Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
addikt
Ha sikerült be törnöm pár cuccot köztük a fegyomat is mennyi idő amíg vissza küldik ha vissza állítást kértem?
-
ldave
félisten
Gyorsjelentés:
Fury warrior: fasza, pörgős, tök jó animáció, tetszik
Assa rugó: izé, ez így elég uncsi, semmi proc alapú képesség
Brewmaster monk: miafasz? nincs dual wield?? nincs Chi??? MIÉRT?
Frost DK: fasza, pörgős, tök jó animáció, tetszikA Slime draws near! Command?
-
lakisoft
veterán
válasz Roland861010 #68804 üzenetére
A weboldalon visszatudod állítani a széttört dolgaidat. Csak a megfelelő nyersanyagnak a táskádban kell lennie.
- Árad -
-
Önjelölt
csendes tag
gnome hunter ftw
-
Peetey91
senior tag
válasz Vikthor #68808 üzenetére
A buffok nekem is hiányoznak a feeling miatt. Shamannal mentem tegnap pár órát, nekem az elemental és az enha is bejött. Kicsit fura a totemek hiánya elsőre, de a cement frissítés nekem nagyon tetszik.
Ami viszont zavar, hogy Mac-en játszva brutális fps csökkenés van, ahol idáig volt kb 40 most 15.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
-
BoneDragon
veterán
Liveon ugye még nincs az invázió? PTR-en kipróbáltam, mert nincs előfizum, de ez borzasztó unalmas... Túl hosszú ideig tart. 1-2 hét után a kutya nem fogja csinálni.
-
Telda
addikt
válasz BoneDragon #68815 üzenetére
A jelenlegi tartalom már egy éve unalmas mégis nyomjuk .
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
Én is kipróbáltam ptr-en, rájöttem, hogy nincs repair a scenarioban, ha kimegyek a zónából, akkor reseteli az egészet és kezdhetem előlről. A másik, hogy ha meghaltam többször és 15-20 mp volt a resurrection, resetelt megint.
-
törölt tag
Ez egy felkeszites a kieg elott, hogy mindenki ismerkedjen a Class ujitasokkal. Sokat valtozott a legtobb Class es ez igy sok lenne Legion startnal egyszerre.
-
Demizson92
aktív tag
Hat ez igy eleg erdekes, ahogy leirtatok... Egyenlore ez nem wow... Ez mar mas
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
BoneDragon
veterán
Blizzcon bag. Hát ez őőő...szemét?!
-
Hunner
senior tag
válasz BoneDragon #68823 üzenetére
Azért az a mug elég jóféle, és ne felejtsük el, hogy a virual goodiek nem voltak szerepeltetve
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Telda
addikt
válasz BoneDragon #68823 üzenetére
Ezt úgy kell felfogni, hogy igazából ezt sem lenne kötelező adni .
-
tPedro_
őstag
Jol latom, hogy a transmog fulon nem jelennek meg azok a cuccok, amelyek ugyan a classnak megfelelo tipusuak, de nem a classhoz tartozo statok vannak rajta?
pl rugoval nem latom az intes leather vallast. Ez vajon bug vagy feature?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tPedro_ #68827 üzenetére
Én azt néztem, hogy mintha csak a megfelelő statos cuccokat is adná hozzá. Tehát ha letolok egy régi raidet, akkor csak az adott class cuccok unlockolodnak ki, a többi nem. Ez így azért vicces, hogy akkor minden kombinációban végig kell majd menni a raideken, hogy meglegyenek minden cucc, holott lehet, hogy már 10x kiesett.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
laceszgamer
addikt
Ezek a Doomsayerek hogy vannak?
Tegnap este egyiktől kértem egy papírt, azóta viszont egyik sem ad már, pedig ha jól tudom negyed óránként resetelnek, kéne a 12 az achihoz.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
SF_Ferrari
csendes újonc
YouTube csatornám: https://www.youtube.com/user/konzolvilagricsi
-
Arnold2
őstag
válasz laceszgamer #68829 üzenetére
20 perc az. De ha úgy adódna, hogy meghalsz, akkor lejön rólad ez a "debuff".
Ha nagyon sürgős, akkor válasz ki egy szimpatikus Doomsayert a fővárosban, lehetőleg közel a temetőhöz.
Ha ez megvan, akkor vetkőzz! Na nem te, hanem a karaktered majd repülő hátasra fel, felrepülsz elég magasra dismount => halál => visszafut => Doomsayerrel beszélni => ismétled míg achiev -
BoneDragon
veterán
válasz SF_Ferrari #68830 üzenetére
Jó volt!
-
Viktor77
titán
válasz Arnold2 #68831 üzenetére
15 az.
Én tegnap rendesen akartam csinálni, erre kétszer is csak úgy eltűntek a már megszerzett papírjaim a bagemből. Írtam ticketet, aztán bedobtam a cuccaim a bankba, és csináltam meghalós módszerrel.
Ugye CRZ lett most már minden, a főváros is. Tegnap annyian voltak SW-ben hogy nem bírta a szerver, szétlagolta magát, meg az fps úgy eltűnt, mintha nem is lett volna. A régi BS-es időket idézte a látvány.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
laceszgamer
addikt
válasz Arnold2 #68831 üzenetére
Na akkor megpróbálom.
Csak az volt a fura, hogy tegnap este mikor beszéltem vele, nem is láttam, hogy debuffot tett volna fel. ( Bár ez lehet betudható a patch utáni interface-nek még )
Mindenesetre pár behalással akkor meglesz, anynit megér, legalább nem kell érte fellogolgatni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #68836 üzenetére
Hordában OG tauren részén jó, ott sincs messze egymástól a temető és egy doomsayer.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
bümmy
csendes tag
válasz Demizson92 #68822 üzenetére
Igen. Ez már nem wow inkább valami lebutított moba.
-
laceszgamer
addikt
Ha moba nem is, de a " rendes " wow a LK után tűnt el. Cata óta már azért jócskán más játék, csak most még jobban változik.
-
Fandango
veterán
Az egesz jelenlegi rendszer lvl 110-hez, es az artifacthoz van igazitva. Azt kellene megvarni, es utana ilyen bolcs mondatokat megfogalmazni.
Egyebkent miert akkora baj, hogy egyszerubb lett a rendszer? A WoW-nak is fejlodnie kell, nem maradhat orokke a vanilla szintjen, mert akkor ma mar lehet, hogy nem is letezne.
Kicsit aktualizalni kell a jelenlegi trendekhez, hogy esetleges uj jatekosokat is bevonzanak. Ezt kell szeretni, ha nem tetszik, nem kell jatszani vele.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Fandango #68841 üzenetére
Mondjuk az egyszerűsítés nem mindig jó, pl: Balance dudu is elég fapad lett, bár még mindig jobb a paladinnál. Viszont minden ilyen prepatchnél ez van (legalábbis Cata-ig ez volt), hogy amikor kijött, akkor mindenki közölte, hogy uh, mekkora sz*r, majd amikor elérte mindenki a következő kieg maximum szintjét, akkor valahogy alábbhagyott a morgás.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bümmy
csendes tag
válasz Fandango #68841 üzenetére
"Az egesz jelenlegi rendszer lvl 110-hez, es az artifacthoz van igazitva. Azt kellene megvarni, es utana ilyen bolcs mondatokat megfogalmazni."
Nehéz bölcs dolgokat mondani ilyen ostobaságra, mint az artifact... De min fog változtani az artifact? Lesz a szakmáknak értelme? Visszakapod az elvett cc-ket? A wod is ezért bukott meg többek között a túlzott egyszerűsítés miatt. Hol is volt a wow 12milliónál? Most hol van 1milla alatt? nem jó irány ez. Nagyon nem jó.
a blizard a 12éves mobás hülyegyerekek szintjére húzza le a wowot... de hiába mert azoknak nem ez kell. Aki meg szerette a wow-ot meg érzett benne kihívást az lép.
-
nonsen5e
addikt
Taking the bait again...
Az Artifact módosítja a képességeket, megváltoztatja ahogy az adott class játszik, stb...
A túlzott egyszerűsítés nettó baromság, vanillában legtöbb kaszt rotája 1 gombból állt (mégis azon sír mindenki, hogy legyen vanilla szerver, mer ilyen meg olyan jó volt).
Ha olyan túlzottan le van egyszerűsítve a játék, akkor miért nem rohangál boldog-boldogtalan 2700-as 3v3 ratinggel, és öli első héten végig a mythic raideket heti egy raidnappal?
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ldave
félisten
A WoD egyáltalán nem azért bukott meg, mert kevesebb gombot kellett nyomogatni. Legalábbis szerintem. Számomra a legnagyobb probléma az elcseszett item level szintek lettek, hogy lényegében az adott raiden felül nem volt más opció. Szerencsére ezt a Legion-ben átdolgozzák.
A Slime draws near! Command?
-
CactuS
Arcképgyáros
Kövezzenek meg, de nekem - bár baromira megkésve -, de a Garrison hozta meg a Wowban azt, ami miatt visszatértem. Nekem nagyon bejön, igaz, csak a végére estem be.
Régebben a talentek sokkal bonyolultabbak voltak, de összességében 1-2 ponton kívül mindenki kb. ugyanazt az egy használhatót rakta ki. Viszont nekem ez a mostani rendszer jobban bejön - szabad variálás, kombinációk egész sora, amik egészen más játékstílust tesznek lehetővé (pl: resto dudu talentjei).
Ezt a mobás dolgot áruld már el, hogy honnan vetted, mert köze nincsen a moba-khoz. Vagy ez egy nagyon gyenge célzás akar lenni a Blizz féle HotS 3+1 skilljeire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest