csak is a pénz miatt.
(#216432) Beniii06: amiről beszélgetnek az vonatkozik a jelenlegi gen-re is, de amúgy azért ide másoltam mert eddig is ide voltak.
-
Def26
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
én ingyen akarok elite kontrollert, mert szemétség, hogy másoknak van rá pénzük és ezért jobbak bizonyos játékokban.

-
csuvicsuva
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tudom, de az sem szokott ennyire olcsó lenni és aktiválható, sőt biztos forrásból tudom, hogy magyar GPU-val bővíthető.
eL Geri: nekem egy hetem maradt GPU-ból, viszont nincs rá annyi keret.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem az eladott darab számít. Hanem az eladási profit. Valszeg ezen az áron nem éri meg forgalmazni tovább.
-
eL Geri
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ingyen jó lenne a WD2, de az eseményen csak PC-re fogják osztogatni, nem? Én csak Xbox-on játszom!
-
eL Geri
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szuper! Akkor jelzem még, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order is napi akcióban van... de arra még egy jó ideig nem lenne időm, szóval hagyom.
-
jeni
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
persze igazad van nem kimondottan az eldobhatósra gondoltam!

nem írtam meg pontosan (mobilról írtam)
Rechargeable
ladda [link]icemad
nem tudtam róla,hogy kimondottan Microsoft jóváhagyásával,támogatásával készül.
rajta van az Xbox logó is? -
Beniii06
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Utolsó off itt erről, részemről.
A w1-et azt ingyen szereztem promóció keretében(megosztottam itt fórumon a lehetőséget), w2 az nincs meg (még).
Az Epic-es akción eléggé elgondolkoztam, w3 goty lett volna 5 eur-ért, de úgy voltam vele, hogy ráér még, másnap már be is zárták a lehetőséget, nem lehetett a kupont ellőni rá. Erre most meglesz ingyen PC-re is és a kupon is megmaradt. Muszáj lesz a Controlt is behúzni az EGS-ben a kuponnal 20 €-ért.

-
Beniii06
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Neked a GOTY-ra megadta a galaxy vagy csak az alap játék volt meg boxra?
-
StLui
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hát én erre nem merném rábízni a ssd-met, de nem is értek hozzá, amit linkeltem abban van valami UASP, TRIM, aut.kikapcsolás. Ezek elvileg fontosakt a QVO ssd-hez. Kikapcsolással meg kínlódnak itt sokan (ja és az enyém fém házas, de ez kinek mi kell)
-
StLui
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mondjuk én megkérdeztem itt a megfelelő topic-ban mit ajánlanak ssd-hez, volt egy kifejezett tulajdonság ami miatt xbox-hoz éppen azt ajánlották, de hogy 1000 Ft-ért mit szereztél be arra kíváncsi lennék?
-
persil
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Muszáj!
De különben is, igen muszáj. Ez akkora meme lett már, hogy, ha másképp írná ki Skájvóker úr, akkor nem is értenénk, hogy mit akar. :D
-
parandroid
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
De ha ez a hivatalos... Ti akartok mindenáron magyar dasht, szokjátok csak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
Fernet
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Reméljük nem ilyen szintű magyarítást kap majd a box (ha kap egyáltalán).
Régebben a store-ban lehetett találkozni hasonlóan szép "more játékok" felirattal.

-
F_Peter
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Így a hivatalos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
"Muszály"
Báncsa bizony.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sith7
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mobilnet miatt nem.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Xbox app UK régióra àllít -> Kód bevàltàsa* -> Örül, jàtszik.
*Beváltáshoz mobilnetet javasolunk.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
P20-on szintén döccenés mentesen megy.
Annyira nem szar... Csak egyszerű mint a faék. De az autókat nagyon szórja....
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mivel az SSL tanusítványok pár havonta lejárnak, így ez semmit sem jelent. A prohardver.hu pl. február 23-tól május 23-ig érvényes.
-
icemad
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem ez nem lényeg. Nappaliban van egy s all digital egy Sony 4k LCD-vel , lent a mancave-ben meg egy one x LG c9-el. Ha filmet nézek, akkor csak a c9 jöhet szóba.
-
pzstm
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
használt játékokat vennél vagy miben?
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Minden menni fog SX-en, ami One-on.
-
banderasz77
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hálam is csak egy restart vagy masnap jelenik meg.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ez Xbox One játék, nem 360. Ennek ott kell lennie a telepíthetőek között.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igazad van a Crackdown 2 nem fog futni.
Pontos lista van azokról a játékokról amik működnek Xbox One-on a 360-as játékok közül:
https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-gamesA Duke Nukem 3D sincs benne a listában, de a Crackdown benne van.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nálam napok óta szépen tartja a 170-et, valamit heggeszthettek mert eddig jobban ingadozott. -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
14500
-
Beniii06
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A 360-as marketplace-el nálam is továbbra is csak gondok vannak, pedig már a sale is elmúlt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pénztárcabarát szolgáltatás

Én szinte sose vásárolok konzolon, csak PC-n vagy mobilon.
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én most húztam be mobilon böngészőből a két új gwg-t.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tudom, mostmàr mindegy. Decemberben lejàr.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Írtam hogy ejró.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Persze, azért lépj át. Nagy különbség nem lesz, bétában viszont már teljesen kiszámíthatatlan a frissítési gyakoriság. Volt, hogy egy héten szinte minden nap.
oriic: Az első kódot még nem vitték, gondolom akkor a másodikat sem, meg is lepődtem. Engem nem mozgat, úgyhogy nem váltottam be, de természetesen köszönjük a felajánlást.
Szerk: Mire beírtam, már elvitte akinek eredetileg válaszoltam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szerintem igen, ha már felajánlja. Azt nem tudom, hogy csak onnan lehet-e fellépni bétába, de nekem elég hamar bedobta.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Főleg, hogy a Twitterjükre értesítést kérni 0 ft
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen, de attól még működhet.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tudnál dobni linket? Pont most keres a család kontrollert... De a https://playit.konzolvilag.hu/ nem működik.
-
AMD Power
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
En is most kaptam reggel. Ezutan a KV Mastercardnak sok ertelme nem lesz!?
-
Madoc
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A mastercard priceless szűnik meg,ami minden mastercard tulajnak elérhető volt regisztráció után, amiben a konzolvilágon kívül még sokmindenre volt kedvezmény. Ezen belül volt külön a playit card-os kedvezmény.
-
Indiant
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
12000-ből nem sok mindent tudsz venni. Ammu nationban esetleg lőszert.
-
satee76
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én kb 3 évet toltam PC-n, tehát amikor boxra tettem kiváncsiságból, nem egy katyvasz volt számomra, hanem tapasztalat játékosnak számítottam. Vettem hozzá egy CSP-t, de még igy is 2 hét után visszahúztam PC-re. Ma már ezt a játékot elkezdeni akkora hátrány, hogy szinte élvezhetetlen. Célirányosan is napi 2-3 óra játékkal 1 év alatt sem érném el a PC szintemet.
-
icemad
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Először a training missziókat kell megcsinálni. Utána, ahogy szintet lépsz, úgy lesznek elérhetők a vásárolható dolgok. Neked nem a prémium online pack van meg? Ahhoz jár bunker, garázs, pénz, pár autó is.
Egyébként 12000 kb semmi, a fegyverekhez a töltények többe kerülnek. Youtubeon keress videókat kezdőknek, vagy van néhány magyar nyelvű leírás is. Egyébként nagyon nagyon időrabló az online része és nagyon nehéz elkezdeni is. Itt kb fordított a balance. Az eleje kurva nehéz (eleve az, hogy mi mire jó, mit miért kell csinálni, tiszta káosz az egész.) Idővel egyre könnyebb lesz. Esetleg keresel pár havert akik már tapasztaltak. Ők tudnak segíteni a legtöbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bittorrent topik
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ps vonalon meg ott a VR ami érdekel, nem beszélve az exkluzív címekről. Mellé még megmarad a one s, amíg jönnek rá ms címek. Itt már a gamepass sem vonz, mivel ami benne van kb mind kijátszottam már az elmúlt évtizedben. Persze lehet ez még fog változni, lévén a MS megszerezte az egyik legjobb stúdiót, akkor talán majd megint visszajövök, de szerintem ebből 3-5 ev múlva lehet majd profitálni az xboxosoknak.Pedig első generáció óta xboxos vagyok, de ezeket a hozzáadott értékeket szerettem a legjobban. Jelenleg az új xbox "csak" egy gamer pc, csak jóval olcsóbban.

Én az Allkeyshop.com szoktam keresgélni. Ott listázva vannak a CDKeys árai is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7