Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
TBC
Anya kezdődik, spit emote eltávolítás. Deluxe edition-os mount-ot használókra sokat használták, meg Afrasiabi npc-re.
-
Plata
félisten
Szeretem a játékot és ha emiatt a hülyeség miatt oda lenne nagyon hiányozna,bár a mostani kieg nagyon semmilyen és nem sok szórakozást kínál.
Bár most is fent vagyok,rugóval hülyéskedem,például találtam egy vicces játékot meg 30-as táskát miközben revendreth-ben marháskodom,az előbb sikerült mountról leugorva pont bvele esni a covenant kapuba,vámpír covenant van neki és azzal szórakoztam hogy zuhanva bele tudok-e esni a kapuba,mázlim volt.
Meg mászkálás közben találtam egy játékot ami armor szettet ad a karira,csupa régi kiegből való szettet.#95402grizlisandor
Ez akkora baromság.
Annak idején már vanillában is kivehették volna ennyi erővel,szerintem bloodscalp szerveren ez alap emote volt kb minden magyar hordásnál.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz grizlisandor #95402 üzenetére
Lehet a fegyverek is be lesznek tiltva...
Egyébként is Butters-nek van igaza.Go Gunners!
-
Plata
félisten
Nem tudom láttátok-e,de megint rengeteg bot farmol.
Ma sokat mászkáltam revendrethben,marha sok bot druidát láttam.
Egy dolog érdekelne,vajon amikor csinálják a sztorit amivel a repülést unlockolták akkor is így csinálták valami bot progival együtt a sok karit egyszerre,vagy mindegyik bottal külön külön?
Bár szerintem abba bele is lehetne bolondulni.Egyszer is sok nem hogy vagy 20 karival.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz grizlisandor #95402 üzenetére
Nevetseges.
-
TBT
addikt
Az új kor elkezdődött...
Teljesen új arcok (és nem korábbi Blizzard veteránok) a Blizzard élén...
Nem hinném, hogy Brack "eltávolítása" megoldana minden problémát, hisz maga a probléma még jóval az ő színre lépése előtt kezdődött. Véleményem szerint (nem szimpatizálok vele), de ő próbálta menteni a menthetőt, ellenben Mike Morhaime és Chris Metzen urakkal, akik igazából csesztek az egészre (legalábbis az eddigi infók alapján csak erre tudok következtetni)...[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Telda
addikt
Mikor a Blizzard élére tették, szerintem akkor sem volt őszinte a mosolya. Nem hiszem hogy önszántából jelentkezett, de ez csak az én véleményem.
Illetve már ő is csak egy báb volt és ez szerintem ez után is így marad. És igen, ez nem fog megoldani semmit, vagyis a játék szempontjából biztos hogy semmit. Ahhoz idő kell.
Amit menteni akarnak azok a részvények. Illetve hogy ez egyik vezető most nő lett, hú de meg akarják mutatni, mennyire nő barátok lettek hirtelen.
Az meg hogy Mike Morhaime és Chris Metzen nem tudtak semmiről hülyeség. Aki dolgozott multinál jól tudja, hogy nincsenek titkok. A fénytől is gyorsabban terjed a pletyka. -
TBT
addikt
A volt ott dolgozók Twitter bejegyzései szerint Mike Morhaime és Chris Metzen is tudott ezekről a dolgokról. Volt egy hölgy, aki félelmében még Mike-nak is írt levelet és emiatt elő is vették a hölgyet a közvetlen felettesei. Chris pedig ezek ellenére is az "utódjának" választotta Alex-et. A bocsánatkérésükben csak az önmosdatás ment, semmi több. No comment, többet vártam tőlük, de nem így utólag, hanem még akkor, amikor ott voltak. Jobban oda kellett volna figyelni ezekre a dolgokra és nem a szőnyeg alá söpörni őket, hisz' rettentő komoly, gusztustalan, aberrált és súlyos dolgokat említenek a vádiratban. Hogy ennyire ne foglalkozzanak ezzel és csak a növekvő számokat nézzék... hát ahhoz azért tényleg pofa kell. Remélem, hogy a kaliforniai ügyészség a sz@rt is kiveri az Activision-Blizzardból.
Amúgy a T-Mobile is mint szponzor (Overwatch + Call of Duty League) kihátrált a Blizzard mögül.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Plata
félisten
Őszintén szólva nem izgat ki az új vezető,na és az sem mit vezet,blizzardot vagy az áramot.
Holnap BC Timewalking és ez érdekel.
Holnaptól egy hétig buli zóna,avagy hogyan szívassuk a bandát wazze.
Másképp mondva húzzuk be még a szomszéd tehenit is,mert a buli úgy jó ha az egész insta a nyakunkban lóg.
Ne hogy má a tank lazsáljon.
Ui:Az előbb spires of ascension-ban megszokásból a mélybe akartam lökni a rosszarcokat,jah elfelejtettem a WoW-ban nincs fizika.[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
-
Telda
addikt
-
Plata
félisten
Úgy nézem BC timewalking is iszonyú sok xp-t ad.
The Arcatraz másfél szint. -
Skyhunter
őstag
Giga lag volt tegnap és ma is Maw-ban és Korthián. Eu-Arathor. Van ez az Exitlag nevű progi, wot-ban segített, kipróbálom hátha javít vmit.
Szerk : melyik európai szerverhez tartozunk? Frankfurt vagy Párizs?
-
Telda
addikt
válasz Skyhunter #95432 üzenetére
Régebben mikor rossz volt a szerver, mindig a franciákat szidtuk, hogy bele borult a csiga, szóval elsőre azt mondanám Párizs .
Igen, Párizs. -
szaszab
aktív tag
Az valami visual bug lehet, mert a The Slave Pens végén nekem ezt írta ki:
[16:34:24] Experience gained: 49456.
Egyébként TW dungeon végére a jelentkezéskor valóban azt írja, hogy 9450 xp-t kéne adjon. Nézzétek meg, mennyit ad.
Szerk.: Szerdán meg Korthia és maw lag egyértelmű, hogy a world boss miatt van.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szaszab #95435 üzenetére
Cseten kiírja mennyi xp-t kapsz vagy aranyat,ott volt írva.
Már mint hogy ennyi járt instáért.
Még nem voltam instában ma,tegnap is keveset.
De ma tervezem,mert szeretem BC timewalkingot.
Csak be jött egy nem be tervezett dolog,másik játékban gear upgrade event jött,na meg jön az új Legendary bundle,fel kell rá készülnöm. -
Plata
félisten
Hát,nem azé.de a 96k xp ló fing.
A karim 710k xp-t kapott a kedvenc instámban.
Nem tom visual bug-e vagy sem.
De ez is 60 lett.[ Szerkesztve ]
-
dbzmonty
tag
Valaki nem jönne lezúzni pár régi dungeont? Csak questek miatt kéne 30-as szintűeket ledarálni.
-
ChromeX
addikt
R druidra milyen legendaryt hasznaltok sokfélét olvasok, hogy most melyik a legjobb.
Talan a convoke a legjobb mindenre? -
Plata
félisten
válasz dbzmonty #95439 üzenetére
Nem tudom melyik szerveren játszol.
De ha allis vagy és nincs nás akkor én valamikor este segíthetek.
50-es karival már könnyen megy 30-as dungeon.
60-assal meg szerintem lófing.Csak én bronzebearden játszom.
Bár talán arathoron van egy elfelejtett dk-m.
De az asszem max 50.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Él még ez a játék?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
szaszab
aktív tag
válasz dbzmonty #95442 üzenetére
Az ugye megvan, hogy retail-en bármely eu szerverről tudsz invelni bármely eu szerveren lévő karatkert partyba/raidbe?
Ha Arathor szerveren vagy, és Silvermoon-os karaktert invelnél, akkor nem azt kell beírni, hogy "/inv Pityuka", hanem azt, hogy "/inv Pityuka-silvermoon" (szerintem végig kisbetűkkel is működik)
Mondjuk más frakcióból nem tudsz invelni. De Platának mindenhol IS van karaktere, mert fun! ;)[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Kinek mennyire nehéz az új raid? Szerintem sokkal egyszerűbb mint Nathria volt, ezt mutatja az is, hogy 1 héten belül meglett a WF az Echonak.
Mi már 10/10HC (1 este végigpörög) és 3/10M-nél járunk. A héten valószínűleg a 4/10 is meg lesz. -
TBT
addikt
"Diablo 4 director, lead level designer, and WoW designer depart Blizzard"
"We can confirm Luis Barriga, Jesse McCree, and Jonathan LeCraft are no longer with the company," a representative said. "We have a deep, talented roster of developers already in place and new leaders have been assigned where appropriate. We are confident in our ability to continue progress, deliver amazing experiences to our players, and move forward to ensure a safe, productive work environment for all.”"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest