Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
68 után ennyire brutálisan belassúl a fejlődés ?
kövi szint 390k XP.. egy quest 10k és még egy dungeon is max 100k XP-t ad..
bele sem merek gondolni 5 szint után mi lesz.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Hány napba szokott telni amég a GM-ek válaszolnak a ticketekre? Jó persze nyilván változó csak azért kérdezem mert 3 napja várom a választ de eddig még semmi.
-
benceman00
tag
válasz ígyvanferi #67957 üzenetére
Amióta bekerült a WOD a battle chestbe nincs. Legion mellé kapsz 100as boostot.
Üdv, ASZPi
-
J o e
tag
válasz benceman00 #67958 üzenetére
Már most azon gondolkodok, hogy mire lőjem majd el a boostot Amiből még nincs, az lock, monk, rogue, de talán utóbbi fog maradni az Insane miatt, jobb ha nem kell megvenni azt a rengeteg junkboxot
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
benceman00
tag
válasz thomeef #67966 üzenetére
Igen druid azért jó mert nagyon gyors de ami előny a rugóval szemben azaz, hogy tudom húzni a mobokat faeri fire-el meg soothe-al. + Ha végeztem nem kell kiszaladnom az instából hanem teleport moongalde 2x és visszarak az insta elé.
Ahn qiraj-t 5 perc alatt végig (a kukacokig) tolom druiddal rugóval 8-9 perc lenne legalább.
[ Szerkesztve ]
Üdv, ASZPi
-
thomeef
őstag
válasz benceman00 #67967 üzenetére
Az derék, jól hangzik
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Viktor77
titán
Jó lehet azért farmolni, hogy gametime-ot vegyél goldból, hogy tovább farmolhass.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
benceman00
tag
válasz Viktor77 #67969 üzenetére
Nem sokat farmolok. 3hónap alatt alig 3 nap playtime van rajta, úgy hogy pvp-zek is vele.
Aug 5-ig fel van töltve az accom és van még 250k goldom. Azért szerencse is közre játszik, mert eddig 2db glorious gatya esett aminek az ára 130k körül van/db.[ Szerkesztve ]
Üdv, ASZPi
-
lakisoft
veterán
válasz benceman00 #67970 üzenetére
Egy időben én is azért játszottam hogy farmolhassak, de ez nem túl szórakoztató.
- Árad -
-
Viktor77
titán
válasz benceman00 #67970 üzenetére
November elsején tettem fel az addont. Nulla farm (csak ahol mount esik (FL, ICC, ToTfW)). Az All Chars az 2-t jelent, ez a pala, meg egy durván 1 hét playtime-os DK.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz benceman00 #67973 üzenetére
Nem csak hogy árulják, de keresést is szoktam látni. Hordás ismerősöm mondta, hogy eladták HFC Mythic alját iszonyat összegért, majd megkérdem mennyi volt.
-
tPedro_
őstag
válasz benceman00 #67973 üzenetére
En meg nem, de egy idoben rendszeresen vasaroltam. Nekem jobban megerte megvenni, mint kipucolni. Sajnos szerencsem nem volt a mountokkal.
-
ldave
félisten
Kínában 90 millió $ hozott a film két nap alatt.
A Slime draws near! Command?
-
Lirion
addikt
Milyen kukacokig?
-
Frozzy
őstag
Heirloom itemet, hogy tudnék szerezni, hogy gyorsabban fejlődjek ? már akár 2 cucc +20% xp lenne azért az nem jönne rosszúl
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
lakisoft
veterán
-
Lirion
addikt
Csak úgy kíváncsiságból kipróbáltam, 6 és fél perc alatt megvolt az insta, úgy, hogy a végén a bejáratnál voltam. Minden mobot és bosst levertem és lootoltam, de lassú voltam, kétszer speccet is váltottam (fölöslegesen). Az instából ki-be teleportálást meg lehet oldani arena skirmish-sel, hordásként általában instant behív, de olykor várni kell akár fél percet is.
-
Arnold2
őstag
Jelenleg még frissülő érdekességek a Legionról.
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
válasz benceman00 #67990 üzenetére
1 run alatt mennyi gold jön össze? vagy nem a gold, hanem a transmog item a lényeg?
- Árad -
-
benceman00
tag
válasz lakisoft #67992 üzenetére
1 runnal kár számolni. Legalább 7 runt szoktam. Nem csak a gatyára megyek, van ott még sok más jó transmog.
Ha jó a drop akkor kb 30k gold (dbminbuyout-al számolva) összejön, nekem 45-50perc az insta lock (1run 1órán belül).
Volt már, hogy semmi nem jött sajnos ez benne van. De ha nagy a mázli akkor vanguard nadrág (50k) vagy bármelyik vanguard cucc több ezer gold. Glorious cuccok is hasonló árban vannak, ott szintén a nadrág drága Outland realmon 130k de van ahol 250-300k. Nagyon sok pár száz goldos item is esik.Ha valaki tervezi ezt a farmot a Trade Skill Master addon elengedhetetlen az aukciókhoz, mert nagyon sok tmog cuccot kell postolni (druidomnál jelenleg kb 250 item van bent) és egyesével gyilkos.
Eléggé összetett ez az addon, pár óra olvasgatást/tutorial videó nézést lazán felemészt.
Ha kérdés van próbálok segíteni[ Szerkesztve ]
Üdv, ASZPi
-
ldave
félisten
Harbingers címmel jön a Legion-höz egy kis felvezető animációs tartalom, Iliidan-nal a középpontban. Gondolom valami hasonló lesz, mint a WoD előtt a Lords of War.
A Slime draws near! Command?
-
lakisoft
veterán
válasz benceman00 #67996 üzenetére
TSM-et én is használom minden nap, de még mindig vannak olyan részei amit nem láttam . Este megyek egy pár kör kiváncsi leszek .
- Árad -
-
mntn
tag
Balance druidhoz vannak ajánlott addonok? Néztem az Eclipse bar plust, de a játék nem ajánlotta mert régen volt frissítve, így inkább hanyagoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs