Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #68249 üzenetére
Ha belegondolsz, akkor a paladinok végső soron ilyenek. A csata közepében aprítják az ellent, és gyógyítják a sebesülteket.
Ez abszolút mértékben igaz, csak furcsa elképzelni, hogy ez a Wowban nem megy majd a heal rovására.
Nekem a Shockadin visszatérése tetszene, azt fénykorában is szerettem, CS-t én sem érzem jó iránynak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
válasz Kis Samurai #68246 üzenetére
Koszi az infokat!
-
Telda
addikt
Hali!
PTR-en megy már az invázió?
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Ma próbálkoztam a glory of the cataclysm heroval és az egyik acsi kifogott rajtam nevezetesen a "crushing bones and cracking skulls". Nektek azt hogy sikerült megcsinálni?
-
Brenor
aktív tag
válasz laceszgamer #68259 üzenetére
Sikerült, köszi!
-
CactuS
Arcképgyáros
Gamecard-ot hol szoktatok venni? Azt látom, hogy most zuhant az euró, de a CDgalaxyshoz képest még a blizzardos ár is olcsóbb.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
parandroid
félisten
válasz CactuS #68263 üzenetére
Lehet, hogy zuhant az EUR, de a HUF még nagyobbat (pillanatnyilag utóbbiból közel 320 darabért adnak előbbiből egyet). Na most a 7990 elosztva 320-szal, az 25, ami egy teljesen normális ár a 60 napos game time-ért, és az még benne sincs a játékban, hogy ebből a magasabb áfa-tartalom miatt eleve kevesebbet kaszál a Blizzard, mintha valami civilizált helyen árulná (pl a 19% ÁFÁ-s Németországban, ahol szintén 25 EUR a 60 napos Game Time bolti ára).
Amúgy ha tudsz paypal-lal, vagy online, bankkártyával fizetni, akkor offgamers.com, bár amikor én jó régen vettem náluk legutóbb ilyesmit, már akkor is 24-25 EUR között volt a végösszeg a mindenféle díjakkal, meg váltással.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #68264 üzenetére
Úgy értettem igen, hogy a forint zuhant az euróhoz képest, így majdnem egál most a cdgalaxys a Blizzardos előfizetéssel. Mentségemre még csak 1 kávé van bennem.
G2A / instant-gaming és társairól vásárolt már valaki?
-
Viktor77
titán
Furcsa dologról írok.
A konfigom az adatlapomon. Ha IF-be megyek (de lehet a többinél is így van, nem figyeltem), és meglátom a Midsummer bonfire máglyát, kikapcsol a 8750M, és bekapcsol az APU-ban lévő 7640G. Természetesen minden maximális teljesítményre van állítva, ha eltávolodok annyira, hogy épp kikerüljön a képből, egyből jó lesz.
GPU-Z-vel monitorozom, tisztán látszik, hogy a 8750M órajele egyből visszaesik alapra, ahogy meglátom.Van valaki AMD GPU-s laptopról, hogy megnézze? Mindenesetre írtam ticketet.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Telda
addikt
válasz Viktor77 #68269 üzenetére
Ha az nvidia beállításaiban a wow.exe-re beállítod, hogy mindig a GPU-t használja, akkor is átvált?
Mikor laptopon játszottam én fizikai kapcsolóval tudtam váltani a két kártya között, de ha már fut az exe, hiába akarok váltani, míg újra nem indítom a játékot addig azt használja, amivel indítottam. -
func93
senior tag
Ha esetleg valakinek lenne kedve random bg-zni, az vegyen már fel az aláirásomban lévő id-n.
Semmi komolyság, nyilván nem céltalanul futkározva. Fun."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
CanibelZ
aktív tag
Gondolkozom, hogy elkezdem a játékot, mivel eddig saját fizetés hiányában csak tört szerveren játszottam. Honnan érdemes az alap játékot megvenni?
-
-
CanibelZ
aktív tag
Trial-ban először megnézem, hogy van-e normális fps-em, utána lehet belevágok. Szerverek közül a Ragnaros-t néztem ki. Van attól olyan guild, ahol rendszeres a PvE? Régen haverom panaszkodott, hogy PvP szerveren nem talált normális PvE társaságot.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CanibelZ #68280 üzenetére
Magyar PvE guildek nagy része Ragnaros horda oldalon van. Szóval biztos fogsz találni (egyébként PvP guildek ritkaságok igazából PvP realmen is, szóval nem tudom a haverod hogy hogy nem talált).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CanibelZ #68284 üzenetére
Szigorúan szvsz, az alapján, amit videókban láttam és olvastam/utána kérdeztem:
Anno, mikor aktívan toltam, akkor igen, az volt, azonban a legionnal azért ez változni fog. Plusz ott vannak az artifact fegyverek, amik szerintem alapvetően meghatározzák, hogy inkább offspec-et használj, ne altozz. Legalábbis az, hogy 6-8 hét, mire kimaxolod az első artifact-ot egy adott classal elég sok időnek tűnik, főleg casual szemmel. Utána kapsz Artifact Knowledge-et, ami gyorsítja az offspec Artifact Power szerzését. Azonban, egy új karakternél ismét 6-8 hét kell, mire maxos lesz. Én ez alapján próbáltam úgy karaktert választani, hogy melyiknek az offspec-ével játszanék szívesen. Végül druida lett, úgy, hogy sok-sok évig paladin voltam (holy), de a retri ág sose volt a szívem csücske és Legionban, a videók alapján még kevésbé tetszik az irány.
Resto druid nagyon jó talenteket kap, el lehet vinni egész tankosra a healjét, plusz nekem a duci boomkin / fera kitty jobban bejön offspecre.
-
k.kristof
őstag
válasz CactuS #68286 üzenetére
Annyira azért nem lesz nehéz fejleszteni az offspec fegyvert sem, Artifact Knowledge-et 110-es szinten kezdhetsz el gyűjteni, egy-egy szintlépés 24 óra, az első 1500 resource volt, ha jól emlékszem, a továbbiak 500-500, és már három szint után +90% Artifact Powert adnak az itemek. Plusz azt mondták, lesz egy szorzó, ami az egész accountra vonatkozik, a Legion megjelenésétől kezdve hetente növekszik, és növeli az itemekből szerezhető Artifact Power mennyiségét, hogy segítsék a lemaradókat.
-
Whysperer
addikt
Srácok. Haverom vett egy overwatch collectort és kapott ajándékba egy WOW pet kupon kulcsot. Hol tudom aktiválni mert nekem adta!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Brenor
aktív tag
Hát nem lett valami tartalmas ez a wod. A questelés nagyon jó lett elejétől végéig élveztem nem úgy, mint a mop-nál ahol a negyedénél meguntam, a látvány valami eszméletlenül szép pláne a spire of araknál, talán ott szerettem legjobban questelni. Viszont alig van dungeon, raid és alig vannak lehetőségek. Kár, hogy a 6.2 után abbahagyták szép és jó, de kevés. Remélem a következő kiegészítő ennél sokkal tartalmasabb lesz és bőven lesznek dungeonok raidek és ne csak a broken isles-nél, hanem mint pl. a bc-nél sunwell vagy mop-nál orgrimmar. Van olyan érzésem, hogy a legion lesz az utolsó kiegészítő, ezt abból is gondolom, hogy különleges fegyvert fogunk kapni a legelején és kicsit fura lenne, ha a többi kiegészítőben is azzal a fegyóval mászkálnánk.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz k.kristof #68287 üzenetére
Offspecet nem, ezt írtam, viszont másik karakternél azért más tészta, nem? Ezért írtam, hogy nekem úgy tűnik inkább az offspecet támogatja a rendszer majd az altozás helyett.
-
k.kristof
őstag
válasz Whysperer #68288 üzenetére
Milyen kódot kaptál? A Collector's Edition az az Overwatch Origin's Edition, plusz a Soldier 76 szobor, a könyvecske, a pet pedig az Origin's Editionhöz jár, amivel magát a játékot aktiválja. Nekem külön kód csak Jainához volt a HotS-ban, és pár haszontalan WoW trial kód.
Kódbeváltás egyébként itt: [link], de a kártyán is írják mindig.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #68286 üzenetére
Én olvasatomban ha akarsz két 100%-os "main specet", akkor azt egyszerűbb lesz megoldani 1 main + 1 alt karakterrel, mint 1 main karakter main + offspecével. Ugye az artifact power szerzési lehetőségek valamennyire limitálva vannak, ugye tipikusan "daily questekhez" (world quest), dungeonokhoz, raidekhez, stb. És oké hogy offspeces artifactot gyorsabban lehet fejleszteni, de mivel tudsz olyanra is osztani, hogy "növelje a statokat 0,1%-al", ezért igazából sose fogsz végezni a main speces fegyver fejlesztésével, mindig mérlegelni kell, hogy picit növeld még a main specet, vagy inkább egy közepes erősítés az offspecnek, Blizz állítása szerint reálisan 80%-on lehet tartani az off spec erejét a main spechez képest. Na most ehhez képest ha van egy altod, akkor ha van elég időd, akkor ezeket a raideket / dungeonokat / limitált artifact power szerzési lehetőségeket letold, akkor nála is 100%-osan tudod tartani, meg mainen is 100%-osan (sőt, nagyobb mint 100%-on, ha azt vesszük hogy offspecre semmit nem kell költened). Persze nyilván ennek akkor van jelentősége hogy ha world top 100-ért küzdesz
Amúgy Blizzard állítása szerint kifejezetten alt barát kieg lesz a Legion (csak ne úgy legyen alt barát, mint a WoD, hogy gold miatt megérte 200 altot tartani, csak csinálni nem volt velük mit... )Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Viktor77
titán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cathfaern #68293 üzenetére
Hát akkor ez alapján úgy altbarát a rendszer, hogy nem éri meg offspecre gyúrni, hanem minden specnek egy alt kell? Na neee, ez kicsit trollkodás lenne a Blizztől.
Mivel nálam a main spec a heal, így az alt csak "farmolási" szerepet tölt be, így ebben az esetben nem tudom, hogy mekkora hátrány lesz majd ez a rendszer. Raid, Mythic 5 fősnél kizárólag heal lesz, ha lesz, offspec nem. Szerintem még 80%-os erővel is bőven menni fognak a napi dolgok és a régi raidek farmolása (már ha nem lesz upscale egyszer azokra is.)
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #68295 üzenetére
"Mivel nálam a main spec a heal, így az alt csak "farmolási" szerepet tölt be, így ebben az esetben nem tudom, hogy mekkora hátrány lesz majd ez a rendszer"
Semennyire, azért nem hülyék a Blizznél"Hát akkor ez alapján úgy altbarát a rendszer, hogy nem éri meg offspecre gyúrni, hanem minden specnek egy alt kell?"
Ha world top 100-ra hajtasz, akkor igen (de akkor már is 3-4-5 mythic képes altod van, amiből legalább 1-2 progress képes is). Ha nem, akkor igazából azt promotálja a rendszer, hogy legyen egy main karaktered, és neki legyen egy main spece.
Ugye oké, hogy elméletileg ha kizárólag egy speccel foglalkozol, akkor az effektívebb lesz, de gyakorlatban egy alt karakternek nagyobb a "költsége" (főleg időben), mint egy offspecnek, részben pont olyan okokból, mint amit Viktor77 is ír (ha altot ugyanúgy akarod gearelni, mint a maint, akkor ugyanannyi időt kell raidre fordítani, mint a mainnel, szóval esélyesen 2x mész végig minden raiden egy héten). De mégegyszer mondom, ez az egész akkor érdekes csak, ha a guilded előír kötelezően legalább 1 raid képes altot, ha nem vagy ezen a szinten, akkor teljesen main karakter + offspec barát a rendszer
Ami szerintem jó is, mert így visszajön az, hogy "xy resto shaman, zp meg elemental shaman", nem az mint ~MoP óta van, hogy "xy shaman meg zp is shaman". Illetve így megszűnik az is, hogy a pure dps-eknek akár 3 specet is fullosan ismerni és karban kell tartani mert az egyik az egyik bossra jó, a másik meg a másikra (mert az a 20% különbség elég lesz ahhoz, hogy ha még picit jobb is az egyik spec oda, az többet ér hogy az artifact maxolva van)."(már ha nem lesz upscale egyszer azokra is.)"
Az már szinte biztos, hogy Legion utána kiegben megint lesz stat squish.Amúgy felmerült itt a "Legion lesz az utolsó kieg". Nem tudom mennyi a jelenlegi előfizető szám (szerint WoW mozi miatt tuti 5-6 millió környékén), de léteznek MMO-k amik pár tízezer előfizetővel profitot hoznak. Szóval amíg legalább ennyi ember fog játszani, addig lesznek WoW kiegek, sőt, lehet ha csak 1 realmre elég ember van, még akkor is fenntartják presztízs okokból ("Warcraft univerzum tovább éljen")
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Whysperer
addikt
-
ldave
félisten
Ismét van a WoW Facebook oldalán Legion béta kulcs nyereményjáték.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Kínában rendesen pörög a Warcraft film:
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest