Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
benceman00
üzenetére
Addig azért el kellett jutni, azt az időt is tedd hozzá. És addig azon "dolgoztál", hogy goldért vegyél játékidőt. Mivel nekem wod nagyrészt kimaradt, meg sokaknak rajtam kívül, ez az opció kiesett amúgy is. Ha ez lenne az álatlános, akkor nem 70k körül menne a token ára ah-ban.
(#71329) Gertrius: Nekem egy olyan spreader sem esett, igaz, csak egy órát töltöttem a próbálkozásokkal. Amúgy a többi cuccal én is hasonlóképpen csinálom.
-
Arnold2
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Nekem a The Wardens kullogott a sor végén. Lehet, hogy csak azért, mert kevesebb Wardenses WQ-t csináltam. Tegnap a revered kapujában teljesítettem az összes aktív Wardens WQ-t és pont Kosumoth-tal adta be a reveredet.
Obliterumról nem tudni még semmit. Ami biztos, hogy az alkimisták által gyártható trinket 110 és 120 között dob, tehát trinketenként fixen egy obliterumot. (Vélemény: az alchemys trinketet nagyon nem éri meg kimaxolni, kivétel, ha a versa az adott classnak bis stat.)
Hogy mi lesz vele a jövőben, azt nem tudom, nem olvastam róla semmit. De tippre megemelik a craftolható itemek korlátját 5-ről 7-re és akkor mehet tovább az upgrade móka. -
Arnold2
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Már benne van az achievment követelményben. Broken Isles Diplomat a neve, ha jól emlékszem.
De ez nem zárja ki, hogy az következő patchekben ne tegyenek bele újabb frakciókat, ahova szintén revered kéne.(Tipp: a Kirin-Toros Emissary küldisorozat végén több frakcióhoz kínál repu tokent. Én azt javaslom, hogy a The Wardens-hez váltsátok ki, talán az jön nekem a leglassabban).
(#71302) .LnB: Nekem már csak az hiányzik a Pathfinder I. achievmenthez. 9/11-en állok a küldikkel. A következő küldi az első raidbe küld. Szóval ott valószínűleg meglesz a 10/11.
Pont tegnap spekuláltuk, hogy a 11/11 a januárban érkező következő raidben lesz majd meg, a küldi címe és a raid holléte miatt.
Szóval a gyorsabb mount speed meglétét olyan februárra tenném, szerény véleményem szerint. Addig meg simán kirepuzza mindenki az all reveredet (már aki akar majd repülni). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
benceman00
üzenetére
Mondjuk én raiden kívül nem lőném ki teljesen az árnyékokat, mert nagyon sokat adnak a táj hangulatához, ha legalább közepes szinten van (szóval a tereptárgyak kis vetnek árnyékokat).
-
.LnB
titán
válasz
benceman00
üzenetére
Az még talán nem is, mert WQ-ból meglesz az. Az Loremaster az már neccesebb a Nightfallen Lore elég izzasztós. és ahhoz kell ugye az exa Nightfallen repu. Szóval én azt mondom a legnehezebb (vagyis időigényesebb) része a Good Suramaritan achi.
Itt megy a wowhead.
-
-FreaK-
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
Mi lesz a követelménye a repülésnek Broken Island-on? Illetve lehet már tudni, hogy mikor lesz elérhető?
-
malacka87
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Ez most jó volt de hát persze megint elkell cseszni az egészet. Minden új kiegnél valami retardált változtatást kell berakni. Csodálkoznak hogy lassan lelép mindenki.
-
válasz
benceman00
üzenetére
Lassan tényleg bánom, hogy kimaradtam ebből a Garrisonos buliból.
Mire felérek lvl100-ra az új kiskarival, addigra kb. már vége is a mókának, mert jön a prepatch.Arathor egyébként ennyire kihalt lenne, vagy csak van valami chat filter? Régi guild ~ halott, így a kiskari nem került be oda, de egy guild invite jött összesen. OGben sem beszélgetnek sokat.
-
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére

-
Whysperer
addikt
válasz
benceman00
üzenetére
Érdekes ötletet adtál. BC ót anem játszottam Allival csak 1 hónapot LK-ban. lehet felkellene húznom egy allis karit mert már azt sem tudom mi van arra fele. questekkel stb. komolyan érdekes lehet végig questelni 1-110-ig!!! 8) Egy jó kis warrior-t vagy palat! 8)
-
Frozzy
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
köszi. én a 4k-t szedtem össze 58tól 90ig

és ugye a repülés 2x 4750 lenne.

-
laceszgamer
addikt
válasz
benceman00
üzenetére
Viszont ott kétlem hogy egy kis farmolás gondot jelentene nekik.
Nem a semmiért épít sok keleti mmo pont a farmolósabb játékmenetre, számukra ez kedvelt elfoglaltság. -
válasz
benceman00
üzenetére
Kicsit lemaradtam róla. Esetleg ez meglesz valahol majd írásos formában is?

-
k.kristof
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
benceman00
üzenetére
Azert az megvan, hogy Ragna alli oldal legalabb annyira ures mint Outland horda oldal? Vagy lehet Outland annyira halott mivel ott OG-ban nincs senki bezzeg Ragnan tomegnyomor van OG-ban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thomeef
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Outland allival jól jártál, egyik legjobb ha pvp-s vagy

-
malacka87
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Sw már nem nagyon számít. Máshol vannak az emberek.
-
Viktor77
titán
válasz
benceman00
üzenetére
Mi a jó istent keresne bárki SW-ben?
-
Brenor
aktív tag
válasz
benceman00
üzenetére
Akkor úgy látszik, hogy a demo nem épp a legjobb most, annakidején szerettem azt a talent ágat.
-
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
TSM-et én is használom minden nap, de még mindig vannak olyan részei amit nem láttam
. Este megyek egy pár kör kiváncsi leszek
. -
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
1 run alatt mennyi gold jön össze? vagy nem a gold, hanem a transmog item a lényeg?
-
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
csak a trasht nyomod?
-
Lirion
addikt
válasz
benceman00
üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból kipróbáltam, 6 és fél perc alatt megvolt az insta, úgy, hogy a végén a bejáratnál voltam. Minden mobot és bosst levertem és lootoltam, de lassú voltam, kétszer speccet is váltottam (fölöslegesen). Az instából ki-be teleportálást meg lehet oldani arena skirmish-sel, hordásként általában instant behív, de olykor várni kell akár fél percet is.

-
Lirion
addikt
válasz
benceman00
üzenetére
Milyen kukacokig?

-
tPedro_
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
En meg nem, de egy idoben rendszeresen vasaroltam. Nekem jobban megerte megvenni, mint kipucolni. Sajnos szerencsem nem volt a mountokkal.
-
Viktor77
titán
válasz
benceman00
üzenetére
Nem csak hogy árulják, de keresést is szoktam látni. Hordás ismerősöm mondta, hogy eladták HFC Mythic alját iszonyat összegért, majd megkérdem mennyi volt.
-
Viktor77
titán
válasz
benceman00
üzenetére
-
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
Egy időben én is azért játszottam hogy farmolhassak, de ez nem túl szórakoztató.
-
Viktor77
titán
válasz
benceman00
üzenetére
Jó lehet azért farmolni, hogy gametime-ot vegyél goldból, hogy tovább farmolhass.

-
thomeef
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Az derék, jól hangzik

-
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
Ahhoz minek druida? nem értem az összefüggést.
-
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
Botolsz?
-
J o e
tag
válasz
benceman00
üzenetére
Már most azon gondolkodok, hogy mire lőjem majd el a boostot
Amiből még nincs, az lock, monk, rogue, de talán utóbbi fog maradni az Insane miatt, jobb ha nem kell megvenni azt a rengeteg junkboxot 
-
lakisoft
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
Nálam már hetek óta szar.

-
DrGonzo22
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Doomlord Kazzak xmog caster staff (ugyanaz a modell, amit SMV questchain során is adnak!!! tehát még csak nem is recolor) 18k gold az AH-n, és megveszik. Szóval igen, ebben tényleg jó pénz van (és lesz prepatch után, amikor mindenből hiány lesz - én már nem is adok most el semmit, mert mindent ki fognak vásárolni, és sokkal többet fognak fizetni + BC-s craft alapanyagok, craftolt xmog recolor setek... aki pénzre megy, ez nagy lehetőség most).
-
Gyb001
senior tag
válasz
benceman00
üzenetére
Csak heten írtak, nem olyan sokan. Az elsőnek adtam oda.

-
k.kristof
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Pont ezért kellette volna 20-30 perccel hosszabb játékidő, annyival még belefért volna egy nézhető hosszba, és kerekebb is lett volna a történet. Mert így aki nem ismeri a Warcraftot, csak értetlenkedik, és nem fog beülni egy második filmre. Szerintem jobban ki kellett volna fejteni, miért haldoklik Draenor, és hogyan rontotta meg a Fel mágia Medivhet, mert így csak annyit látott az egyszeri néző, hogy Medivh jön és majd megment minket, majd Medivhet meg kell ölni, mert elégette Khadgar jegyzeteit és gyanús lett.
-
nonsen5e
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
Jogos, Dalaran történetébe nem gondoltam bele.

-
J o e
tag
válasz
benceman00
üzenetére
Mi ma este megyünk megnézni, de már alig várom, telhetne gyorsabban is az idő

-
nonsen5e
veterán
válasz
benceman00
üzenetére
Nem tudom, hogy direkt le van-e írva valahol, de szerintem elég evidens, hogy mágus város, aztán valami varázslatokkal lebegtetik az egészet.
Hogy láttad pár napja?

-
Viktor77
titán
válasz
benceman00
üzenetére
Outlanden PvE-zni nem fog (wowprogress szerint). PvP ok, bár az ott lévők nagy többsége azért ment/megy oda mert híres PvP szerver (mármint jó PvP-sek vannak ott), és azt hiszi, ha odamegy instant 2K-ja lesz. Fel fog hígulni a szerver.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Jó lenne, ha lennének legacy szerverek (hivatalosak), csak ne ilyen igénytelen módon, mint ezek a last patch vanilla/bc félék. Akkor legyen szerver minden nagyobb x.y patch-hez, pl. 3.1; 3.2; stb. mert a jelen felállás szerint mindig csak az utolsó raidtier életképes. De szerintem ez sosem fog megvalósulni, mert a. Blizz oldaláról erőforrás-igényes b. igazából a játékosok 99%-a pár hét alatt ráunna, elképedne, hogy milyen bugyuta is volt ez a játék 8 éve, nevetne egyet aztán többet be se logolna, csak a live/ptr verzióra; annak az apró tábornak meg felesleges lenne fenntartani c. nyilván ez is fizetős lenne, így az 250k ember elég csalóka, sztem a többségük nem a legacy, hanem a tört része miatt van ott. Nekem mondjuk annyiban lenne érdekes, hogy egy olyan uborkaszezonban, mint amilyen a mostani is, végig tudnám raidezni Cata-t, ami anno kimaradt (nem tudnám, mert nincs rá időm, de elvileg végig tudnám
). -
.LnB
titán
válasz
benceman00
üzenetére
Gondolom igen. Már telepítem is.
Kaptam mellé instant lvl90-es boos-ot is. Most a Shaman erősnek számít? Vagy melyik castok mennek nagyon? Valami kiskarimat felboostolom és azzal kezdek el játszani majd.Main-em régen rugó volt, mellette egy Pala.
-
laceszgamer
addikt
válasz
benceman00
üzenetére
10-ért. Volt boost is rendesen. Regeltem a kulcsot bnetwn ingame karakterválasztón meg megjelent a boost lehetőség.
-
k.kristof
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Jól érted, de a G2A nem hivatalos viszonteladó. Az elsőt nem is értem, megveszi az ember, és majd az eladó berendel X dobozt, kibontogatja és küldi az embereknek belőlük a kódokat? A második meg ugyanaz, mintha a CD Galaxisban vagy a Blizzardól venném, és bennük legalább bízom.
-
Bratilla95
tag
válasz
benceman00
üzenetére
Mi a különbség köztük?
-
tepenzed
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
előrerendelni nem olyan jó, nekem csomószor volt, hogy készlethiány miatt később küldték a kulcsot, mások meg már vígan játszottak

wownál a battle a biztos

-
func93
senior tag
válasz
benceman00
üzenetére
Én onnan vettem. Nem volt semmi gond.. boost is ok volt.
-
Lirion
addikt
válasz
benceman00
üzenetére
Már most megkapod a lvl 100 boostot. Amit nem kapsz meg, az egy rövid trial időszak a boostolt karihoz, ami alatt ki tudod próbálni és ha nem tetszik, törlöd és választasz másik kasztot boostolásra. Legalábbis korábban volt szó ilyen trial időszakról.

-
k.kristof
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Ha digitálisan vagy a csak kódot tartalmazó dobozt veszed meg, akkor igen.
-
drzozo
senior tag
válasz
benceman00
üzenetére
Van:
"The Sixth Sense"
Egyre több a magyar Outland alliban, és a guild dinamikusan fejlődik. Most pl. 20 online player.
-
HoaryFox
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Mondjuk pont ma reggel érkezett egy új NV driver a gépre, amit fel is raktam. Lehet visszaállítom az eggyel régebbit (vagyis remélem van ilyen opció
) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
benceman00
üzenetére
De neki pont full screenen rossz
(Ugye a windowed full screen valójában ablakban fut, csak el van rejtve a keret) -
HoaryFox
őstag
válasz
benceman00
üzenetére
Igen, azt észrevettem, hogy nincs annyi FPS-em WoD alatt, mint Cata-ban, de így sem vészes
A gépem: i5-4200H, 8 GB RAM, GTX760M 2GB GDDR5, 840 EVO SSD
FHD, Good graf. 30-60 fps ingadozik, de játszható
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
benceman00
üzenetére
Biztos van, de magyarok (nagy számban) nincsenek outlanden.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Cudy routerek
- Tippmix
- Marvel Rivals teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mire felérek lvl100-ra az új kiskarival, addigra kb. már vége is a mókának, mert jön a prepatch.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amiből még nincs, az lock, monk, rogue, de talán utóbbi fog maradni az Insane miatt, jobb ha nem kell megvenni azt a rengeteg junkboxot 

)