Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
Igen, kifejezetten jó most végig menni rajta!

Mondjuk az picit megütött, hogy time gated az egész és nem tudom megvenni a későbbi transmogokat és mountokat... mert a Bloodhunter Bat mellett konkrétan az utolsó oldalakon lenne még ami érdekelne. (Sose voltam az a hűha nagy gyűjtő, hogy mind meg kell legyen... leginkább cherry pickeltem mindig is ami épp tetszett.)Van egy jó pár karim még Ragnan de annyira toxikok voltak anno a magyar kollégák, hogy átköltöztem Draenorra mert ott volt szimpi főleg német többségű de angol ajkú klán.
Van bármi hátránya ha most is Draenoron tervezem folytatni? Vagy van valami ajánlott realm helyette?
(Munka végett amúgy is napi 8 órát tolok végig angolul #germandevteam, ill tanulgatom a németet szóval nem szempont a nyelv ellenben a casual barát guildekkel és élhető group finderrrel.)BMS Ohh akkor lehet neki esek még egynek kettőnek!
Arra emlékeztem csak, hogy anno mekkora szívás volt kiszedni azt az orkot is. -
ldave
félisten
válasz
Phoen|x
üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, hogy mivel a kiegészítők történetei viszonylag zárt egységek, így nem is igazán vannak új, a Warcraft 1-3 után behozott karakterek, akik gyakran velünk lennének a WoW-ban. Pedig voltak, vannak jó és érdekes karakterek ezekben a fejezetekben is, pl Yrel-t én nagyon bírtam a WoD-ban.
-
Plata
félisten
válasz
Phoen|x
üzenetére
Nem prédikálok vizet,de nem vagyok piás.
Sosem voltam nagy piás.
Jó a középiskolában néha volt bulizás meg hasonló,sőt volt hogy be kellett hívni vagy 30 diák szüleit is egy jól sikerült buli miatt,de azóta nem.
Pedig nem is tudták meg egyszer hol csináltunk éjszakai bulit amikor elvittek minket egy hétre dolgozni az ország másik felébe.
De a wow-ban pepótolom,vagy máshol.
-
Plata
félisten
válasz
Phoen|x
üzenetére
Hát úgy emlékszem hogy a dh-t nem szerettem,meg a pap sem volt a kedvencem.
A dk az érdekes volt.
Huntert nagyon szerettem,sámánt megcsináltam,mount is megvan,de nem emlékszem már rá.
Druidát nagyon szerettem.
Mage vicces volt,monk-ot nem kimondtottan kedveltem.De azért mert pandás volt.
Warri érdekes volt,paladin sem volt rossz,warlock nagyon fárasztó volt néhol,de nagyon jó pénzforrás.A rugó meg érdekes volt,főleg a tolvajlós küldetések.
Mikor mentem mithycbe lopkodni,az vicces volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom mit hagytam ki.
De a légió rég volt már,nem sok mindenre emlékszem a class hall sztorikból. -
Bazsi1987
őstag
-
BoneDragon
veterán
válasz
Phoen|x
üzenetére
Az a gyepes sarkany max talentel eleg meno lesz, sosem kell leszallnod olyan gyorsan toltodik a vigor. A 860%-os speed meg eleg meno. Ezek utan visszamenni regi teruletre olyan mintha tolokocsival mennel. Blizznak meg kell csinalni mindenhol kieg vegere kulonben lazadas lesz belole.
Kollega meg minden percben csak a hibat keresi, teljesen rafeszult… inkabb keress mas jatekot, hagyd veszni azt az 1 honap playtimeot, nem eri meg a strokot. -
TBT
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Egyből elmémbe mart a tudat, hogy az alapjáték 2004. novemberében jelent meg Amerikában. 18 éves lesz napokon belül és még mindig játszható!

Remélem, hogy a 20. évfordulóra valami igazán csúcs cuccal fognak készülni majd a srácok (tudom, akkor kéne jönnie egy másik kiegészítőnek
)! -
echterion
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
Hát, aki lusta, az nem instázik. Nem akkora gáz ez, de ha az, akkor a szintezéshez sw lesz türelme, mert az is lassú. Szóval nekik a retail való. Én se vagyok elég türelmes, de a LK miatt erőt veszek magamon és próbálom élvezni a szintezést is. Azért eddig minden instába el tudtam jutni, amelyikba akartam szerencsére.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Az komoly 6 hónap Konzolon 8800ft Blizzard oldalán 36 euró kb 14k
. Jó lesz az a konzolos Most melyik szakmával lehet jól keresni? Meg van valami jó oldal ami segít mit hogyan csináljak a szakmával tudom van a Wowhead, de valami részletesebb van? gold keresésre azon kívül, hogy 10 goldos itemet eladjak 1000 goldért? 😁
-
KTony
tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
A Dk nak viszont feltétele hogy legyen nagy karaktered classic on?
Ha igen akkor lábonlövés kb a retail és a classic játékos az két külön tipus. A retail játékosok nagy része szerintem sose játszott vagy játszana classicon. A mountért biztos nem fogok classic levelingezni még a mostani retail levelinget is fáj csinálni. -
Plata
félisten
-
weres78
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Igen, most nézegetem.
Amúgy most majdnem olyan kusza minden, mint amikor először kezdtem. Sok időbe telt például visszajutnom a "nagy" karikkal Orgrimarba.
De a hangulat megfogott megint, persze most valószínűleg nem évekre.
Ezt a classicot sem értem.
Illetve például AH-ban van hátrányom ha csak kereskedek és nincs kiegem? -
BMS
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Amikor a papot szinteztem akkor volt,hogy pont waycrestnél kilépett a healer és 10 perc után sem jött senki. Egyedül nekem volt heal specem ugye így nekem kellett. De kb semmi spell nem volt kirakva a bar-ra,azok meg nem várták meg még elolvasom melyik soelk mit tud :D Így kb egész dungeon alatt egy spellt nyomogattam
-
Plata
félisten
válasz
Phoen|x
üzenetére
Valamelyik újság meg azt írta hogy mindegyik kivétel az új CoD.
Irtó szar lesz egy ideig szerintem,főleg ha össze eresztik a konzolosokat pc-sekkel,de remélem nem.#95968Semin
Nagyon remélem hogy a konzolosoknak külön szerverek lesznek.Így is van elég sok hülye játékos,hát még ha a konzolos marhacsorda is beszabadul. -
kicsako
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Többnyire azok boostoltatják magukat, akik maguk is boostolnak(merthát honnan lenne különben goldja?
), és a 128. alt kariját egyszerűbb így felgearelnie mint +0-s m+t ütni kezdésnek. Én is boostoltattam már HC raiden az altomat, mert puggal szenvedés klánnal meg már csak mitiket ütünk.
-
Viktor77
titán
válasz
Phoen|x
üzenetére
Meg hát nem is értem. Mi értelme az olyan játéknak, ahol nem én játszom? Az olyan eredménynek amit nem én értem el?
Minek legyen rajtam 250-es gear ha nem tudok benne érdemben semmit csinálni?Amúgy néztem múltkor amcsi streamert, kérdezték mennyi egy full M raid, 11.5 millát mondott, loottal együtt.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Szerintem a játékban is az van. Vagy csak saját részről veszem ezt észre de jóformán kezdetektől játszom, és ilyen még nem volt, hogy hetente kb annyit logolok be, hogy két karival tolok egy-egy 15-ös kulcsot aztán ennyi.
Valahogy ez a kieg amilyen jó alapokkal indult valamiért mégis olyan üresnek érezni az egészet. -
Viktor77
titán
válasz
Phoen|x
üzenetére
Így van.
Én végigcsináltam fullosan (mármint BC-t, az alapot csak BWL-ig), nem tud újat mutatni.
Ennek ellenére elkezdeném.
De...
Nézek holy pala streameket, ez a Flash of Light spammelés baromi unalmas. Arról nem is beszélve, hogy holyban questelni nem leányálom. Míg retailen teljesen valid opció.
Az, hogy leülök max 2 pakkonként inni, az is.
Az, hogy 9.1-ig sem lennék 70. Ha meg kijön, még annyi idő sem jutna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Arra emlékeztem csak, hogy anno mekkora szívás volt kiszedni azt az orkot is.
És így be volt állva.
. Jó lesz az a konzolos