Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként hogy szokott működni a PTR ha nincs meg minden kieg? Szóval ha mondjuk kijön a Legion és felrakják PTR-re a 7.1-es patchet, akkor ha nincs meg a Legion, akkor is fel tudok menni oda? (azt tudom, hogy frozen accal is fel lehet) Maga a sztori érdekelne, de amíg nem rakják be régi zónákra is a "visszaszintezést", addig hosszú távon nem fog tudni túl sokat nyújtani nekem a játék... Arra a pár órányi szintezésre meg sokallom a kieg árát.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
törölt tag
Pont ezert erdemes felrakni es kiprobalni minden Class-t ami erdekel. Sokan ugy valasztanak egy adott Class-t, hogy mi lesz OP az aktualis tartalomnal de nekem az szamit, hogy szorakoztato vagy nem. A Legion-os valtozasoknal nagyon sokat valtoztak a Class-ok es ha nem nezem meg a PTR-t bizony vakon huztam volna fel azokat a Class-okat amiket most szepen levaltok
(#68207) Cathfaern:
Nem vagyok benne biztos de kell hozza az aktualis kieg amin fut a PTR.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Legion CE:
Végre megint nagyméretű és tartalmas Artbook-ot és egérpadot kapunk (SC2 LotV-ben ez kimaradt, plusz az Artbook sem volt nagy szám) + a Sylvanas borítós Soundtrack miatt instabuy.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Lirion
addikt
válasz Cathfaern #68207 üzenetére
Igen, lehet játszani ptr-en úgy is, hogy a kieget nem vetted meg. A wod-ot én így próbáltam ki egy pár alkalommal, akkor annyi "korlátozás" volt, hogy a premade karakter is csak 90-es volt, nem adtak max szintűt. Persze ha te pont a szintezést meg a sztorit akarod ptr-en végigvinni, akkor ez semmi hátrányt nem jelent.
A magam részéről nagyon remélem, hogy soha nem fog bekerülni a felszintezés a régi zónákba, illetve hogy a legion területei a köv kiegekben is maradnak max 110-es szinte. Ha minden terület a saját szintre skálázódna, az teljesen megölné a karakter fejlődését (legalábbis számomra), az új kiegek elején pedig a szintezéssel járó erővesztés sokkal drasztikusabb lenne (pl. tanaanba visszamenve friss 110-esként nehezebben halnának a mobok, mint full epik 100-asként, én ebből nem kérek).
-
törölt tag
Queue for the lost Lord Ahune Battle-ig eljutottam 100-as karakterrel a kuldetesekkel de a Group Finder-ben megsem latom az instat az Event-hez.
Mit kell meg ehhez teljesiteni? Masik 100-as karakterekkel gond nelkul megy.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Kicsit meglepődve láttam most cdkeysen,hogy a nem pre-purchase,hanem a majd dobozosból megjelenés napján/előtti napon kiszedett kulcsos verzió ára 27.47€.
Emlékeim szerint Facebookjukon kérhető 5%-os kód még rá,elég baráti ár,ha nem érdekel valakit a pre-expansion patch démonhunterezés.Kulcsboltozás ezért nem linkeltem külön,de még nem volt semmi gond velük,volt pár vételem tőlük.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lirion #68210 üzenetére
Meg lehet ezt jól is oldani, nem lehetetlen feladat, van is rá példa. Én inkább azon aggódok, hogyha mindenhol bevezetik a felszintezést, akkor mi lesz a régi content solozással?
Warcat: Ez baromi olcsónak hangzik, még egy g2ahoz képest is.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Lirion #68210 üzenetére
Engem a visszaszintezés nem max lvl-en érdekelne, hanem hogy amikor altot húzol, akkor végig lehessen játszani egy zónát anélkül, hogy már szürke legyen minden quest és auto-hittől elhaljanak a mobok. Szóval részemről teljesen jó megoldás lenne, ha lehetne "HC karaktert" indítani és csak azokat szintezné vissza, vagy lennének HC realmek és csak ott lenne a visszaszintezés, vagy simán kapcsolható lenne, mint az XP szerzés, vagy hogy csak max lvl alatti karakterekre vonatkozna. Én értelmes altozást és szintezést szeretnék, nem mást (tudom, menjek el GW2-zni, de az WoW világa és "környezete" sokkal jobban bejön)
CactuS
Ez egyszerűen megoldható lenne, kezdve onnan hogy csak nem instance-olt helyeken élne a szintezés, át a fentebb leírt megoldásokon, egészen odáig, hogy valamelyik szakma tudna gyártani pár gold alapanyagért olyan potit, amivel a régi területeken se szinteződsz vissza.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
törölt tag
válasz Cathfaern #68216 üzenetére
A fovarosokban talalhato szintezes kikapcsolasat at lehetne alakitani. Lehetne meg egy NPC akinel adott funkcio bekapcsolasaval 20-40-60-80%-al kevesebb XP-t lehetne begyujteni szintezes kozben. Nem lenne egy nehez dolog es karakterenkent valtozna mint a Heirloom XP kiosztasa.
Vagy Anti-Heirloom, ellenkezo modon mukodne es nem XP-t novelne hanem csokkentene azt.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz #57919488 #68217 üzenetére
De a kevesebb XP nem megoldás, mert akkor meg elfogynának a questek idő előtt Plusz az se segítene olyanokon, hogy pl. Outlandet nem szereti valaki, és egyben skippelné, inkább maradna Azerothon addig is. Viszont a visszaszintezés megoldaná ezt is (illetve pontosabban ha területtől függően a szintednek megfelelő rewardot adnának a mobok / questek. De ha nincs mellé visszaszintezés, akkor mindenki ott farmolna valami mobot, ahol még épp onehitel, mert az lenne a leggyorsabb).
-
Frozzy
őstag
most lettem 90-es. Most már nincs instázás csak questelés ?
láttam, hogy ilvl 499-től újra van insta. most elvileg úgy vagyok, hogy AVG iLVL 516 BEST 446
vagy, hogy folytassam tovább a szintezést ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
laceszgamer
addikt
válasz Frozzy #68219 üzenetére
Küldizz első területen, hamar meglesz az itemlevel a q rewardokból.
Amúgy 90 fölött alapvetően a bonus objective-ok és a treasure-ok keresgetésével lehet a leggyorsabban szintezni, bár ehhez enm árt ha van repülés is, de akkor 2 órán belül megvan a 90-100.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Lirion
addikt
válasz laceszgamer #68220 üzenetére
Újoncként 2 óra alatt 90-100? Jó vicc... Szívesen megnézem, hogy ezt a 2 órás szintezést repülés, loomok és xp potik nélkül (mert ugye új játékos, nem alt karis) hogyan abszolválod.
(#68216) Cathfaern
végig lehessen játszani egy zónát anélkül, hogy már szürke legyen minden quest és auto-hittől elhaljanak a mobokNem rég húztam egy altot full heirloom gearben és EK loremasterét szintezés közben azzal teljesítettem. Egyetlen egy quest sem lett szürke a szintezés során, pedig majdnem minden 5 szintes bracketre 2 terület jutott és addig nem mentem magasabb szintű zónába, amíg az alacsonyabb szintű achija nem lett meg.
A mobok nehézségi szintje már egy másik kérdés, főleg alacsony szinten one shotoltam mindent, de az átlag mob még max szinten sem jelentett gondot, pedig 99-es szinten nagrandban 510-es ilvl-lel csináltam a bonus objectiveket. Ezen viszont nem segít a visszaszintezés sem, hiába lesznek a mobok veled egy szinten, max nem egy, hanem 3 skillt kell használni a leverésükhöz...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eddig is 3 nap volt az altalanos mire valaszoltak egy Ticket-re?
-
Frozzy
őstag
válasz Lirion #68221 üzenetére
hát egyik fórumtársnak hála 90-ig 4db heirloom-al tudtam fejlődni mert segített goldban. na most a helyzet az, hogy nagy nehezen összegyűjtöttem 4k G-t és vettem 2 heirloomot azért 100-ig mert csak könnyebb lesz 20%-al is a fejlődés.
viszont a 2 nagy repülés még nincs meg az ugye 4750G lenne darabja.. isten tudja mire lesz meg vagy mire leszek 100-as..
picit úgy érzem, hogy egy új játékosnak óriási kibaszás wowozni. És szinte csak az van "előnyben" aki már a 7. 8. 9. kariját húzza... ja az meg van gyorsan. de így szo*ás végig
-
törölt tag
válasz Frozzy #68225 üzenetére
Hat pedig ennyire kezdobarat kieg meg nem volt. A gold szerzes kezdetben nehezkesnek tunik de aki WoD-ban nem a vegefele kapcsolodott be annak szinte passzivan annyi gold jott ossze, hogy Legion-ben tuti nem lesz gondja.
Idovel a Garrison-ok termeltek mindent de a Cata-s Raid-ek is ezen a szinten vannak mint a Garrison mert csak loot-olni kell a Boss-okat es kesz. -
-
benceman00
tag
Szerintem ez így tökéletes most.
Kezdő karival élmény végig tolni a Draenor sztorit. Engem nagyon lekötött a sok cinematical tűzdelt quest.Másodjára mikor már kezdene unalmassá válni akkor meg heirloom + xp potik és át lehet ugrani az egészet pár óra alatt.
Azaz 5ezer gold az semmi
[ Szerkesztve ]
Üdv, ASZPi
-
Frozzy
őstag
válasz benceman00 #68229 üzenetére
köszi. én a 4k-t szedtem össze 58tól 90ig
és ugye a repülés 2x 4750 lenne.
-
Ribi
nagyúr
Egy új játékos ne akaroj XP boosttal menni. Szépen játsza végig a dolgokat.
Fedezze fel a területeket és questelgessen. Engem eléggé idegesített, hogy amikor visszatértem, kicsit fél éve akkor az első 2 pandás területen 90-re húztam a karit és mehettem tovább. Azt se tudtam mit hol merre az egészből annyira boostolva volt az XP.
És igen az van előnyben aki már felhúzott X karaktert. Szép is lenne, hogy azt szopatjuk aki már elért csomó mindent. Annak meg kinyaljuk a seggét akinek még első karit szintezni is derogál. -
thomeef
őstag
Én 11 karit húztam fel flying nélkül, két du. alatt megvolt 1 (meló után), még a kieg elején. Nem is foglalkoztam a fly-al mert sok idő kiszarakodni, helyette inkább felhúztam egy rakás karit. Azóta is termelik a goldot
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Viktor77 #68227 üzenetére
Én ezért mondtam már WoD-nál is, hogy nem 90-es boost kell, hanem karakterenként lehessen választani, hogy lvl90-ről vagy lvl1-ről indítod. Lehet mondani, hogy "de így mennyi kontent kiesik", de igazából a legutolsó kieg előtti kontent csak illúzió: senki se tudja élvezni, aki kezdő az is nagyrészt skippeli (legkésőbb amikor rájön, hogy LFG-vel mennyivel gyorsabb fejlődni). Egy dologra jó, el tudja venni a kedvét azoknak a új/régi playereknek akiknek muszáj végigmenni rajta. És lehet mondani, hogy de hát ez MMO és a fejlődés is a része, de ez WoW-ra úgy kb. WotLK óta nem igaz, illetve igaz, csak max szinten.
Szóval szerintem az lenne a legjobb, ha fixen utolsó kieg "alján" kezdene minden karakter, a régi területeket meg vagy:
a) átrakni fixen visszaszintezősre + berakni hozzájuk rewardokat (régi instákért valor pont, megcsinálod a questeket kapsz currencyt amit beválthatsz vanity rewardokra (vagy akármire, lényeg hogy legyen értelme max szinten visszanézni, de ne legyen muszáj)
b) maradna minden régi terület olyan, mint most, de timewalkingszerűen átmehetsz másik phase-be, ami úgy működne, mint az a) pontban (és akkor lehet solozni régi dolgokat)
c) ugyanaz, mint a b) + lehetne választani hogy a vanilla Azerothra mész vissza. Én az ottani questek miatt akarnék vanilla szervert, nem másért De ez gyakorlatilag biztos, hogy nem fog bekövetkezni
De még ha nem is nyúlnának a régi területekhez, csak fixen minden karakter megkapná a boostot, az is csak jót tenne a WoW-nak (nekem nem, de most az részlet ). Feltéve persze, hogy nem csinálnak megint ilyen pénzfarmoló baromságot, mint a Garrison, ahol csak az alt karakter megléte duplázta a bejövő pénzmennyiséget. De szerintem tanultak ebből az esetből.thomeef:
Hogyan? Ah-zható XP potiból feltankoltál egy csomóval? Sima Garrisonos XP potival fly nélkül nehezen tudom elképzelni a 2 délutánt (ami nagyjából 8 óra /played ha jól értem)[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Az első karakteremet anno hónapokig játszottam, mire 80-as lett. És akkoriban nemcsak a repülés került pénzbe, hanem külön pénz volt a Northrenden repülés is (ami ráadásul első karakternek csak 74-től volt elérhető, addig baktattam lóháton. Szóval repülés + gyors repülés + Northrend repülés, az kapásból valami 7-8k arany volt. És ehhez jött még 1000 arany a dual talentre. Márpedig akkoriban az a majd' 10k arany nem annyi idő alatt jött össze, mint mostanában. Ja, heirloom semmi, természetesen, se xp-növelő poti, se guild perk. És ezek után ott álltam zöld-kék cuccokban Dalaran közepén, és próbáltunk csapatot szervezni (hol volt akkor még dungeon finder), hogy instákban valami normális kék göncöket összeszedjünk legalább - miután odarepültünk az insta bejáratához. És ez Vanilla és BC után már a könnyített mód volt.
Ejj, de szép idők voltak...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #68237 üzenetére
Én annó még BC végén augusztusban kezdtem az első karimat offical-on, december végére lett meg a lvl80 már WotLK-ban Máig örök emlék, pedig előtte évekig toltam WoW-ot törtön, meg előtte csomó más MMO-ban, szóval nem arról van szó, hogy akkor csodálkoztam rá, hogy milyen egy MMO.
-
Ribi
nagyúr
válasz Cathfaern #68236 üzenetére
Veszélyes lenne, mert onnantól a kezdő területek mint teljesen kihaltak lennének.
Viszont azokra a területekre a visszaszintezés jó lenne. Legalább ott fejlődhetnél ahol akarsz. Mert most csomó helyet nem csinálsz végig, mert már nem ad XPt. Illetve bármelyik instába lemehetnél.
1x nyomtam GW2-t free részét és ott is ez nagyon jól működött.
Ott az instában is több max szintes emberrel találkoztam. Ők legalább tudták mit merre -
addikt
Ezen Twisting Nether-es guildekrol van valakinek valami tapasztalata? [link]
Johet akar privatban is ha olyan.
Legionre akarok talalni egy guildet, full casualkent jatszok, raidelni se szoktam, elsosorban Mythic+ dungeon runokra kellene majd egy csapat, hogy ne mindig dungeon finderbol kelljen keresgetni, mert ott tuti az lesz mint most is.
Vagy legyen 50000+-os geared meg ilyen-olyan achid stb vagy a masik veglet amikor full kezdo csapatba lehet csak csatlakozni, ahol a 2. wipe utan lepnek az emberek es vege a runnak vagy ujakat kell toborozni es tobb ora mire esetleg sikerul egyet vegigtolni.
Mondjuk a keystoneok elvesztese sikertelenseg eseten kivancsi leszek hogyan befolyasolja az utobbi opciot, random osszerakott csapatnal szerintem senki nem szivesen kockaztatja majd, persze attol is fugg mennyire lesz nehez hozzajuk jutni, meg a lockout hogy fog kinezni.. -
Cathfaern
nagyúr
"Veszélyes lenne, mert onnantól a kezdő területek mint teljesen kihaltak lennének."
A WoW lvl1-től max. szintig egy solo játék a dungeonokon kívül. Ha instance-olnának minden városon kívüli részt, és beszórnának oda botokat amik felveszik a questeket és megcsinálják őket, akkor is pont ugyanolyan élmény lenne felhúzni egy karaktert, mint jelenleg.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Ribi
nagyúr
válasz Cathfaern #68241 üzenetére
Azért nem teljesen. Ha 1 büdös lelket sem látsz az egész játék alatt amikor belépsz az nem kicsit demotiváló.
Ha már van 1 maxos karid, utána már lehet nem érdekel, de kezdőként MMOval tök egyedül játszani nem jó.
Megintcsak GW2. Igencsak örültem, hogy egész sokan szaladoztak a kezdő területen.
Amúgy ez a WOWban nem is annyira jó, hogy ilyen brutál nagy területek vannak. Inkább karakter számtól függöen kell növelni a respawn-t mint nagy területet csinálni, hogy mindenkinek legyen ölnivaló. Mert MMO-t azért játszol, hogy másokkal játszhass. És nem single player élményt akarsz. -
Whysperer
addikt
válasz benceman00 #68229 üzenetére
Érdekes ötletet adtál. BC ót anem játszottam Allival csak 1 hónapot LK-ban. lehet felkellene húznom egy allis karit mert már azt sem tudom mi van arra fele. questekkel stb. komolyan érdekes lehet végig questelni 1-110-ig!!! 8) Egy jó kis warrior-t vagy palat! 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Cathfaern
nagyúr
De amit írtam, hogy mindenki kezdjen a legújabb kieg "minimum szintjén", az csak segítene ezen Hiszen akkor gyakorlatilag mindenki a legújabb kieg területein mozogna, így az a népesség ami most eloszlik azeroth + outland + northend + mop + draenor területein, az mind egy helyen lenne. Ettől csak nőne a népsűrűség, egy teljesen kezdő is látna "fullos harci felszerelésben" lévő embereket maga körül rohangálni, plusz nagyon sok vele egy szinten lévő embert, nem mint jelenleg, hogy mivel mindenki draenoron (és főleg garrisonban) csücsül, régi városokban. Pl. ha Legionben ezt bevezetik, akkor egy full kezdő is dalaranban ücsörögne, meg a max szintes is. Szerintem jobb lenne
-
CactuS
Arcképgyáros
Legionban menyire változhatnak még a classok a mostani bétához képest? Nézegettem FinalBoss.tv videóit a classokról. Bár érdekesnek tűnik a paladin, nekem ezek a radius-os változtatások annyira nem jöttek. Offspec-nek a retri viszont nagyon messzire ment az én ízlésemtől. Az elképzelhető, hogy ezeket még újragondolják?
Alternatívaként a druida jó lehetne, ott tetszik, hogy lehet variálni a talenteket az aktuális harcnak megfelelően (akár el lehet vinni tankheal irányába is) plusz offspecnek a macsek és az új ruházat is nagyon bejövős.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kis Samurai
tag
Szia!
BlackRavens-ben játszottam több mint 2 évig, kieg végére eléggé kihalt, megált a progress (elfogytunk) így lassan fél éve a Wheelchair corp. -ot "erősítem"
Ők sokkal jobban progress orientáltak, de a játékoshiány őket is elérte.
Szóval igazából a kettő közül egyik sem casual guild, de mindkettőben van "social vagy friend&family rang, ahol el lehet bohóckodni anélkül hogy kötelezően kelljen raidelned és mégis normális társaságban légy.
Ez felnőtt embereket jelent, többségben magyarokat (wheelchairben van pár külföldi is), életkorban közelebb a harminchoz, mint a húszhoz.Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
Nincs nálam toll, sorry...
-
Viktor77
titán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #68247 üzenetére
Nekem olyan érzésem van, hogy mindenképpen akartak valami egyedit minden specnek/classnak kötelezően és ezt jött ki. Devo aura dmg csökkentése is kb csak azért van, hogy be tudj állni a meleek közé, amire nem lenne szükség, ha nem ezt adná a mastery. Offspecnél a retri valahogy nekem nagyon nem adja ezzel az új rendszerrel, a játékosokat meg nem büntetném azzal, hogy prot leszek offon.
Sajnálnám otthagyni a paladinomat, sok-sok éven át az volt a mainem, de mivel már a Wowban is account bound minden (?), így lehet, hogy a visszatérésemmel egyben érdemes lesz váltanom is. Az új rendszer miatt, ha jól értem, akkor ajánlott 1 fő karakter + offspec (legalábbis, ha jól értelmezem az artifact fegyver fejlődését), így próbálok olyan classt választani, ami legalább 2 dolgot tud, így a nem hibrid karakterek ki is esnek.
-
Viktor77
titán
válasz CactuS #68248 üzenetére
Ha belegondolsz, akkor a paladinok végső soron ilyenek. A csata közepében aprítják az ellent, és gyógyítják a sebesülteket.
Az aurák nem rosszak (bár a damage csökkentő lesz sztem az alap, hiszen a legjobb damage a nem bekapott damage), és a 40 támadásos healing judgement sem rossz. A talentek is változatosak.
A Crusader Strike újbóli erőltetését nem tartom jó ötletnek egyedül.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
thomeef
őstag
válasz Cathfaern #68236 üzenetére
Elkezdtem az egyiket, lequesteltem a rested xp-t, aztán go másik karira. Mire végigértem 11 karin, az első megint fullon volt resteddel Nem használtam xp potit, nem is nagyon volt még kieg elején. Legionban is így fogom csinálni.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest