Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Vikthor #75464 üzenetére
Szerintem jól írta, más volt. A szintezés jobb volt, hónapokig tartott. De pl. az, hogy ha instába valaki kilépett, és valakinek vissza kellett mennie városba hirdetni, aztán megint vissza az instába, az nem volt fun.
A felfedezés, az újdonság öröme, ereje volt hatalmas élmény. Mikor nem tudhattad mi ugrik rád a következő bokorból, nem volt triviális az outdoor mobharc sem (voltak elitek pl. amiket egyedül nem igen csaptál meg, muszáj volt csapatot keresni).
A repülés sem kéne, miatta nagyon kicsi lett a világ.
A gear szinte ingyen van, régen, ha full kék voltál már örültél.
A kisebb 10-15-ös raidek is hiányoznak (az, hogy most 10 emberrel mész, az nem ugyanaz).Megértem akik régi szervereken játszanak, most gyakorlatilag minden a szádba repül, szinte erőfeszítés nélkül.
-
Arnold2
őstag
válasz
Vikthor #75283 üzenetére
Mert még mindig piszok nehéz az a dungi. Oda (circa 7-9-es kulcs felett, 3 affixnél) olyan csapat kell, ahol a min dps 900k.
Mechanika, sebeződés etc. Mikor esett nekünk egy 13-as CoeN kulcs csak röhögtünk és hagytuk bukni. Még csak a bizti chestre se mentünk rá.Kell még egy kis idő, amíg mindenki kitapasztalja és utána nem lesz gond.
-
Lirion
addikt
válasz
Vikthor #74911 üzenetére
Pedig tényleg nincs. Azért, mert más secondaryk fontosak tank és dps speccen, még nem lesz ettől egy cucc tank vagy dps cucc. Főleg, mert lehet, hogy ami neked mondjuk retriként bis és protként vacak, az egy dps warriornak lennek kuka és tanknak bis.
Amúgy ha tankként több dps-t tolsz, mint retriként, akkor a retris rotáddal igen nagy bajok vannak, bár gyanítom, ez csak amolyan költői túlzás volt.
-
-
válasz
Vikthor #74588 üzenetére
Nincs ezzel baj, csak nézni kéne ki hányszor leavel, aki mondjuk 1 hónapban 3+ az kap 1 hét pihenőt, máris meggondolná, hogy lepattanjon e. Főleg ha a fizetős game-ből ketyeg le az az 1 hét.
/még mielőtt vki beleköt azért írtam a 3+, hogy a ledobott a net se legyen probléma../ -
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Vikthor #73404 üzenetére
Elvileg a 35. trait stackelődik, szóval mostantól arra az utolsóra rakhatod, de csak 1%-ot ad pontonként, nem úgy mint a 35.-ik...ergo ha eddig nem tetted és nem egy Pro klánban tolod a Mythic raideket, akkor ideje az AP-t offspec fegyverre tenni, mert ettől kezdve kvázi nem igazán éri meg ezt a fegyvered fejleszteni. Én párhuzamosan fejlesztem az összes fegyverem, pont azért mert hihetetlen lélekölő alacsony AK-val magas traiten AP-zni. Amikor túl sokba kerül a következő szint, tolom az AP-t offspec-be és közben nő az AK-m...aztán visszatérek a mainspec fegyverre és ezt ismétlem. Most van egy 30 és két 29 pontos fegyverem, de ha csak 1-re raktam volna az összeset, én is "csak" 35-nél járnék. A 35 pont a main specen szerintem idén nem is lesz meg.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Vikthor #73404 üzenetére
Warrinál úgy van (a többinél nem?), hogy a 25-26-27 (nem emlékszem pontosan) szintet elérve megjelenik egy új kirakható trait (Unbreakable Steel), amire még 20 pontot tudsz rakni és szintenként 5%-al növeli minden sebzésed.
Itt látszik. -
TheProb
veterán
válasz
Vikthor #73354 üzenetére
Hali!
Ha már palatank, most próbálok ismerkedni a tankolással, de valamiért baromi kevés a hp-m. 851-854körüli gearben csak 2,4milla hp-m van, normális ez? Ugye ahogy te is mondta, ilvl-lel nőnek a main statok (str,stam) és szerintem 850 környéki gearhez picivel több hp-nak kéne tartozni, nem?
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
Lokids
addikt
válasz
Vikthor #72968 üzenetére
Minden a healer hibája. Ha wipe van, hülye healer. Ha nincs dispellezve mindenki, akkor is hülye healer.
