Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
Fullhd tvhez érdemes a one xet venni vagy eleg az one s?
-
Siffredi
senior tag
Elérhetőek a gwg-k:
Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2
METAL GEAR RISING: REVENGEANCE
A metal gear-nél ne felejtsétek el behúzni a két ingyenes kieget!
-
-
S@c@
őstag
Ha a game passbol elkezdek egy jatekot es letoltom,de idokozben kikerul a listabol akkor nem tudom majd befejezni? Vagy amig van elo elofizetes engedi vegigjatszani?
-
axod
tag
válasz XboxGamePass #174696 üzenetére
Teljesen véletlen akadtam most erre, ha még keresel.
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz oriic #174759 üzenetére
Vagy van egy kiskapu, ha annyira jó a játék, de mégsem akarja megvenni, akkor beállít(hat)ja az xboxot offline-ra, és még 30 napig lehet vele játszani. (Persze a kikerülése előtt egy pillanattal. -> Tehát a box ne tudjon róla, hogy az adott játék már nincs a katalógusban.)
Van egy pár hátrány De ha már olvastam róla, gondoltam beírom... -
mike1334
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valahol van most jo áron gamepass?
Véleményem szubjektív...
-
Baltazár123
senior tag
válasz hackeeeee #174774 üzenetére
A CDkeys-en kb 2e magyar pénz/hónap és mióta nézem (tavaly november óta) folyamatosan van nekik ekörül az összeg körül. A 3 havi a legolcsóbb, az a 2e/hónap átlagár, a hathavi lehelletnyit drágább valamiért.
Ha már nem lesz 300Ft-ot megoldás, akkor a CD keysről veszek majd. Remélem lesz náluk folyamatosan. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Baltazár123 #174775 üzenetére
Köszönöm! Ebbol be lehet valtani mondjuk 2 vagy 3at egymas után, es összeadódik az idő?
Véleményem szubjektív...
-
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz N.YCityBoy #174777 üzenetére
Ez igy ebben a formaban kicsit kenyes terep. Szerintem engedjetek el.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #174777 üzenetére
Hamis adatokkal vàsàrolsz, màr ezért mehetne a banhammer.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szimszonos
őstag
Vagy vesz az ember 1 havi game pass trial kódot pár 100ft-ért ami csak új profilra lehet aktiválni,de 1+1 hónap lesz ha bankkártyát adunk hozzá.Utána lemondja az ember az előfizetést azonnal és 2 hónapig mehet megint a móka.Amúgy se árt több profil a gépre,mert mikor melyikre ajánlja fel a 300ft/hó akciót,ha esetleg a főprofilra már ninca akció.Nekem 4 profil van,mióta van game pass mindig volt,és soha nem fizettem teljes árat.Legdrágább 750ft egy havi trial kód,azzal is 2 hónapig nyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz N.YCityBoy #174780 üzenetére
Nem lopás ez, hanem trükközés, átverés. Főleg az a része, amikor kamu címet adsz meg. Szerintem nincs ezzel gond, az MS nem büntet érte, de azért ne büszkén csináljuk már ezt. Tudod, a medencébe is beleengedi mindenki, mert wc-re ritkaság,hogy kimegy bárki is , de azért aki aki a trambulinról csinálja, az már pofátlan dolog.
-
mike1334
veterán
válasz N.YCityBoy #174780 üzenetére
Adózási szabályokat is sérti.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
veterán
Értem és köszönöm a válaszokat
Bünöző lettem -
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #174786 üzenetére
#Thuglife
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. A CDkeys en kapható Xbox live kódok beváltható sima magyar profillal(Worldwide) ? Csak azért kérdezem mert a g2a-n például az Európás live kulcsokhoz szinte mindegyikéhez oda van írva hogy Magyarországon nem aktiválható.
-
Bep
őstag
válasz N.YCityBoy #174786 üzenetére
Nyugodj meg. Nem te választottad a gengszter életet, az választott téged.
-
-
Segnior_Barthez
senior tag
Sziasztok! Élő EA Acces előfizetésem van. (A GP néhány napja járt le.) Az Anthem trial és a Titanfall is indításkor Live Gold felé terel, holott install előtt csak az EA Acces volt a feltétel. A korábban letőltótt SW Battlrfrontok ezen felületen simán mennek. Mit kell még csinálnom? Aktiváljak egy GP-t? kösz ps. a gyerekeim rágják a fülem. Én Half Lifeon nőttem fel
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Wesder
félisten
válasz Segnior_Barthez #174794 üzenetére
Ha Live Goldot kér, akkor Live Goldot kell hozzà venni. A GP jàtékgyüjtemény, a Gold pedig online jàtékhoz kell.
-
chipesz
őstag
válasz Segnior_Barthez #174794 üzenetére
A GamePass-nek zéró köze van az EA access-hez, nem is értem hogy jön a képbe. Fizess elő Goldra.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
törölt tag
válasz Baltazár123 #174784 üzenetére
Hat nem.
A billing address az minden termek vasarlasa eseten tetszoleges, nem az allando lakcimed, vagy a tartozkodasi helyed jeloli.
Ha elmesz peldaul a Kikaba, veszel egy asztalt, es kersz afas szamlat, olyan cimet adsz meg, amilyet akarsz maganszemelykent, senki nem kerdezi, hogy az a te cimed-e, plane nem azt, hogy ott laksz-e.
Ugyanigy van ez barmilyen online vasarlasnal is, belertve a jatekokat.
Ha ez valoban akkora bun lenne, akkor az MS is es a Sony is tiltana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest