Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67201) Viktor77 válasza McCsaplak (#67200) üzenetére


Viktor77
titán

Meg.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67202) #81999360 válasza McCsaplak (#67200) üzenetére


#81999360
törölt tag

Igen, elég segítőkészek. Nekem eddig mindent elintéztek amit kértem. :)

(#67203) Viktor77 válasza malacka87 (#67199) üzenetére


Viktor77
titán

CM megszűnik, a Mythic fejlesztett változata lesz, ami nem 3 napig lesz izgalmas. [link]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67204) malacka87 válasza Viktor77 (#67203) üzenetére


malacka87
senior tag

Aha meglesem köszi. 5fős mytic jobban bejön. Ide is kell egy jó csapat, vagy értelmes pug. :)

[ Szerkesztve ]

btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I

(#67205) Vikthor


Vikthor
nagyúr

Na kérem, így 5 év wow szünet után ismét előfizettem a játékra és az én tempómmal alig 3 hét alatt elértem a 690-es item levelt (retri pala). Innen már jóformán csak a mythic insták nyújtanak plusszt. Elég izgik, mert nem semmik azot a másfél kétmisis trashmobok, kell cc-zni olykor, meg szakítani igéket. Ez tényleg egy kicsit "elszánt" mód, mert nem lehet ugye teleportálni az instába, hanem manuálisan oda kell menni. El kéne kezdeni gyűjtenem a tank geart szerintem, azzal egy másik világ nyílik meg előttem.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#67206) Lirion válasza Viktor77 (#67195) üzenetére


Lirion
addikt

Jelenleg úgy néz ki, hogy a raid cuccokat lehet upgradelni, illetve lehetnek warforged/socketed itemek, a pvp-sek viszont nem. Ha ez így marad, akkor szimplán nem igaz, amit a blizzard írt.

A másik, ami miatt sokat érzik problémásnak az új rendszert, hogy túl magas rating kell akár egy normal raiding gear színvonalú cucchoz is pvp-ben. A játékosok zöme 1700 rating alatt van, így nekik a heroic szintű gear a max, amit pvp-vel szerezhetnek. A hc gear az eddigiek alapján 820-as ilvl lesz, a normal raid gear/elite pvp gear meg 870-es (hc 885 és mythic 900, a sima epik pvp 840(!)).
Persze lehet mantrázni, hogy csak alig pár % lesz a különbség, de a hátrány az hátrány, legyen az bármilyen csekély is. PvP-be pedig nem való az ilyen jellegű hátrány, főleg, mert minél nagyobb, annál jobban nyílik az olló a két réteg között. Meg lehet nézni a human vs többi fajt. A trinket sem ad pár %-nál többet, mégis a human uralja a pvp laddert.

Még valami: mit gondolsz, ilyen rendszer mellett meddig fognak pvp-zni azok, akik csak a heti conquestért és a gearért tolják? Minek menjen az ember random bg-re, ha úgyse kap belőle semmi hasznosat, csak vendor trasht? Továbbá miért folytassa a pvp-t az a játékos, aki a rating követelmények miatt hátrányban lesz egy normal raiderrel szemben is?

(#67207) Lirion válasza Cathfaern (#67183) üzenetére


Lirion
addikt

PvP-ből meg semmi gear nem jönne.

Ez szuper lenne. Mert ugye aki pvp-t tolja, egészen biztos semmi mást nem is csinál a játékban, amihez kellhet a jó gear. :K Nem beszélve arról, hogy a castereken kívül mindenki szívna, mert fegyver nélkül nem használhatóak a skillek sem. Jó kis box mérkőzések lennének, aztán ha megunja a mage, eltol egy pyrot és mindenki megy haza. :C

(#67208) Viktor77 válasza Lirion (#67206) üzenetére


Viktor77
titán

1. Trinketek, setbonusok nem működnek.
2. 2 milla hp-nál (vegyünk durva példát 800 vs 900 ilevel, ez 10% statot jelent) ez 200K hp-t jelent (de ugye erősen túloztam, inkább a fele). Remélem érződik, hogy ez nagyjából 1 ütés. Ha a PvP-s nem képes eggyel többet ütni, akkor ne PvP-zzen.
3. A PvP-sek oldalán ott vannak a honor talentek. Amit megszerezhet a mythic raider is, de az már igen sok befektetett idő. Nem mindenki WF100, hogy 1 hónap alatt letudja a contentet.
4. Ha valaki PvP mellett mythic raidel, akkor legyen jobb gearje. Saját példámból kiindulva, Xhul mythic nehezebb mint egy 1750.

Amivel egyetértek, az az, hogy emelhetnek a PvP gear szintjén, bár az magával hozza a mai rendszert, nevezetesen, hogy a fél napot Ashranban töltők, és full Honor geart kiszedők már nyávognak, ha nem viszik őket HC HFC-be, pedig "van 700-as gearem".

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67209) thomeef válasza Viktor77 (#67208) üzenetére


thomeef
őstag

(#67206) Lirion Ez így van ahogy leírtad. De úgyis elvetik Legion-ig, mert ökörség az egész.

Neked a stat staminából áll és kész? :U "Ne PvP-zz és kész." Ha ennyit tudsz csak hozzászólni a témához, akkor kár érte.

"Nem tud 1-el többet ütni?" Ez viszont már vicces is, mert látszik mennyire lövésed nincs a pvp-ről. :C Fizikai fájdalom olvasni a hozzászólásaid.

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#67210) Viktor77 válasza thomeef (#67209) üzenetére


Viktor77
titán

Bocsánat, hogy az 1500 alatti bohóckodást nem tekintem PvP-nek. Nem rád gondolok, általánosságban. Én is itt vagyok valahol, magamra is gondolok bohóckodás alatt.

Egy karit azért linkelhetnél, jó tudni kivel vitatkozik az ember.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67211) thomeef válasza Viktor77 (#67210) üzenetére


thomeef
őstag

Ez kb. olyan mintha azt mondanád a gyerekednek, hogy ha nem vagy minimum MB1 szinten akkor ne focizz. :U

1500 alatti bohóckodás: Ha valaki azt élvezi, az neki a munka utána kikapcsolódás, hogy esténként pvp-zik kicsit, azt sem tudja miaz hogy rating, csak játszani szeretne. Annak te mutatnál egy nagy középső ujjat, hogy menjél barátok köztöt nézni, mert ez nem neked való? Csak mert ez a jelenlegi Legion gearing system nekik lesz a legszarabb.

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#67212) Viktor77 válasza thomeef (#67211) üzenetére


Viktor77
titán

Az NB1 a legfelsőbb szint. Én nem említettem legfelsőbb szintet WoW-ban. Az 1500 alap WASD skillel megvan.

Szerkre: Az a gear amit azzal az esténkénti játszadozással kiszed, az valszeg neki elég is. Nagyrészüket nem is érdekli milyen gearben van. Talán te is találkozol milliószám randomBG-kel 640-es-ekkel, mikor Ashranból fél nap a 700. De leszarják.

Ez olyan dolog, mikor a fórumokon sírnak, hogy a casual nem kap mythic geart. Ugyan ő nem mythicezik, de neki jár. Ha nem mythicezik, akkor minek a hozzávaló gear?

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67213) Cathfaern válasza thomeef (#67211) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

"1500 alatti bohóckodás: Ha valaki azt élvezi, az neki a munka utána kikapcsolódás, hogy esténként pvp-zik kicsit, azt sem tudja miaz hogy rating, csak játszani szeretne."
Aki így tolja, annak nem mindegy milyen gearben tolja?

(#67214) Lirion válasza Viktor77 (#67208) üzenetére


Lirion
addikt

Nem értelek. Az zavar téged, hogy full mythic gearben nem vagy előnyben egy 1.5k-s pvp-sel szemben? Fájna neked, ha pvp-ben mindenki egyenlő gearrel indulna? Az a rendszer rossz, ahol egy mythic raider a gearje miatt előnnyel indul a pvp-s játékossal szemben.

Azt az állítást, hogy a pár %-os erőkülönbség nem számít kiválóan cáfolja a mostani helyzet a humanokkal.

A mythic raidet pedig igazán nem az 1750-es ratinghez kellene mérni, hanem a gladiator ratinghez (ami jelenleg 2500-2600 körül van). A wowprogress szerint kb. 30-35.000 játékos verte le mythic archit és több, mint 100k játékos van 8/13 M HFC-n, ezzel szemben jelen állás szerint gladiator címet kb. 3000 játékos fog kapni a szezon végén. Ha a gladiatort akár csak a M archimondehoz hasonlítjuk, akkor is tízszer könnyebb egy raidernek mythic geart szerezni, mint egy pvp-snek. Az arenamate alapján kevesebben vannak 1.8k rating fölött, mint amennyien 8/13 M killt tudhatnak magukénak, pedig 1.8k ratingen még csak normal raid szintű cuccok fognak esni, nem mythic szintű..

Egyébként mikor is ratedeztél utoljára? A catás 1750-es rating ma már elég keveskét ér, ha már folyton ezzel példálózol, mutass egy 1.7k-s aktuális ratinget, ne egy 4 évvel és 2 kieggel ezelőttit. Vagy ha ez nem megy, ne fitymáld a pvp-seket olyan dumával, hogy "Ha a PvP-s nem képes eggyel többet ütni, akkor ne PvP-zzen."...

(#67213) Cathfaern
Pvp-ben nem mindegy. Ez nem pve, ahol a mobok/bossok statjai állandóak vagy ha változik, akkor lefelé. Minél jobban telik az idő, annál nagyobb lesz az olló az 1.5k-s játékos és a hc/mythic raider között.

[ Szerkesztve ]

(#67215) Viktor77 válasza Lirion (#67214) üzenetére


Viktor77
titán

Tévedésben vagy. Engem semmi nem zavar. Téged zavarnak dolgok.

Nekem megvan/meglesz a gearem, nem sírok, hogy ez vagy az jobb gearben van. Az én játéktudásomhoz képest megfelelő gearben vagyok. Nem kívánok többet, mert tudom, hogy nem vagyok képes rá, ha napi 24 órában játszom sem.

Szóval, akkor körberöhöghetek egy Catás Gladiátort?

Amúgy meg, ha olyan könnyű a mythic (tételezzük fel, hogy Legionben is ugyanilyen szinten lesz), a pro PvP-sek leugranak egy este a héten, végigverik az instát, és hopp, máris legjobb gearben vannak.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67216) k.kristof válasza Lirion (#67214) üzenetére


k.kristof
őstag

Egy ideje figyelem ezt a vitát, és egyszerűen nem tudom felfogni, mit példálóztok itt a Mythic raiderek előnyével. Egyrészt szerintem messze többen PVP-znek, mint raidelnek Mythicen, másrészt mire Mythic raidből annyira felgearelődik az ember annyira, hogy a geare jobb legyen, mint a PVP-s embereknek, addigra azok már rég kiszedtek minden PVP talentet és a lehetőségeiknek megfelelő legjobb geart. Harmadszor, miből gondoljátok, hogy Mythic raiderek tíz- és százezrei fogják rávetni magukat a PVP-re?

Mythic raidben van 20 emberre X loot, amiből korántsem garantált, hogy minden héten kapsz, PVP-ben pedig heti két-három itemet fixen kapsz. Jöhettek azzal, hogy hát több bossból lehet lootot szerezni, mint három, de nem jó a példa. Nem fog mindenki rögtön leverni Mythicen minden bosst, nemhogy még farmolja is.

Sokadszor pedig, lvl 110-re érve ti rögtön kezdhetitek szerezni a PVP geart a World Questekből, míg a Mythic raidek csak hetekkel a megjelenés után fognak indulni. Hol is van a Mythic előnye?

[ Szerkesztve ]

(#67217) Lirion válasza Viktor77 (#67215) üzenetére


Lirion
addikt

Az én játéktudásomhoz képest megfelelő gearben vagyok

PvP-ben a játéktudást a rating kellene, hogy jelentse és nem a gear. Legionben nem ez lesz a rendszer, de megértem, hogy te örülsz ennek, mert majd gearből lenyomhatod a gyengébben gearelt pvp-seket, hisz te mythic raider vagy. :(

(#67218) Cathfaern válasza Lirion (#67214) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

"Pvp-ben nem mindegy. Ez nem pve, ahol a mobok/bossok statjai állandóak vagy ha változik, akkor lefelé. Minél jobban telik az idő, annál nagyobb lesz az olló az 1.5k-s játékos és a hc/mythic raider között."
Ugye abból indultunk ki, hogy az illető csak funol, és nem mozdul 1,5k-s rating körülről. És mivel ugyancsak állítod, hogy a PvE gear annyira OP lesz PvP-ben, és többet számít, mint hogy az illető amúgy PvP-zik vagy sem, ezért ugye aki PvE gearrel nekiáll PvP-zni, az pikk-pakk felrepül 1,5k-s ratingről. Innentől kezdve a 1,5k-s funolósnak csak jobb lesz, mert nem kell hülye PvE-sekkel bírkóznia, hanem a hozzá hasonló szintűekkel tud PvP-zni :)

(#67219) Viktor77 válasza Lirion (#67217) üzenetére


Viktor77
titán

Leírom újra. Ha van, egy velem kb azonos szinten lévő PvP-s, aki foglalkozik napi szinten a PvP-vel (nem randomBG-re gondolok), akkor nekem hiába van 2-3-5% gearelőnyöm, úgy le fog nyomni, hogy csak pislogok.
Mert ő tud PvP-zni, én meg nem.

Sommásan:
A nálam jobb PvP-s le fog nyomni.
A velem egy szinten lévő is, max 5 seccel tovább tart, mert jobb a gearem.
A nálam rosszabb játékost meg én fogom lenyomni, de ez szerintem így van rendjén.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67220) Dyde válasza k.kristof (#67216) üzenetére


Dyde
aktív tag

szerintem nem feltétlen az első 1 hónapról van itt szó, hanem akár a későbbiekről mikor már simán felgearelődnek mythicből az emberek. És maga az elv a rossz hogy egy raidert nem köteleznek arra hogy szedjen ki 2500-as ratinget hogy meg legyen a legendary weapon utolsó upgrade-je. Szemben egy PVP-s akinek célja a top 5 % annak lehet hogy kényszerből kell PVE-zni mikor ő azt speciel utálja, mert top 1 % PVP playereknál igen is nagyon sokat számít akár 5 % gearbeli különbség is

(#67221) Lirion válasza k.kristof (#67216) üzenetére


Lirion
addikt

Elolvastad, amit írtam?
Többen járnak 8/13 M HFC-nél, mint amennyiben a legion féle rendszerben normal raid szintű gearhez szükséges ratingen. E szerint könnyebb mythic bossokat ölni, mint normal raid gearhez szükséges ratinget szerezni.

a lehetőségeiknek megfelelő legjobb geart
Ami a pvp-sek nagy részénél (értsd: kb. 80%-ának) heroic dungeonnel egy szintű gear lesz.

Jöhettek azzal, hogy hát több bossból lehet lootot szerezni, mint három, de nem jó a példa.

A tied se, mert azok az itemek randomok, lehet, hogy háromszor ugyanazt kapod. A bossok is fixen dobnak lootot, az már részletkérdés, hogy az rng miatt jó lesz-e vagy nem.

Sokadszor pedig, lvl 110-re érve ti rögtön kezdhetitek szerezni a PVP geart a World Questekből

Úgy gondolod, hogy world questekből majd hc raid vagy mythic raid szintű pvp geart lehet szerezni? :F

míg a Mythic raidek csak hetekkel a megjelenés után fognak indulni

Szerinted mennyi idő kb. 2.5k ratinget elérni?

(#67222) Cathfaern válasza Dyde (#67220) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

De a top PVP-s és a top PVE-s gearek között nem lesz különbség, mert a mindenféle socket meg warforged meg társai nem fognak működni PvP-ben. Nem erről van itt szó, hanem hogy a nem top PvP-seknek lesz rosszabb (Lirion szerint).

(#67223) Lirion válasza Viktor77 (#67219) üzenetére


Lirion
addikt

Ha van, egy velem kb azonos szinten lévő PvP-s, aki foglalkozik napi szinten a PvP-vel (nem randomBG-re gondolok), akkor nekem hiába van 2-3-5% gearelőnyöm, úgy le fog nyomni, hogy csak pislogok.

Akkor most azonos szinten van veled, vagy sem? :) Ha azonos szinten vagytok, akkor hosszú távon legalább 2-3-5%-kal többször fogsz te győzni a geared miatt. Arénában ez az 50%-os győzelmi arányt átbillenti mondjuk 48%-ra, aminek az eredménye a rating veszteség, ami miatt a továbbiakban még gyengébb geart fog kapni a pvp-s, így az olló még jobban kinyílik, még többet veszít, még jobban esik a rating és még szarabb cuccokat kap. Nem is feltétlenül arról van szó, hogy egy mythic raider lesz előnyben, hanem bármilyen pvp-s, aki pvp mellett raidel, előnyben lesz a saját ratingjén azokkal szemben, akik nem raidelnek, kivéve 2.5k körüli ratingnél.

(#67222) Cathfaern

Erről van vmi infód, hogy a warforged cuccok visszaskálázódnak pvp-ben?

[ Szerkesztve ]

(#67224) Viktor77 válasza Cathfaern (#67222) üzenetére


Viktor77
titán

Amúgy alapvetően értem a problémáját. Legyen egyforma gear, aztán mindenki mutassa meg mit tud. Ennél egyszerűbb, mindenkinek tetsző megoldás nincs.

Ha egy TW instában (vagy CM-ben) le lehet mindenkit korlátozni adott szintre, akkor nem értem BG-n, arénában miért nem lehet?
Az outdoor probléma is meg van oldva most is (több-kevesebb sikerrel), megoldhatnák Legionben is.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67225) Cathfaern válasza Viktor77 (#67224) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Blizzard azt mondta erre, hogy a WoW egy MMORPG, aminek része a fejlődés (a nem abban az értelemben vett fejlődés, hogy te mint ember ügyesebb leszel, hanem hogy a karid fejlődik), és ezért nem akarnak egyengeart PvP-ben, hogy ez megmaradjon.

(#67226) Lirion válasza Cathfaern (#67225) üzenetére


Lirion
addikt

Szerintem az ideális megoldás az lenne, hogy minden rated pvp-ből és raidből szerzett cucc egységes ilvl-re skálázódna pvp-ben, azon kívül meg maradna a normál/hc/mythic szinten. Vagy ha már mindenáron akarják ezt a ratinges követelményt, skálázzák úgy a cuccokat, hogy a magasabb ilvl-lel rendelkező csapat szintjének megfelelő ilvl-en legyen mindenki az adott arénában/bg-ben.

(#67227) #57919488


#57919488
törölt tag

Van arrol valami info, hogy mennyi ideig tart 1 karakterrel kimaxolni a Honor Talent-et?

(#67228) Viktor77 válasza #57919488 (#67227) üzenetére


Viktor77
titán

Swifty a múltkor kiszámolta, de baromira elfelejtettem.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67229) Yummy


Yummy
tag

A Warcraft konyveket ti olvastatok? Kedvet kaptam ahhoz, hogy elolvassam oket. Azt lattam, hogy nagyon sok van. Mik azok amik mindenkeppen ajanlottak az egesz warcraft univerzum megertesehez? Az osszes? Vagy vannak opcionalis kihagyhato reszek is? Folytatolagosan hogyan jonnek a konyvek? Elore is koszonom

(#67230) Reno7 válasza Yummy (#67229) üzenetére


Reno7
senior tag

Nem tudom mennyire naprakész, de itt egy lista a könyvekről/novellákról, hogy melyik mikor játszódik.

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#67231) bypass|HUN válasza Yummy (#67229) üzenetére


bypass|HUN
tag

Szerintem keresd meg [Wolvit], ha valaki akkor Ő biztosan tud neked segíteni. :K

Üdv: bypass

"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby

(#67232) Dinasti


Dinasti
senior tag

Sziasztok!

Kicsit variáltam az action bárok kinézetén,formáján a Barthander 4 el. Nagyon tetszik,de most már olyat szeretnék hogy a fej meg a target ikon ugye levihető középre pl,de azoknak a méretén mivel tudnék állítani. Picit nagyobbra szeretném. A barthanderben nem találtam hozzá beállítási lehetőséget. MEg melyik addon jelzi
ha nagyon lent van a hp-m? Néha belefeledkezem a harcba és későn cd zem.

(#67233) k.kristof válasza Reno7 (#67230) üzenetére


k.kristof
őstag

A WoD-hoz kiadott ingyenes novellákat és az idén eddig megjelent két könyvet nem tartalmazza még a lista, ha jól látom, de a Chronicles I az úgyis az összes előtt játszódik azt hiszem, az Illidan meg a Warcraft 3/BC idején. A másik két érkező könyv meg a filmhez kapcsolódik, ezért a Warcraft 1 előtt/közben.

(#67234) Peetey91 válasza Dinasti (#67232) üzenetére


Peetey91
senior tag

Az első kérdésedre tudok válaszolni, erre én a MoveAnything addont használom.

(#67235) Dinasti válasza Peetey91 (#67234) üzenetére


Dinasti
senior tag

:R

(#67236) ldave


ldave
félisten

Amúgy az Artifact fegyók már a Legion első napján teljesen kimaxolhatóak lesznek vagy valamilyen módon raid-ek mögé lesz téve a végleges upgrade lehetőség (mint most pl a legendary gyűrű)?

A Slime draws near! Command?

(#67237) Arnold2 válasza ldave (#67236) üzenetére


Arnold2
őstag

Dehogy! :)
Nem emlékszem pontosan, de mint ha 2-3 hónapot mondtak volna, hogy egy specc fegyverét kimaxold.

(#67238) ldave válasza Arnold2 (#67237) üzenetére


ldave
félisten

Ja, nem úgy értem, hogy mennyi idő kell hozzá, hanem hogy mechanikailag már minden adott lesz-e a fullos fegyver megszerzésének.

A Slime draws near! Command?

(#67239) Arnold2 válasza ldave (#67238) üzenetére


Arnold2
őstag

Igen. Egy kb 15-20 perces questsorozat után már birtokba is veheted (és várhatóan a kieg végéig hű társad lesz :) )

A Youtube ill az MMO champ is tele van már az ilyen videókkal. Ha kíváncsi vagy, hogy a te speced hogyan szerzi meg, csak írd be a youtube-ba. A lock-ok pl egyszerre kapják meg a fegyverüket és a class hall-ként szolgáló kis földrészüket.

[ Szerkesztve ]

(#67240) Lirion válasza Arnold2 (#67239) üzenetére


Lirion
addikt

Szerintem nem azt kérdezte, hogy megszerezheti-e első nap, hanem azt, hogy a fegyver felszintezéséhez szükséges content benne lesz-e a megjelenéskor a legionben vagy várni kell majd rá, mint tanaanra meg a repülésre a wod-ban vagy a raidekre a gyűrűhöz.

(#67232) Dinasti

A beállításokban System/Advanced fülön megtalálod az UI Scale csúszkát, amivel tudod növelni vagy csökkenteni az ui méretét, beleértve a unit frameket is. De ha az nem tetszik, még mindig ott a moveanything meg millió más unit frames addon.

[ Szerkesztve ]

(#67241) Arnold2 válasza Lirion (#67240) üzenetére


Arnold2
őstag

Ó, nos azt csak a Blizzard tudja, de ha jól értelmezem a híreket, benne kell(ene), hogy legyen :)

(A WoD után már az merjen biztosat mondani indítási hétre akinek két anyja van, még úgy is, hogy én a szerencsésebbek között voltam annó)

[ Szerkesztve ]

(#67242) Viktor77 válasza Arnold2 (#67241) üzenetére


Viktor77
titán

Szerintem a késöbbi raidekből is lesz megszerezhető cucc hozzá, illetve kieg végén content gyanán tuti lehet majd húzni rajtuk még, valamilyen formában.
Legalábbis remélem, hogy a kiegben folyamatosan tudom fejleszteni.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67243) Arnold2


Arnold2
őstag

Viszonylag friss hivatalos Blizzard állásfoglalás a vanilla szerverekről.

(#67242) Viktor77: ez szinte biztos. Ilvl-en húzni a content végén, vagy legendary minőségű gemek bele, uram bocsá' hirtelen előbukkanó plusz talentek rá (a fegyvernek van ám egy másik oldala is :P)

(#67244) ldave válasza Lirion (#67240) üzenetére


ldave
félisten

Igen, így gondoltam, köszi a pontosítást :B

A Slime draws near! Command?

(#67245) Cathfaern válasza Arnold2 (#67243) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Jelenleg az a hivatalos, hogy csak az ilvl-jét lehet majd növelni, illetve skineket szerezni hozzá, semmi más nem fog változni rajta.

(#67246) Arnold2 válasza Cathfaern (#67245) üzenetére


Arnold2
őstag

Jelenleg :)

Vagy megint beígérik, hogy "Most aztán tényleg pik-pak jön a következő kiegészítő és ezért nem kap több szeretetet a tök menő fegyver!". S vagy igaz lesz, vagy nem :)

[ Szerkesztve ]

(#67247) k.kristof válasza ldave (#67236) üzenetére


k.kristof
őstag

Első kézből származó tapasztalataim alapján szerintem igen. Az artifact fegyver ugye kétféleképpen fejleszted: Artifact Powerrel oldasz fel és fejlesztesz traiteket/talenteket, az Artifact Slotokba pedig kvázi gemeket raksz, amik itemlevelt növelnek és egy-egy traitet erősítenek még tovább.

Artifact Powert itemekt adnak, amik mobokból esnek, ládákban vannak vagy küldetések adják, és a fejleszteni kívánt artifacton kell azokat használni. Az itemek használatához nem kell Artifact Forge, a traitek fejlesztéséhez azonban már igen.

Artifact Slotba eddig csak küldetésből kaptam itemet, most azt hiszem 765-ös itemlevelű az artifactom. Hozzá kell tennem, még csak egy zónát fejeztem be majdnem teljesen (Stormheimet).

(#67248) Viktor77 válasza Arnold2 (#67246) üzenetére


Viktor77
titán

Viszont a következő kiegre is tovább kell vinni valahogy, mert ha már megvan utána ki akarna mást forgatni?

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#67249) Arnold2 válasza Viktor77 (#67248) üzenetére


Arnold2
őstag

Óóóóóóóóóóó hol van az még.. :)

(Sajnos elittam már az agyam azon részét, ami mintha arra emlékezne, hogy mint ha BlizzConon azt mondták, volna, hogy nem akarják tovább vinni a következő kiegészítőre.)

(#67250) Viktor77 válasza Arnold2 (#67249) üzenetére


Viktor77
titán

A történetre kíváncsi leszek, hogy miért adjuk le a fegyvereket.

Csinálni kell. Kész. Pont.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.