Viszont arra még nem jöttem rá healerként, hogy olyankor mi van, ha a team, vagy csak a tank túl sok sebzést kap. Kicsit több a tresh vagy valami, és hiába van rajta az összes hot sebzéscsökkentő és még az "oh shi.t" gomb sem menti meg. Olyankor mit lehet tenni? -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Vikthor #71233 üzenetére
Én most visszafelé léptem két sloton, craftos itemekről hogy meglegyen a 6-os bónusz. A 8-as bónusz sosem lesz meg...mert mire meglenne már nagyon gyenge lesz a 840-es item level.
Reggel kellemes meglepetés fogadott, mert az Eye of Azshara Mythic WQ rewardja a 840+ -os staminás tankos trinket volt....lett volna. Amikor megcsináltam a questet másnak rendesen trinketet adott, nekem meg egy sapkát.
Írtam ticketet és remélem lesz belőle valami.
Amúgy a champion questeknél elég érthetetlen logika menték kalkulálódik a siker esélye. Szerintem össze vissza bugos az egész. Van hogy felrakok egy champion-t, ami hoz X százalékot. Felrakok egy másikat, aminek elég nagy az itemlevelje, counterel is egy boss képességet és nem hogy növelné az esély, hanem csökkenti azt.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Vikthor #68808 üzenetére
A buffok nekem is hiányoznak a feeling miatt. Shamannal mentem tegnap pár órát, nekem az elemental és az enha is bejött. Kicsit fura a totemek hiánya elsőre, de a cement frissítés nekem nagyon tetszik.
Ami viszont zavar, hogy Mac-en játszva brutális fps csökkenés van, ahol idáig volt kb 40 most 15.
-
válasz
Vikthor #68374 üzenetére
Hát a régi ismerőseim közül most nem sokat látok naponta online. Mondjuk én annyira nem leszek kocka, mint régen, meló + feleség + gyerkőc mellett szerintem lehetetlen.
k.kristof: Ezt jó tudni. Mármint mostanában nem követtem, hogy melyik szerver mennyire halt ki, remélem azért feltámad, én nem szeretnék költözni, itt van - most már - a karaktereim 90%-a.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vikthor #68353 üzenetére
Amit birno ír: így screenshoton meg egy-két jól megválogatott videón gyönyörű a BDO, de mozgás közben sokszor nagyon fura dolgokat tapasztal az ember. Szóval ha nem épp egyhelyben álldogálsz egy olyan helyen ahol nem jár senki, és pont olyan a háttér, hogy nem látni el túl messze, akkor nagyon szép a BDO. Játék közben sokkal jobb viszont a WoW-ot nézni
(abba már bele se megyek, és ami a vesszőparipám minden MMO-nál, hogy mindegyik képtelen hozni azt a reakció sebességet, amit a WoW. WoW-nál megnyomom az előre gombot, elindul a karakter. BDO-nál meg bármelyik más MMO-nál megnyomom az előre gombot, karakter elkezd animálódni, eltelik legalább 500ms, és elindul a karakter. Talán a GW2-t, meg mintha az FFXIV lett volna jobb ilyen téren, de azokban is érezni picit. Ugyanez igaz támadásoknál. Ráadásul a Legionnal még javítottak ezen. Annó L2-n szocializálódtam, szóval tudom lehet játszani úgy is, de WoW után szerintem nagyon rossz érzés emiatt bármivel is játszani. Kicsit olyan, mint ha nem a karaktert irányítanám, hanem csak parancsokat adnék neki)
Gertrius:
Köszi, pont erre gondoltam, csak munkahelyről nem találtam jobb képet(ja és mindenki nyissa meg nagyban a képeket, piciben nem látni mennyire durva a helyzet) Én innentől nem tudom rámondani a BDO-ra, hogy szép a grafikája, nézzenek ki bármilyen jól is közelről a karakterek meg a tereptárgyak.
-
válasz
Vikthor #68353 üzenetére
Csakhogy nem feltetlen kell ennel tobb szerintem, en pont a meseszeru grafika miatt szeretem.
Persze ettol elesebbek lehetnenek a texturak stb, de szerintem nem lenyeg, mert a grafika, a szinek karpotolnak.
BDO-ba meg durvabb amikor futsz/lovagolsz es folyamatosan fel-fel bukkannak a terep targyak es nem csak a tavolbol, raadasul eloszor persze elmosodva, hat az tenyleg eleg gusztustalan, wow-ba ilyen azert nem jellemzo. -
laceszgamer
addikt
válasz
Vikthor #67910 üzenetére
Hát ha Steam Market miatt nem vettem droidos telot, akkor az is biztos, hogy még a WoW miatt sem csinálnák fb-t én se.
Bár most kicsit belegondoltam, WoW és FB, mi lesz belőle.
Likeolgatják majd ha kiesik valakinek valami, meg ingame fotokat raknak fel fb-re?
Mert tuti nem annyiból állnak, hogy csak közös belépési adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7800 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7900 XT 20Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- új bontatlan Samsung Galaxy A35 5G SM-A356B/DS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest