Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cathfaern #68296 üzenetére
Hát ez esetben jól döntöttem a druidával, ha csak egy karaktert akarok használni és inkább offspec-ezek. Nálam még a heti rendszeres raid is kérdéses, szívesebben tolnék 5 fős Mythic instákat, diablo 3 féle GR rendszerrel. Szó nincs már top hajkurászásról, munka és gyerek mellett szerintem esélytelen lenne, bármennyire is fogékony vagyok grindra/farmolásra/gyűjtögetésre.
Engem azt hiszem 4+ év után csábított vissza (Cata még megvolt, de ott szétesett a guid és kiléptem, MoP nem érdekelt) és szerintem páran még lesznek így ezzel. Elég sok MMOn végigmentem, de valahogy egyik sem volt az igazi. Bár vannak jó próbálkozások, pl.: az AA egész jó lett volna, ha nem cs*szték volna el ennyire a P2W rendszerrel, illetve a Black Desert is jó, nekem bejött a saját ipar fejlesztése, csak időm nincsen a végjátékban annyit farmolni, mint amennyit kéne és nem tetszett a víz és a hajók megoldása - AA-ban a tengeri horgászatot, tengeri farmokat imádtam -. Az egész visszajövetelt egyébként a support döntötte el: írtam nekik, hogy még májusban kaptam egy levelet 7 nap ingyen játékkal és egy WoD kieggel + lvl 100 boosttal. Mondtam, hogy akkor nem értem rá IRL dolgok miatt és, hogy utólag beváltható-e. Mondták, hogy WoD pipa, lvl 100 sajna nem megy, de cserébe adnak most 7 napot ingyen, használjam egészséggel. Mindezt úgy, hogy már 4+ éve nem is láttak tőlem egy centet sem. Ez a support és hozzáállás, amit a konkurencia nem fog fel és nem is ért meg. Itt szinte supportot veszel, nem is játékot (mert lássuk be, hogy nem az engine-re költik a lóvét ), de a dolog működik. 1 hét alatt megszoktam a mobilos grafikát és úgy voltam vele, hogy baszki, ha ők így, akkor én is így. Szóval én majd 5 év után tértem vissza, kb. 3-4 cimborámmal. Ha a mostani 60 nap pozitív lesz és asszony sem vétózik (ő a kontroll, ha túl sok időt töltök játékkal vagy nagyon kiborulok, mint pl: a WoTnál, akkor jelzi, hogy talán nem kéne ), akkor jöhet a Legion is.
Az egészből azt akarom kihozni, hogy visszatérők mindig lesznek, anyagilag elég sokáig ki lehet hozni egy MMO költségeit nullára, vagy annak a közelébe, így szerintem a WoW akkor hal meg, ha a Blizzard úgy akarja, előbb nem.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Arnold2 #68304 üzenetére
Nekem csak fejlődős, kék cuccaim vannak, de azokon is ott virít szürkével a 2. main stat (druidánál és paladinnál is átvált néhány itemen a Str Intre és az Int Dexre).
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #68301 üzenetére
"Itt szinte supportot veszel, nem is játékot (mert lássuk be, hogy nem az engine-re költik a lóvét )"
Nem értem mi a gond a WoW enginével, és ezt teljesen komolyan mondom. Black desertben tök jól néz ki a karaktered közelről, de ha 5m-nél messzebbre nézel, akkor egy mosott f*s minden, felmész egy hegy tetejére és semmit se látsz a tájból (vagy csak én nem találtam meg hogy lehetne messzebbre venni a látótávolságot?). Ezzel szemben a WoW-nak (egy kieg területein belül) teljesen egységes grafikája van, a karakterek pont annyira részletesek, mint a mobok, és a terep (na jó, karakterek MoP-ban kicsit elütöttek, de előtte meg WoD óta is rendben van). És igen, ha közel mész valamihez az nem olyan szép, de maga a táj, az összkép nagyon jól néz ki, nem nagyon láttam más MMO-ban sem ahol ennyire egységesen jó lett volna a grafika, és teljesen szabadon lehetett volna mozogni, és nem procedúrális terep feelingje lett volna a dolognak. Mert pl. TERA nagyon szép, de ott lényegében "alagútban" mozogsz, nem tudsz elmenni bármerre. FFXIV ugyanez. BDO-t előbb írtam, közelben jó minden, de távolra olyan mint ha közellátóként levenném a szemüvegem. GW2 ami relatív jó még, de ott se annyira nyílt a terep, mint WoW-ban (legalábbis az elején, túl sokat nem toltam vele). A másik verzió (tipikusan koreai MMO-k), ahol látszólag szép a grafika, de a terep nagyon üres és semmitmondó, ugyanaz a 3 fa modell van elszórva egy egész mapon majdnem véletlenszerűen. Szóval szerintem a WoW-nak igen is nagyon jó engine-je van, csak ez nem abban nyilvánul meg, hogy bezoomolva még a leborotvált hónaljszőrszálakat is látni a karikon (ami ugye nem sokat ér, mert az első pár nap hűűű-je után úgyse nézegeti senki a karakterét). Gépigénnyel szoktak még jönni sokan, de ez is nagyon sokat javult MoP-tól felfelé.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #68303 üzenetére
+ birno:
Igen, ez már WoD-ban is ilyen. Legionben annyival más, hogy a main stat meg se jelenik a gearen (de valójában adják), mivel úgyis lineáris kapcsolatban van az ilvl-el, szóval nincs igazán értelme nézegetni.Valami változtatás tényleg lesz Legionban ezzel kapcsolatban, lehet az, hogy jelenleg csak a WoD-os gearekre (illetve azoknak is csak egy részére) van ez a váltás, Legiontól meg minden gear fixen ilyen lesz... de lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
echterion
nagyúr
Ragna horda oldalon akarok indítani egy varázslós manust / leányt. Szerintetek melyiket érdemeseb casualként indítani: mage vagy warlock? Raid az csak módjával lesz, maximum ilyen heti két-három felosztásban. Kell egy alt a hunterem mellé, azt már én nem akarom a bloodscalp-ról elvinni.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz echterion #68310 üzenetére
Amelyik szimpatikusabb De mage picit papírkarakter, általában solozni jobb a warlock, főleg hogy Legionban még inkább rámennek a "mage: kevés védelem de agilis, warlock: több védelem de kevésbé mobilis" vonalra.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cathfaern #68306 üzenetére
Röviden: rettentően kevés poligonból áll néhány objektum, meg aztán ott vannak a 2D-s spell effektek, pl: a paladin sacred shieldje, de említhetném az éveken át elhúzott karakter modell frissítéseket is.
Viszont: WoWban mindig szerettem a hatalmas tereket, a dungeonökben a 10 ember magas ajtókat. Nem is a karakterekkel van gond - bár nekem furcsa egy "normális" karakter kinézek olyan környezetben, ahol a környezet ennyire baltával van faragva-. Ezt a fajta óriási térérzetet, amit pl: egy erdőben mászkálva átélsz nem nagyon tudta eddig más játék visszaadni.
GW2 még mindig nagyon szép, főleg, mióta a kiegben "repülni" is tudsz. Ott annyi a "különbség", hogy egy-egy területet tölt csak be, bár azok között azért a legtöbb baromi nagy. BDO-ban én nem vettem észre azt, amit mondasz, pedig rövidlátó vagyok, de majd ránézek, lehet csak nem tűnt fel.
Hasonló grafikában ott van pl.: a Wildstar, amin látszik, hogy a fatörzsek azért nem egy ötszögből állnak.
Ezzel szemben a WoW-nak (egy kieg területein belül) teljesen egységes grafikája van, a karakterek pont annyira részletesek, mint a mobok, és a terep
Hát azért ezzel nem értek egyet. Beloggoltam első alkalommal a megújult druidámmal, tök szépen néz ki, elkezdek körülnézni és valami ebédlő hely mellett álltam, ahol minden szék és asztal egységesen ötszög alakú fából volt kivágva, mellette az ötszög alakú várfallal...
Raiden nem voltam, meg azóta már intel processzorom van, nem AMD, de 2560x1080-ban azért nincsen többszáz FPS-em egy R380-as kártya és 16 Gb ram mellett. Majd meglátjuk, hogy raid alatt milyen. Az biztos, hogy az UI scaling jól jött, rendesen nagypapának éreztem magam, hogy nagyítani kell, de ekkora felbontásnál én nem bírtam elolvasni a betűket. Ilyen téren viszont jól vizsgázott a motor, simán támogatja a 21:9-es arányú felbontást is, amit nem mondhat el minden - a wownál sokkal modernebb - játék.
Szóval nem fikázni akartam, de csak egy könnyed szurkálódás volt, ami annak szólt, hogy néha azért vannak megmosolyogtató részek benne.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #68312 üzenetére
Persze, nem állítom, hogy hogy hibátlan, meg van némi régről marad objectum újrafelhasználás betegsége is, ezzel egyetértek. Csak sokszor jönni szoktak ilyen "a Wow úgy néz ki, mint egy 10 éves játék és semmit se változott vanilla óta a motorja" szövegekkel, ami nem igaz. Ha te nem erre gondoltál, akkor elnézést, kicsit túlpörögtem a témát
"Raiden nem voltam, meg azóta már intel processzorom van, nem AMD, de 2560x1080-ban azért nincsen többszáz FPS-em egy R380-as kártya és 16 Gb ram mellett."
Szerintem ha 60 FPS-t hozza stabilan, akkor mindegy hány FPS. Másrészt Nvidia-t még mindig jobban szereti a WoW motorja (na ez ami nagy probléma amúgy vele). De nekem továbbra is van olyan érzésem, hogy Blizznél már dolgoznak DX12-es motoronEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Whysperer
addikt
Hallod Én a ott égtem ki nagoyn ,hogy a fx 8320-am 4,5 Ghz-n + 7870 OC ami 270x 1-1-ben midnen tesztben amti icsnáltam vele. FHD-ben ugyan azokkal a beállításokkal 30 FPS ott ahol a ASUS laptopom i3 5010u +gt940m 1600*900 on 40-50
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Lirion
addikt
Ez úgy lesz, hogy az armor cuccokon lesz main stat és secondary stat, a main stat pedig változik specnek megfelelően (pl. holy palának intet ad, retrinek strengthet). A kiegészítő cuccokon (neck, back, gyűrűk, trinketek) viszont csak secondary stat lesz, ezért elvileg nem kell majd cserélni a geart. Csakhogy sokszor a specceknek nem egyforma a secondary stat prioritása, ami viszont indokolttá teszi az off spec geart, úgyhogy nem igaz, hogy nem lesz rá szükség.
-
addikt
válasz Lirion #68315 üzenetére
Viszont nem lesz olyan jelentosege, mintha ennyi sem tortenne.
Pl ha valakinek kicsit healelni lenne kedve tank cuccba, akkor persze, nem lesz olyan jo mint egy heal main speces, de egy sima heroic dungeonre vagy normal raidre meg akar jo is lehet.
Tehat olyan esetekre ahol nem feltetlen a minel jobb teljesitmeny a lenyeg, hanem csak annyi, hogy ideiglenesen elvezze az adott specet, kizokkenjen egy kicsit a megszokottbol. -
Cathfaern
nagyúr
válasz Whysperer #68314 üzenetére
AMD CPU borzalmas WoW-ra, sajnos. VGA-nál már kisebb a különbség, de ott is érezhető (ott nem is annyira a max meg átlag fps-ben, hanem a min fps-ben, ami nagyon sokat befolyásol a folytonosság érzésben).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cathfaern #68313 üzenetére
Ja, nem ilyen divatfikázásnak szántam, nincs gond.
Az a "baj", hogy nekem a monitor miatt az AMD VGA fix (freesync), annak ellenére, hogy párszor már meg akartam taposni a kártyát a botrányosan rossz driverei miatt. Majd évek múlva a következő generációnál talán már lesz rendes G-sync monitor és akkor jöhet az nvidia kártya is. Igazából csak meglepődtem, hogy 5 év után, jóval erősebb hardverrel is csak így fut.
-
Whysperer
addikt
válasz lakisoft #68324 üzenetére
-1 mert az 5x leírtamat annak kellett volna mondani akire Én is reagáltam Raiden nem voltam, meg azóta már intel processzorom van, nem AMD, de 2560x1080-ban azért nincsen többszáz FPS-em egy R380-as kártya és
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
[-HERO-]
senior tag
Gamecardos temahoz hozzaszolva en itt vettem utoljara:
https://www.instant-gaming.com/en/82-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-60-days-card/?igr=1586348
Egesz jo aron van
Regisztracio kellett, de utanna 3 percen belul kaptam a kulcsot emailben.
Jo volt a kulcs is, es nincs az a plussz 380 forint koruli osszeg a tranzakcioknal mint a g2an.[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
benceman00
tag
Amikor jól adja az AQ farm [link]
Tolok egy pár órás streamet. Akinek van kedve LootAppraiser challanget tolni vagy csak kiégni az jöhet
Üdv, ASZPi
-
lakisoft
veterán
-
ldave
félisten
Az új item level rendszerről volt már szó?
Every item has a base item level and those that can be upgraded are usually listed with a + after the number, such as world quests that reward 810+ gear.
When you earn an upgradeable item, the system rolls for a +5 upgrade. If it succeeds, it continues to roll for +5 upgrades until it fails.
The cap on these random upgrades is set globally, somewhere in the 850s before raids open.
After Mythic+ dungeons and the Nightmare Raid are accessible, this cap goes up to 895.
Items are labeled Titanforged when they are upgraded +15 item levels or more.Raid Finder (835+) --> 835-895
Heroic (865+) --> 865-895
Mythic (880+) --> 880-895A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Tehát ezek szerint mindig lesz egy globális item level maximum. Ezt a határt majd növelik, ha új raid jön ki. Indulásnál 850 lesz a max, amit az első emeléssel majd 895-ra húznak. Ilyenkor a régebbi cuccoknak is lesz esélye, hogy elérjék ezt az új maximális szintet, persze ez nagyon kicsi lesz.
A Slime draws near! Command?
-
k.kristof
őstag
A craftolt itemeket viszont biztosan lehet majd az aktuális maximurma húzni, legalábbis a múlt heti Profession Q&A-ből nekem ez jön le.
-
Viktor77
titán
Írtam a minap, hogy IF-ben a Midsummeres tűznél a 8750M kikapcsol, és átvált magától APU-ra a megjelenítés, mihelyst meglátom. Ha nincs a látómezőmben, akkor minden ok.
Na, hát mára megjavult. Én nem csináltam semmit tegnap óta (még tegnap is rossz volt), ma meg jó.
Ja, és írtam róla bugreportot.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
k.kristof
őstag
válasz Viktor77 #68341 üzenetére
Nálam a Battle.net kliens a képernyő jobb alsó sarkában feldob egy kis ablakot, ha valamelyik kliens elkezdi a frissítést, és akkor is, ha játszhatóvá válik.
Nincs ilyen, én legalábbis nem tudok róla. A Wowpedián az egyes patcheknél van egy-egy Undocumented Changes aloldal, ha tudnak ilyen változtatásokról (például 6.2.4), de csak a Blizzard a megmondhatója, milyen hibákról tudnak, és miket javít egy frissítés azon felül, amit közölnek.
-
Dyde
aktív tag
Ha valaki újonnan csatlakozna, és van kedve együtt fejlődni szóljon és recruit a friendel tolhatjuk. Szeretnék legion-ig egy mage-t felhúzni, de a bónusz xp nélkül nem vesz rá a lélek
-
Cathfaern
nagyúr
Nah ez a gondom a BDO grafikájával:
A zölddel keretezett rész olyan, mint a valóságban, éles. A narancssárgás rész még elmegy, de picit ott már homályosabb. Viszont a piros rész az teljesen el van mosva, ráadásul láthatóan elmosott pixel kinézete van az egésznak, egyszerűen hányadék szerintem. Ezen a képen pont kevésbé zavaró (csak ezt találtam hirtelen maxos grafikával, de itt is rossz a piros részre nézni), de amikor egy nyíltabb, kevésbé erdős terepen van az ember (kezdő területről ahogy elindulsz a következő "városba", ott nagyon látványos), akkor szerintem nagyon ronda. Ha jól rémlik a homályosítást ki lehet kapcsolni, de akkor meg borzasztóan pixeles lesz a háttér, szóval több részlet akkor se jelenik meg.
Ezen a képen is jól látni amit mondok jobb oldalt a fák / bokroknál: [link]Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest