Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77051) Whysperer válasza cl.aci (#77048) üzenetére


Whysperer
addikt

De ez csak vicc volt azert raktam ve mert UD warlockra akarom csetelni a shamon es nem udom mennyire izgi vagy unalmas vele PVP-i erre voltam. Csak kíváncsi.

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#77052) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

üdv,

a hivatalos blizzard store-n kívül kapható máshol eredeti wow-os ruha? hordás kapucnist keres sógornőm. :U :R

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#77053) Chumlee


Chumlee
senior tag

Tudom már korábban is kérdeztem , ha haverral elakarjuk kezdeni az eredetit az első hónap is ugyan annyi mint a következő ,vagy esetleg van valami nagyobb beugró ?

Illetve reális dolog az ,hogy cuccok farmolásával F2P ként is tudunk játszani ? (persze nem az első hét folyamán,hanem 2-3 hónap után)

(#77054) Csapoati válasza Chumlee (#77053) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Meg kell venni a WoW Battle Chestet, abban benne van az összes korábbi kiegészítő, és 1 hónap ingyen játékidő (bankkártyát meg kell adni ekkor is). Ha eljuttok oda, akkor meg kell venni a Legiont. A 2-3 hónap csak akkor áll, ha annyi idő alatt 110-esek lesztek és nagyon sok goldod gyűjtötök össze. Jelenleg 290k gold körül mozog a 30 napos game time token ára, ez nekem 2 maximális szintű karakterrel jött össze most 1 hónap alatt (nem farmoltam).

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#77055) parandroid válasza Mr.Csizmás (#77052) üzenetére


parandroid
nagyúr

Jinx. Felénk konzolboltokban árulnak, online is (gamestop.de pl). Amazon.de-n is van, bizonyos összeg fölött ők általában Mo-ra is tudnak szállítani. Ha nem, akkor tudok segíteni, keress meg privátban.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#77056) Chumlee válasza Csapoati (#77054) üzenetére


Chumlee
senior tag

A Legion nagyon szükséges most nekünk ?

Illetve nekem van egy dobozos Cataclysm-om az jó még valamire ? Bár nem gondolnám már a kódot felhasználtam .

[ Szerkesztve ]

(#77057) Mr.Csizmás válasza parandroid (#77055) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

köszönöm, megnézem ezeket.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#77058) Cathfaern válasza Chumlee (#77053) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Első hónapban egy battle chestet kell csak vennetek, az tartalmaz egy ingyen hónapot, de az talán még olcsóbb is, mint egy havidíj. Legion majd ráér akkor ha már lvl100-asok lesztek.
F2P mód 2-3 hónapon belül nem reális teljesen kezdőként, főleg ha élvezni is akarjátok a játékot.

peterkeT
Jinx tudtommal saját cuccokat árul. Hivatalos meg licencelt, de ha pont olyan kell, mint a Blizz store-ban van, az nem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#77059) Tigerclaw válasza Chumlee (#77056) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Abszolút nem szükséges. Nem tudom, hogy van-e a wow-ban most van-e leveling stop funkció, de ha van akkor érdemes stoppolni nektek minden kieg level cap-en és úgy eltölteni pár hetet és persze nem kimerészkedve a következő kieg területére, mert egyébként nagyon hamar átszaladsz az egészen és kihagyod magát a játékot. Itt is érvényes a mondás, miszerint nem a végállomás a fontos, hanem az odavezető út.

Szóval amint eléred mondjuk a lvl60-at megállítod a szintezést és bejárod Azeroth-ot, benézel a Blackrock Depths-be, Blackrock Spire-be (upper, lower), Stratholmeba, Scholomance-ba...szóval mindenhova. Vagy indítasz egy másik classt, esetleg ally után hordásat, vagy fordítva, hogy lásd a kezdőterületeket. Eleve érdemes indítani egy karit a Kalimdor oldalon és egyet az Easter Kingdom oldalon, mert sok az alternatív zóna és mindet érdemes bejárni, végigquestelni az oda illó szinten. Ha meguntátok, jöhet a BC, vagyis Outland ahol szintén érdemes stoppolni lvl70-en, megszerezni a gyors repülést, bejárni az összes elérhető dungeon-t. Aztán sorban jöhet ilyen módon Northrend, Cataclysm (sajnos ez permanensen jelen van mindenhol és az eredeti területeket csak a Classic WoW indulásával lehet majd látni hivatalosan), Aztán Pandaria, Draenor és utána jöhet a Legion...de lehet hogy mire odaérsz már az is ingyenes lesz.

Érdemes mindenhol kiélvezni a játékot. Ilyen tempóban és ekkora mennyiségű tartalom mellett nem fog hiányozni a raidelés.

Nem tudom, hogy a Battlechest-hez járnak-e XP szorzós heirloom itemek, de ha igen, én azt ajánlom, hogy ne használd azokat, mert az powerlevelinghez van, vagyis csak rontja a játékélményt.

Mindenképp PvE realm-en készítsetek karaktert és lehetőleg ott ahol sokan vannak, mert sajnos mindenhol van pár lelki nyomorék aki a kicsikre vadászik....de jó ha találkoztok outdoor is játékosokkal. Azt azért tudni kell, hogy a populáció 90%-a most a Legionos területeken mászkál, szóval csak ott van igazi MMO feeling.

Ja és monkot csak akkor indíts ha elérted Pandaria-t és legyen Panda :-) (SZVSZ)

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#77060) Healbacsi válasza Chumlee (#77056) üzenetére


Healbacsi
őstag

Ha van egy dobozos Cataclysmed, aminek a kodja meg el (azaz meg nem lett felhasznalva), az gyakorlatilag egy battle chest ha beirod a kodjat.

(#77061) Plata


Plata
félisten

Letöltöttem a mobilra a mobil authenticatort,sikerült is összekapcsolni a játékkal,az este ki is dobott bnetből és újra kellett indítanom,az nem is volt gond,de azóta ugyanúgy be tudok lépni mint eddig,egyszer kellett valami kód az este azóta semmi,ki be lépkedhetek anélkül hogy kéne az authenticator.
Ez normális? Cuki kutyát is megkaptam.
Mert Sw ToR-ban megszoktam hogy az authenticator minden indításnál kell,anélkül el sem indul a játék ha az authenticator kódját be nem írom.
Másik,miért van az hogy a hunteremnek akinek maxos szintű followerjei vannak 900+ gs-el nem kap olyan jó küldiket mint a sámánom akinek kék meg lila followerjei vannak?
Huntimmal annyit küldiztem hogy több followerje is mellette lett epic vagy mi a túró,először Rexxar mert ő volt a kedvenc,amikor epic lett jött az a lökött nesingwary majd két csajszi follower,a nevük nem jut eszembe. :D
A rugómnak még gatyább bandája van és még is jobb küldiket kap.

[ Szerkesztve ]

(#77062) #57919488 válasza Tigerclaw (#77059) üzenetére


#57919488
törölt tag

A Warlock nagyon eros de kegyetlen egy unalmas Class lett az evek alatt. Egyre kevesbe van kedvem barmit is csinalni lockal pedig azzal indultam neki ennek a kiegnek is.
lvl100-on ki tudod probalni de ez mar nem az a Warlock amire erdemes valtani. Vagy maradj az Elemental vonalon vagy Boomkin Druid. Szerintem ez a 2 spec pont nem jol indult kezdetben de pont annyira jo is lett most. Paladin meg lenyegesen felzarkozott a Hybrid Classok soraban de igazabol ez a szorakozasi faktor elegge szubjektiv.

(#77059) Tigerclaw:
Mintha meg Legion-ben eltorolnek ezt a PvP/PvE Realm dolgot es tenylegesen allithato lesz a karaktereknel, hogy ki mit szeretne (na, csak alig 7 (6?) kiegeszito kellett mire ezt is megoldottak :DDD ).

[ Szerkesztve ]

(#77063) whitezo88 válasza Plata (#77061) üzenetére


whitezo88
nagyúr

A bnet megjegyzi a geped es a lokaciod.

(#77064) Plata válasza whitezo88 (#77063) üzenetére


Plata
félisten

Akkor jó,meg nyugodtam,az Sw ToR minden indításnál kéri az authenticator kódját.

(#77065) Arnold2 válasza Cathfaern (#77058) üzenetére


Arnold2
őstag

+ Mr.Csizmás

Személyes véleményem, hogy a Jinx jobb cuccokat gyárt mint a Blizz. És sokkal hamarabb is kezdte el a pólós-kapucnis dolgait árulni. Licencelt, teljesen korrekt cuccok ezek (nem egy pólóm és kapucnis pulcsim van tőlük).

Plusz Magyarországon is van a Jinx-nek affiliate oldala a Goods for gamers (remélem jót linkeltem, a céges proxy letiltja az oldalt). Borsos áron kapod, de legalább itt van pik-pak.

(#77061) Plata: nincs gond. Megjegyzi a gépedet a beléptető rendszer és legközelebb csak akkor kell használnod az autenticator-t, ha pl teljesen más gépről lépsz be, vagy formázod a jelenlegit.
Szóval védi az acc-od a cucc, de fölöslegesen nem zaklat. Azt hiszem be lehet állítani valahol, hogy minden egyes bejelentkezésnél hitelesítsen, ha ezt szeretnéd.

[ Szerkesztve ]

(#77066) Cathfaern válasza Arnold2 (#77065) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Jah persze tök jó cuccai vannak a Jinx-nek, csak ha az a kérdés, hogy kinézett egy pulcsit a blizz store-ból, és pontosan ugyanazt meg lehet-e venni máshol, akkor a válasz az, hogy nem. És borsos áron, nem borsós áron :B

(#77067) Arnold2 válasza Cathfaern (#77066) üzenetére


Arnold2
őstag

Teljesen jogos. :R

S még tudtam javítani a hibát, köszi :)

(#77068) Lacee1986 válasza Tigerclaw (#77059) üzenetére


Lacee1986
senior tag

Szerencsétlenek megunják az egész játékot mire elérik a Legion-t. Élvezetes tud lenni a leveling, de minden kiegészítő minden küldetését megcsinálni baromi sok idő. Az én ismerősöm például ezért hagyta abba a játékot, és sose látta az "endgame"-et mert egyszerűen megunta a szintezést.

Így kimaradnak egy csomó dologból amit csak max szinten tudsz csinálni.

Szerintem kezdjetek el questelni és ha már érzitek, hogy unjátok, akkor mehet a boost 100-ra. Ha nem akkor simán ellehet úgyis játszani ahogy Tigerclaw írta.

Nekem ez a pont olyan 70-en szokott eljönni. :B

(#77069) Plata


Plata
félisten

Kéne egy kis help megint.
Szóljatok ha sok a gondom és már unjátok.
De nem tudom mit válasszak,unatkoztam és elmentem pecázás helyett Wq-zni,erre esett egy legendary. :Y
A baj az hogy nem tudom mit cseréljek le.
Roots of shaladrassil gatya van a huntimon és Qa'pla eredun war order cipő.úgy gondolom talán a cipőt cserélném le.A gatya egész jó tud lenni.

(#77070) Csapoati válasza Plata (#77069) üzenetére


Csapoati
nagyúr

A cipő ad dps-t, a gatya nem, szóval az utóbbit cseréld le. Kivéve persze ha a helyére nagyon alacsony ilvl-ű cuccod van csak.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#77071) Plata válasza Csapoati (#77070) üzenetére


Plata
félisten

Köszi,sajna csak kis gs cucc jöhet szóba.
És van még egy gond,a gatyám 870 a cipőm 940 mert még lusta voltam fel szintezni. :D

De ami legjobban zavar az hogy a huntinak nem is vágytam már legendary cuccra,sámánomnak monkomnak iszonyatosan kéne de nekik nem nagyon jön,erre a kedvenc de csöppet sem komoly csak pecás karimnak meg még egy. :W
Még a rugómnak ha jött volna az is jobb lett volna,vele is szeretek rendesen játszani.
De a hunti az nem igazi raidre való kari,csak ő a kedvencem oszt ennyi.
Ha esne neki legendary pecabot örülnék. ;)

[ Szerkesztve ]

(#77072) Tigerclaw válasza #57919488 (#77062) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Igen, de addig is jobb a békesség és a PvE realm, főleg ha szinteznek. Én a Legion elején szántam rá a pénzt a PvE transferre és nagyon jó döntésnek bizonyult. PvP realmen szinte játszhatatlanok a WQ-k, főleg ha olyan realmen vagy ahol a populáció nagyobb részét az ellenséges frakció teszi ki.

Szerintem a Blizzard sem az új kieg miatt cseréli le a PvE - PvP realm rendszert, hanem mert annyian jelzik cancel acc esetén, hogy a PvP realm-en ragadás az egyik indok, mivel rohadt drága a transfer. Gondolom meg akarták tartani a fizetős transfert, de nem akarták hogy valaki azért mondja le az előfizetést, mert élvezetes játék helyett a temetőből szalad vissza az idő nagy részében. A frakció balance-ra sincs igazán jó megoldás, mert van aki csak X realmen akar játszani Y frakcióban, mert ott vannak ismerősök, ott van sok magyar, svéd, holland, stb, vagy egy progress klán.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#77073) Csapoati válasza Plata (#77071) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ezért nem jó a kismillió alt. Aminek legot szeretnél, azzal játssz többet.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#77074) Plata válasza Csapoati (#77073) üzenetére


Plata
félisten

Szeretek én vele játszani,de csak pecázgatni bányászgatni meg wq-zni csak úgy,kedvencem a törpe hunti,de nem komoly raidre hanem csak kikapcsolódásra.

(#77075) Lacee1986 válasza Plata (#77074) üzenetére


Lacee1986
senior tag

Ahhoz nem kell legendary. ;]

(#77076) Csapoati válasza Plata (#77074) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nem tudom, engem már a hideg kiráz ugyanazoktól a wq-ktől két karakteren is. Jól elhúzták az új raidet is, jelenleg mindent unok. :D
Mondjuk érthető, 2006 nyara óta játszom. :) Épp tegnap nézegettem vanillás képeket, totál más volt még akkor a játék.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#77077) Plata válasza Lacee1986 (#77075) üzenetére


Plata
félisten

Hát ha esne neki egy legendary kondér a főzőcskézéshez esetleg egy legendary grill annak örülnék. :K

(#77078) Lacee1986 válasza Csapoati (#77076) üzenetére


Lacee1986
senior tag

Én ilyenkor elkezdek achikat gyűjteni, ha már tényleg unok mindent. Az elmúlt pár hónapban felhúztam minden classból egyet 110-re, utána megcsináltam az összes class mountot, felgeareltem úgyahogy az altokat. Lassan nekikezdek az összes mage tower challenge-nek.

Most ott vagyok, hogy elkedtem a loremasters mert nincs meg Kalimdor és Eastern Kingdoms. Nah ez ténlyeg brutál unalmas.

(#77079) Plata válasza Lacee1986 (#77078) üzenetére


Plata
félisten

Én még egy class mountot sem szereztem meg. :D

(#77080) Lirion válasza Tigerclaw (#77072) üzenetére


Lirion
addikt

Hála a group findernek gyakorlatilag bármilyen wq-re lehet csapatot találni és ha belépsz, máris átrak a group leader szerverére és pápá ellenséges frakció. Másrészt meg annyira nem sok a vérpistike ma már, simán fel tudtam húzni két allis karit a ragnán és a wq-ezés is megy elég nyugodtan. Nagyon ritka, hogy a pvp miatt kell partit keresnem velük, de jellemzően akkor is csak 1-1 overgearelt pöcs kempel, olyanok meg vannak mindenhol.

A PvE - PvP realm rendszer megreformálásának akár az is lehet az egyik oka, amit írtál, de a teljesen eltorzult frakció arány a különböző szervereken sokkal nyomósabb érvnek tűnik, főleg egy olyan kieg esetében, ahol a frakciók közötti háború kapja a főszerepet. Kb. lehetetlen lenne sok szerveren az egyik oldalnak élveznie a játékot úgy, hogy mindenkire 10 ellenséges karakter jut... Évek óta rengetegen panaszkodnak az arányokra és a blizzard is többször emlegette már rendezvények, q&a-k és egyéb interjúk alkalmával, hogy látják és keresik rá a megoldást.

(#77078) Lacee1986
Lassan nekikezdek az összes mage tower challenge-nek.

Sok sikert! Ha több karival is meg akarod csinálni, vért fogsz izzadni, van jó pár, ami felér egy kj mythikkel. :D

[ Szerkesztve ]

(#77081) Lacee1986 válasza Lirion (#77080) üzenetére


Lacee1986
senior tag

A durvábbakkal megvárom a nagyobb ilvl-t, azért annyira nem szeretek szenvedni. :)

(#77082) Tigerclaw válasza Lirion (#77080) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Ne hidd el, hogy mennyire kisimult az arcom és lementem alfába miután átmentem a Ragnáról egy PvE realmre a Legion elején. Olyan volt mintha nyaralni mentem volna...mintha egy teljesen másik játékot játszanék.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#77083) Arnold2 válasza Tigerclaw (#77082) üzenetére


Arnold2
őstag

Ezt én is csak megerősíteni tudom. Annó azért kezdtem PvP szerveren, mert ott voltak a barátok, de miután eltünedeztek váltottam Arathorra és szintén "arcsimulás" :)

Ha abszolút nem érdekel a PvP, azonnal go to PvE realm. Illetve most már hál' Istennek elég egy kapcsoló is :C

(#77084) Whysperer válasza Arnold2 (#77083) üzenetére


Whysperer
addikt

De hála az istennek csupa más emberek játszanak és például Én világ életembe PVP-s voltam és PVE-be a quest része érdekelt csupán stb. raideléstől meg már telejsen kivagyok. Ennyi PVE ami rám van eröltetve Legionbe majdnem,hogy már komolyan a falat kapartam az utóbbi időben. csinádl végig az összes kariddal meg minden. telejsen a accoutn frezee-ig üldöztek vele! kiegig pihenőre megyek ,mert még egy PVE questet meg kell csinálni legionbe kitérek a hitelből ;P

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

(#77085) Lirion válasza Whysperer (#77084) üzenetére


Lirion
addikt

Ha csak a pvp érdekel, gyakorlatilag semmit nem kell megcsinálnod a class questeken túl (de úgy tudom, most már azt se, mert 110-en automatikusan jár a 3. relic clost), mert ap-t, geart és legendarykat is kapsz pvp-ben, a netherlight upgrade pedig ki van kapcsolva bg-n és arénában.

(#77082) Tigerclaw
Az mondjuk biztos, hogy ha megjelenik az opció, gyakrabban leszek pve only módban, mint pvp-ben, de ettől függetlenül nem tapasztaltam azt, hogy játszhatatlan lenne a helyzet a "túlerő" miatt, legalábbis nem rosszabb a helyzet, mint a low ilvl-es hordás altjaimnál. Persze van, hogy én is élek a pvp realm adta lehetőségekkel és néha lezúzok egy csapatnyi ellenséget. ;] De holnaptól nerfelni fogják a wpvp-t, nem lesz több parti írtás 2 globalból.. :O

[ Szerkesztve ]

(#77086) Peetey91 válasza Lacee1986 (#77081) üzenetére


Peetey91
senior tag

Igazából a szívás, hogy van amihez nagyon kéne egy-egy legendary (pl Guardian druid), addig ezeket még magas itemlevellel is rohadt nehéz megoldani...

(#77087) Chumlee válasza Tigerclaw (#77059) üzenetére


Chumlee
senior tag

Túl sok kaszt nem érdekel ,a Hearthstone miatt szeretnék egy kevés időt eltölteni vele . Ha megtetszik akkor folytatom :)

(#77088) Plata válasza Chumlee (#77087) üzenetére


Plata
félisten

Minden kaszt érdekes és jó,na jó a pappal nem tudtam dűlőre jutni.
Régen szerettem a disc pap-ot,de ez a légiós pap ez au de szár.
De az összes többi kaszt irtó jó.

(#77089) Chumlee


Chumlee
senior tag

Elkezdtem leszedni a játékot, tisztában voltam vele ,hogy nagy méretű . Sajnos a letöltési sebességem nem valami gyors ,ezért a régi lemezről raktam fel . Elkezdené lefrissíteni a launchert és mindent amit lehet ,de mindig hibát ír ki . Tudok vele valamit kezdeni vagy hagyjam és kezdjem el a Battle.net-ről ?

(#77090) Tigerclaw válasza Chumlee (#77089) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Szerintem jobban jársz azzal, még ha lassabb is.

Amúgy ha többen kezditek egyszerre, akkor érdemes mondjuk healer vagy tank classokkal kezdeni. Esetleg hogy még univerzálisabb legyen, hibrid classokkal, mint a Druid és Paladin.

A Druid külön jó, mert lehet tank, healer, melee és ranged dd, illetve van stealth-je is.

Másik megközelítésben nagyon jók a permanent petes classok, amiknél a pet tud tankolni, pl. Hunter vagy Warlock.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#77091) Plata válasza Tigerclaw (#77090) üzenetére


Plata
félisten

Monk is lehet híler dps és tank is.
Bár a druida a leges legjobb,az minden lehet.

(#77092) Cathfaern válasza Chumlee (#77089) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Hiába teszed fel lemezről, úgyis egy az egyben le fogja szedni újra annyi a változás. Szóval hagyd.

(#77093) Lacee1986 válasza Peetey91 (#77086) üzenetére


Lacee1986
senior tag

Igen, ebben igazad van. Szerencsére pont Druid a mainem, így megvan majdnem az összes guardian legendary.

(#77094) Tigerclaw válasza Plata (#77091) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Ja igaz, szóval druida, pala és monk. Nekem tizenpár éve druida volt a mainem, aztán a MoP környékén már inkább a Monk. A druida egyedi mivel 4 role tartozik hozzá, szóval nehezebb ráunni.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#77095) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Voltam WG questen, legion szokásos terület támadásosán. Egy sámlival kerültem egy csoportba (ugye ezek 3 fősek) Namármost ő tolt egy komoly 60%-os dps-t a teljes bulira vetítve a mi 20-20%unkhoz képest. Én Arms-os warri vagyok, de az item levelem csak 877-es. Milyen sámli lehetett, hogy ennyivel komolyabb DPS-t tudott tolni? Elgondolkodtam hogy ki kéne próbálni a kasztot (moonkin formban volt ha jól láttam de az nem druid?)

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#77096) Cathfaern válasza Tigerclaw (#77094) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

És az egyetlen kaszt amelyiknél elérhető a ranged - healer - tank trió. Kár, hogy a formokat nem tudom egyszerűen megszokni hosszú távon :( Bár Legionnel már jó irányba indultak el azzal, hogy lehet eltérő kinézeteket beállítani nekik, de akkor is jobban szeretem ha van a kezemben egy nagy fegyver, és azzal csapkodom az ellent :)

(#77097) Tigerclaw válasza Tsebacsi (#77095) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Moonkin formja csak a druidának van. Már egy ideje nem druidázok, de régebben a Starfallal szépen lehetett boostolni a damage metert tömegben.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#77098) Csapoati válasza Tsebacsi (#77095) üzenetére


Csapoati
nagyúr

920-ban szerintem már ez történik, szóval ez nem feltétlen a sámán kaszt erénye. Moonkinban meg biztos nem lehetett. Amúgy az ilvl skálázódása a dps-sel egész brutális. Emlékszem Nighthold végefelé ilyen 700-800k dps-ek röpködtek single targeten olyan 895-900 körüli ilvl-ben, most meg 936-ban tolok 1,2-1,3 milliót. Emerald Nightmare-ben meg örültem, ha a vége felé megvolt a 300k (ilvl: 865 körül).

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#77099) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Köszi a válaszokat! :R

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#77100) Whysperer válasza Lirion (#77085) üzenetére


Whysperer
addikt

Persze csak mondjuk a repüléshez a fél legiont quetseléssel kellett töltenem mielött felgyorsították repu farmolással stb. ;) Nincs baj vele mondom csak Én a szabadságot szeretem a WOW-ban nem azt ,hogy márpedig repüléshez PVE-z .. KB mintha azt mondanám ,hogy Raideléshez RBG 2000 kell aztán mehetsz Raidelni! Én csak erre értettem. Azért kell a gear ezerrel hiába skálázza fel vagy le azért az a kevés hp is sokat jelent amit mondjuk healerként kapok mondjuk 940 ilvl-ben egy 900-as hoz kéepst. sokszor éltem már túl 300k hp-val.

[ Szerkesztve ]

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.