Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Every Supernatural Ability In Remedy's Control
Továbbra is Quantum Breakre emlékeztet, szóval várom.
Live-Die-Respawn
-
gduck
addikt
válasz N.YCityBoy #174241 üzenetére
LOL! Nekünk is ilyen volt... Egészen addig, amíg a Videoton nem hirdette meg az akciós cserét (hírhedt leégős TV). Emlékszem még katalógust is adtak, amibe benne voltak azok a típusok, amiből választani lehetett
(#174249) DaveHutt: Az elején lévő három potival lehetett a színeket "kikeverni"
[ Szerkesztve ]
-
csabi2008
tag
Sziasztok!
Covert forces kontin az istennek sem akar mukodni a mikrofon. Jack csatit már cseréltem. A másik jack-es kontrolleren mukodik. Valami tipp/ötlet? Cseréljem az alsó boardot?Xbox Series S •• gamertag: junior777
-
Bird
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz Zsinder #174263 üzenetére
Az a baj, hogy rendszerint ész nélkül játszik fél szemmel a chat-et nézve, emiatt lemarad az összes fontos story beszélgetésről, és nem érti hogy mi miért történik.
Egyébként értelmes srácok mindketten.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
veterán
-
Zsinder
aktív tag
válasz N.YCityBoy #174265 üzenetére
Ezért is mondtam hogy nem vagyok rendszeres néző. Nincs velük bajom amúgy, csak amit Zolee83 is említett, hogy Ramboban tolja általában. De nem rossz arcok, nem volt szándékom lehúzni őket.
-
MunezXBK
nagyúr
Őszinte. De szvsz az itteniek többsége ugyanígy beszél játék közben.
Vagy tévednék?
-
l.skywalker
Topikgazda
HALO MCC PC-s verzió pletykája kezd megerősödni. Most a store-ban Surface HUB megjelöléssel került fel frissítés a játékhoz:
Holnapi Xbox Inside-on kiderül.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
belan
addikt
Volt egy idő én is néztem őket de annyira látszik hogy a pénzért csináljak már , szinte alig van játék amit végigviszi mostanában , de lehet már semmit nem játszik végig.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #174272 üzenetére
Mi az a Surface Hub?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #174274 üzenetére
Fene azt a lusta p.fádat, a Guglit miattad fogják bezárni
Hivatalosan asszem úgy hívják, hogy interactive whiteboard, de talán itt ebben a hírben úgy lényeges, hogy PC periféria
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HunChris
senior tag
Esetleg valakit érdekelhet:
Xbox One X - The Division 2 Bundle + ajándék 137.490 Ft
Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 +ajándék 131.990 Ft (ingyen szállítva)[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #174277 üzenetére
+chipesz
Aha...
Elképzelem, ahogy prezentàció közben beugrik a képbe a Halo MMC, mert a kollega ezen tolta előző esteI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sumptuous
senior tag
Vettetek már ebay-ről játékot? Azt látom, hogy árban jó, de mennyire tiszta ez? Van legalább olyan tiszta, mint az "utázásos" revolut kártyás megoldás? PayPal-al gondoltam.. ha gond van, refund.
Szerk: Az egyiknél pl ez van írva. Eszerint nem account-ot árusít, hanem... mit?
Bocs, hogy így képekkel tűzdelem, de telefonon így a legkönnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sumptuous #174282 üzenetére
Azért az ebay sok esetben megbízható a PayPal is véd. De vannak olyanok, hogy a kód nem érvényes és akkor kell az a 2-3 nap amíg visszakerül a pénz. Ez dühítő tud lenni. De amúgy időn és neuronon kívűl nem kockáztatsz semmit.
#Más:
Új-Zélandon elrajtolt a Division 2Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Sumptuous
senior tag
Nem ezeket a játékokat akarom, csak ezeket listázta ki elsőnek.. Kellene az AC Ody, Anthem, FC 5 Ezek mindenhol (Cdkeys-en is) drágák.
-
Sumptuous
senior tag
Igen, nem mertem 'kockáztatni' FB nem az én világom, de Hardveraprón már találtam egyet. Köszi egyébként.
-
twi452
senior tag
válasz Sumptuous #174286 üzenetére
Anthem-et hagyd a végére szerintem. Addigra tuti lemegy az ára és kibővül annyira, hogy érdemes legyen belekezdeni 🙂
Ezt úgy mondom h játszom vele start óta és őszintén ráfért volna még pár hónap fejlesztési idő.Szerk:
..majd megtanulok olvasni mielőtt írok 😁[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz twi452 #174289 üzenetére
Szerintem az lesz, mert a jelen formájában annyit szvsz. nem ér, amennyiért árulják Nekem az ingyenes (EA-Access) 10 órás próba már elfogyott, de ennyi idő alatt sikerült meggyőznie, hogy ez kelleni fog nekem.
Bár így jobban visszagondolva az utolsó 2-3 óra már elég erőltetett, amolyan "elfogyott az ujdonság faktor" érzetem volt. De 10k-t szó nélkül adnék érte.. -
l.skywalker
Topikgazda
3 GBP a GoW4 cdkeys-en [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #173941 üzenetére
F1? Ó.. na végre, lehet ki is próbálom majd, ha lesz rá időm.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #174293 üzenetére
Köszi!
A FO4 miben változott, az volt eddig is tudomásom szerint?
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valamikor tavasszal jön a preview változat(Magát a játékot tavaly augusztusban jelentették be), de dátumot még nem kaptunk.
Live-Die-Respawn
-
Baltazár123
senior tag
válasz l.skywalker #174297 üzenetére
Pont ma járt le a GP-om és nem ajánlott 300Ft-os megoldást se a fő accon se a gyerekén. Mondjuk nem is nagy baj, mert van egy halom progim, amit a tavalyi nagy leárazásokban vettem meg és meg neki se álltam (far cry primal, gtaV, crysis3, quantum brake) meg persze a blizzard mountain.
Ha áprilisig nem lesz szerencsém a 300ft-os megoldással, akkor veszek akciósan GP-t. Remélem a CDkeysen lesz akkor is jó áron.
Ez a GP tényleg súlyos dolog az ember szabadidejére Egyszerűen az időm lett a szűk keresztmetszet és már zavarba ejtő a játékbőség. A Shadow of tomb raider-t be se tudtam fejezni, majd ha veszek újra GP-t, akkor letolom a maradék 20%-ot. Közben azért figyelem, ha szólnak, hogy kiszedik, akkor hamarabb élesítem a GP-t. -
MunezXBK
nagyúr
válasz Baltazár123 #174298 üzenetére
Én pont ezért nem veszek se GP-t, se játékot mostanában.
Odyssey végre leköt.
-
Siffredi
senior tag
válasz Baltazár123 #174298 üzenetére
Egy darabig még biztos benne lesz, hiszen nemrégen került be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest