Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz freezer922 #67350 üzenetére
Szerintem a kezdőterületek grafikája a Cata szintjére lett felhozva, azóta volt egy MoP és egy WoD kiegészítő, illetve augusztus végén jön a Legion. Ha megveszed azt az akciósan 2-3000 Forintos alapjátékot a 30 nap ingynejátékkal, akkor meg tudod majd nézni Wod-ig bezárólag a területek grafikáját, ha nem akarsz költeni rá, akkor youtube videók. Amúgy milyen graf beállításokkal játszol? - ez utóbbit yt videóknál sem árt majd tisztázni.
Időbeosztás: nem a napi szintű ráfordítástól függ, hanem attól, hogy heti 3 estét (a hattól éjfélig terjedő intervallumon belül 3-4 órát, ezen belül, mindegy hogyan; a 18:00-21:00, ugyanolyan jó, mint a 20:00-23:00, stb.) fel tudsz-e stabilan szabadítani (90%-os jelenléttel). Ha igen, akkor lesz fix raidspotod, ha nem, akkor a pve szórakoztatóbb része ki fog maradni. Tehát összességében heti 9-12 óra játékidő bőven elegendő, a lényeg, hogy kiszámíthatóan ugyanazokon a napokon (a szabad szerda és csütörtök este nagy előny), ugyanabban a pár órában legyél mindig elérhető.
-
freezer922
aktív tag
válasz DrGonzo22 #67351 üzenetére
Ha raidről van szó, gondolom akkor az nem csak akkor csinálható, ugye?
Mert ugyan annyi szabad időm persze van, de elképzelhető, hogy pont azokon a napokon délután dolgozom így csak éjfél után érnék rá de akkor reggeligTervezem megvenni az alapjátékot és a legutóbbi kieget. Amúgy max. beállítással játszom, egyedül az AA-t nem húzom ki, az valahogy megfogja az amúgy nem túl fiatal (hd7850) vidikarim, anélkül viszont minden jó. Viszont azt gondoltam, hogy a kezdő terület nem lesz sokkal jobb, csak a későbbit remélem, hogy jobb lesz
-
DrGonzo22
őstag
válasz freezer922 #67352 üzenetére
Szerintem ne most vedd meg a WoD-ot, mert úgyis berakják az alapba, amint kijön a Legion, lvl 91 -1xp-ig pedig alapjátékkal is el lehet menni. Ha maxon játszol mindenképpen nézz YT videókat az újabb területekről, HD legyen, és szintén max beállítással.
Hát a raid-ezéshez nagyon fontos a kiszámíthatóság, vannak hétvégi guildek is, de a szerda/csütörtök kombó nagyon elterjedt a szerda hajnali reset miatt. Éjjeli guildek is vannak, akik direkt éjfél után kezdenek. A lényeg, hogy előre tudd majd az időbeosztásod, és, hogy attól ne nagyon térj el, ugye ~25 embert összeszervezni nem nagyon lehet másképp Ha van egy ilyen fix mintázata a szbadidődnek, akkor fogsz találni hozzá társaságot, akármilyen extrém is az a mintázat. a Jellemző a szerda + csütörtök + vasárnap/hétfő este, 19:30-23:30 között, a guildek 70-80%-a ezt a sémát követi, de a maradék 30% is olyan sok guildet jelent, hogy lehet találni bármilyen időbeosztáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz DrGonzo22 #67353 üzenetére
Raid finder nem életképes ezek szerint? Még ugyan nincs raid-képes gearem, másrészről elég szar a munkabeosztásom (3 műszak, megszakítás nélküli munkarend) és minden 3. héten változnak a szabad napjaim, szóval sajnos egyáltalán nem vagyok kiszámítható ilyen téren.
Ezért gondoltam, hogy Raid Finderrel mennék, amikor van 3-4 óra szabadidőm.
Ez mennyire életképes?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Peetey91
senior tag
válasz HoaryFox #67354 üzenetére
Ott ugye mindig más emberek vannak, nincs egy fix csapat, általában akadnak nyomorultak és jellemzően egy wipe után felbomlik az egész raid, tapasztalatom szerint még egy normal HFC-t is kész idegbaj végigütni és többször neki kell futni.
Talàn érdemesebb openraid.org-on feljelentkezni akkor már egy csapathoz, azokban egy fokkal több a potenciál. -
ldave
félisten
Tegnap olvastam egy szerintem nagyon jó és fontos változásról a Legion-ben: mostantól egy mob-ot akár 5 ember is tag-elhet és mindenkinek jár majd érte a loot, xp, akármi. Mivel ahogy most tűnik az endgame során elég sokat kell majd küldizni szerte a világban, tök jó, hogy végre nem lesz probléma, ha mások is az adott területen vannak, simán lehet majd haladni a küldetésekkel. Nem kell idegenekkel csapatba lépni, ha nem akar az ember.
A Slime draws near! Command?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz HoaryFox #67354 üzenetére
Raid finder igazából arra jó, hogy megnézd a raidet. Először érdekes, de mikor 3-4x mész ugyanarra a raidre, az már nagyon unalmas. Ha van rendes csapatod meg rendes kihívás, akkor izgalmas igazán a raid.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
ldave
félisten
válasz tPedro_ #67361 üzenetére
WoD-ban, ezeket mission table küldetéseket én inkább pont akkor csináltam amikor egyedül voltam online. Abban a heti pár órában, amikor többen voltunk, akkor próbáltunk egy-egy instát megcsinálni. Szóval én örülök ennek a változásnak, mert attól nem lesz jobban MMO a WoW, hogy a grp finder-rel belépek egy csapatba, ahol senki nem köszön és szó nélkül cserélődik a csapat, amikor valaki végzett a saját %-ával.
A Slime draws near! Command?
-
Lirion
addikt
Nem értem a logikát e döntés mögött. Betiltják a repülést, hogy minél tovább tartson a content, erre bevezetik ezt, amivel majd pillanatok alatt kész lesznek a küldik.
A legjobban a lockok fogják majd élvezni, beállnak a terület közepére és mindent feldotolnak, aztán tartják a markukat a lootért.(#67362) tepenzed
Végül is küldizni már most is lehet a bodyguard traites követőkkel, ha van lvl 2-es barrackod.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz parandroid #67363 üzenetére
Mage and Minions, én ezzel tolom most. Lehet 3 segítőd, nekem van 1 healer, 1 tank, 1 íjász. De mehetsz más összeállításban is. Öltöztetni ugyan nem lehet őket, de mindnek van 1-1 képessége, amiket te használsz amikor gondolod.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
parandroid
félisten
válasz Viktor77 #67367 üzenetére
Megnézem, köszi. A wow már nem az, ami volt, max garrisonozok csak, de ahhoz meg túl időigényes. Majd Legionra visszanézek, de addig nem sok értelme van le a jelenlegi érdeklődési szintemmel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Viktor77
titán
válasz parandroid #67368 üzenetére
Én nem panaszkodok. És igazából most jövök rá, hogy én kicsit máshogy látom a dolgokat. BC közepe óta vagyok ugyanabban a guildben (gyakorlatilag). Voltak/vannak hullámvölgyeink, de mindig haladtunk, képességeinkhez mérten (a bossokat a maguk idejében látom, talán 1-2 nerf után (ugye pl. ICC). A mai napig Mythic raidelünk (11/13), ha nem jövünk össze, sem esünk kétségbe.
Mindig van mindenre ember, achizni, mythic instázni, altot húzni, vagy bármit csinálni.Valszeg ezért is tetszik minden kieg, nem siránkozom, mert valamiféle burokban játszom. Ha van egy jó társaság, akkor a játék hibái kevésbé jelentenek gondot.
[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
válasz Viktor77 #67360 üzenetére
Egy bizonyos idő után (4-5 hónappal a kijövetel után kb.) nyitják mindig csak meg, és 99%-ban ilyenkor is csak pár boss-t tudnak az ilyen pugok megölni. Openraid persze más tészta, de az meg azért kötöttebb, mint a raidfinder, szerintem valahol a rf és a guild között van kötöttségben, viszont teljesítményben elég lapos a guidrunhoz képest.
-
HoaryFox
őstag
Mindenki aki hozzászólt
Openraid csekkolva, regelve, köszönöm a tippet
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
parandroid
félisten
válasz Viktor77 #67369 üzenetére
"Ha van egy jó társaság, akkor a játék hibái kevésbé jelentenek gondot."
Pontosan tudom, hogy a játék kevesebbet változott, mint én, meg az életem úgy általában. Nagyon tud hiányozni, amit régen csináltunk, de ha összeállna a régi banda, akkor sem élvezném már úgy a játékot, és nem lennék olyan lelkes, vagy lennék hajlandó annyi időt rászánni, ha egyáltalán. Nagyon hiányzik, de elmúlt, és ha rá is kapok még valaha a wow-ra, ugyanolyan már úgysem lesz. Szerintem a legtöbbeknek éppen ez fáj. Pedig ez nem baj, csak meg kell tudni feldolgozni, meg elfogadni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DrGonzo22
őstag
válasz parandroid #67372 üzenetére
Ez teljesen így van, nekem is nagyon lement a lelkesedésem, érdeklődésem wotlk végén, cata/mop kimaradt, wod-ra az "everything"-es trailer hozott vissza, de a rengeteget javuló/nehezedő/komplexebbé váló... bossfightok/rotáció tartott meg. Hogy fogok-e Legiont játszani, jó kérdés, a sztori részét letudnám pár hét alatt, néhány alttal, aztán lemondanám; hogy lesz-e időm (min 3 szabad estém) mythic raidre, az több, mint valószínűtlen. Amúgy bosszant nagyon, mert a firemage valami eszement jó lesz... és ugye mindig az volt a mainem, kivéve, ha nagyon gyér volt a teljesítménye. Úgy vagyok vele, hogy nagy kár, hogy a wod-ra volt időm, nem meg a legion-re... mert minden szempontból sokkal jobb kiegészítő lesz sztem.
-
laceszgamer
addikt
válasz lakisoft #67375 üzenetére
Nekem már sacc másfél-két hónapja Legion-os az account, egy évre előre meg feltöltve goldbol. Szóval most már várom, ha egyszer megvan.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Cathfaern
nagyúr
Én majd valószínűleg akkor rendelem elő, ha már egyértelműen kiderül, hogy DH-k mennyivel korábban kezdenek Ha több hét, akkor előrendelem, ha csak pár nap (1 hétvége), akkor majd megveszem boltban.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
k.kristof
őstag
Dobozos CE-re pályázok, árgus szemekkel figyelem az előrendelési lehetőséget
Peetey91: ha jól emlékszem, még nem mondtak konkrét időpontot, csak hogy a megjelenés előtt, de nekem is az tűnik logikusnak, hogy a 7.0-val. A prepatchben úgyis mindent megkapunk az új kiegészítőből, az új zónákat és szinteket kivéve.
-
Peetey91
senior tag
-
thomeef
őstag
Néztem egy kis Maldiva streamet, hát elég elba**ottnak tűnik még mindig a pvp része a játéknak. Fury warrior 1v2-ben hoz le desto+afflit, úgy hogy nem megy 90% alá a hp-ja. Outlaw rugó többet healel mint dmg-el (rugó!!4!! ). Retri annyit dmg-el mint 3 másik class együtt. Aztán afflival hoz le 1v2-ben dk+dh-t
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Viktor77
titán
válasz thomeef #67386 üzenetére
Mai:
"Design Notes are up for the next Legion Alpha build! Of particular note:
Tuning has started for class mechanics; artifact weapons are less tuned."Mikor Swiftyt a holy pala elpicsázta duelben, így nézett . Azt hitte retri. Nem marad ez így.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz Viktor77 #67387 üzenetére
Shockadin most is elég imba, live-on. És írták hogy erősítik dmg-jét mégjobban legionban, hasonlóan a diszkóhoz. Swifty egy wow celeb, nem nagyon tud játszani szegény De azért megértem, tényleg égő kiszopni egy healertől duelben Mondjuk levágni is lehetetlen őket. Próbálj meg most duelezni egy disc pappal. 90% alá nem lehet vinni. Max unholy dk-val.
Ha megnézed pl. itt az utcsó talentet [link], mingyárt nem olyan durva. Tényleg próbálnak egy hibrid valamit csinálni a holy palából is, mint a discpapból. De ha azt nézzük milyen durva self-healinget kap egy csomó dps, akkor már is értelmet nyer a dolog.
Ez is mi? Te atyaég A fire mage is god mode-ot kap.
Cauterizing Blink: Activating Blink heals you for 18.0% of your maximum health over 6 sec.
Rank 2: Activating Blink heals you for 36.0% of your maximum health over 6 sec.
Rank 3: Activating Blink heals you for 54.0% of your maximum health over 6 sec.
Rank 4: Activating Blink heals you for 72.0% of your maximum health over 6 sec.
Rank 5: Activating Blink heals you for 90.0% of your maximum health over 6 sec.
Rank 6: Activating Blink heals you for 108.0% of your maximum health over 6 sec.Szerintem itt nagyon elgurult valami
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
DrGonzo22
őstag
válasz thomeef #67388 üzenetére
Összes firemage pont emiatt őrjöng mmo-n, hogy ez mekkora egy használhatatlan ###, az arcane kap Greater Invet és +100% dmg absortion-t a shieldre, frost szintén +100% shield, erre a fire kapja ezt... Surv+mozgás egybegyúrva, létező legrosszabb ötlet, mert úgysem a heal miatt fogunk blinkelni:/ Arról volt szó, hogy végre leválasztják a pvp dolgokat, erre ez lesz az artifactben...
peterkeT: sajnos nem, ezer éve lehet tudni, már millió panaszt tettek feedback oldalakon, de semmi reakció, valszeg marad...
[ Szerkesztve ]
-
-
DrGonzo22
őstag
válasz thomeef #67392 üzenetére
PvE-ben ez egy nagy nulla, sőt mínusz. Elmegy rá 1 GCD, kimegy 1 blink, amivel jó eséllyel olyan helyre mész, ahonnan majd vissza kell zárnod a raidhez/alappozíciódhoz, azaz blinklhetsz még egyet (Alter Time már nincs), Tehát 2X GCD veszett el. 6 sec alatt healezi vissza. És legfőképpen healez, ami megint nem jó, mert ha eleve kis/közés hp-n voltál, egy komoly boss mechanizmus előtt, akkor ugyanúgy megöl, mintha nem is lenne ez az effekt. A 100%-os shield buff milliószor jobb , nem véletlen, hogy 1 pve fire mage sincs, aki ne azt akarná ehelyett a blinkes baromság helyett. Ezt így soha senki nem fogja direkt használni, egy passzív bónusz lesz, aminek a hatása kb. 80%-ban lesz értelmetlen/felesleges.
Talán a Cauterize talenttel van egyedül értelme a dolognak, ami meg egy nagyon szituációfüggő valami, a bossok min. 90%-ára úgyis a Shimmert kell majd vinni, de pl. a 2x IB is jobb, mert az tervezhető.
-
warcat
veterán
Érkezik a 2 millió aranyba kerülő pók mount,vélemények?
Első napi vétel?[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
DrGonzo22
őstag
válasz warcat #67394 üzenetére
Pókfóbiás mount collectorként bajban lennék Ellenben 50k aranyam sincs, mert nemrég vettem meg [egy ló röntgen képét.]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest