Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Roland861010 #68455 üzenetére
Ez az elmélet, gyakorlatban nem minden régebbi kártya "szereti" az újabb drivereket. Legalábbis AMD fronton biztosan tudom, hogy volt olyan, hogy bár szerepelt a listában a VGA, gyakorlatilag hibákat produkált az újabb driverekkel. Nvidianál lehet nincsenek ilyen anomáliák, akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
k.kristof
őstag
Jó, de az az Nvidia. Az AMD sokkal könnyebben dobja régebbi videokártyát támogatását. Másrészt a laptop az külön téma, ott van, hogy csak a laptop gyártójától szerezheted be a friss drivert, hiába van benne AMD/Nvidia VGA. És ha ők nem frissítik, akkor a hajadra kenheted, hogy a VGA gyártója még támogatja.
-
Viktor77
titán
Hogyne lenne. Régi a VGA-m, a legutolsó béta driver van fent, amihez megkaptuk a Crimsont. [link]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
malacka87
őstag
Milyen bejelentés lesz ma? Talán küldenek egy nagyobb beta hullámot vagy mi?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
k.kristof
őstag
válasz malacka87 #68460 üzenetére
A Demon Bounties képre gondolsz? Amihez ez a Twitter bejegyzés is kapcsolódik? Valami játék lesz gondolom, amivel kulcsot lehet nyerni, de csak holnap derül ki.
lakisoft: szerdán lesz. Mindig szerdán patchelnek.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
válasz k.kristof #68462 üzenetére
A kérdés az, hogy melyik szerdán.
Más: külön talent lesz pvp-re és pve-re? pvp-talent és pve-talent?
- Árad -
-
-
[-HERO-]
senior tag
-
törölt tag
válasz adamgreen #68468 üzenetére
A Prepatch lenyegeben mar a Legion-t tartalmazza. Csak maga a Legion start kell ahhoz, hogy lehessen csinalni DH-t vagy az uj teruletekre atmenni stb.
Mintha csak fel eve lett volna a WoD prepatchszerk:
Viszont jatek kozben nem tolti a Prepatch-et pedig be van allitva a beallitasokban. Vagy csak nem lathato ha elindult a jatek?[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz k.kristof #68421 üzenetére
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Nem a kamerától mérik a látótávolságot, hanem a karaktertől. Nem azért lett növelve a látótávolság, hogy többet láss a karaktered mögött, hanem hogy előtte többet láss
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Lirion
addikt
válasz k.kristof #68475 üzenetére
PvP-ben nem annyira éreztem még hiányát a nagyobb távolságnak, de tegnap lementem ptr-en cata raidbe, kipróbálni, hogy patch után is lehet-e majd solozni mindent és bizony nagyon sz*r volt a látvány. Ha leszoknának a felhőkarcoló-méretű mobokról és bossokról, jó lenne, de jelenleg meleeként a mobok kitakarják az egész képernyőt és semmit nem látok..
-
malacka87
őstag
válasz k.kristof #68480 üzenetére
Wodnál is 5 vagy 6 héttel előbb jött a pre patch. Legkésöbbi dátum szerintem júli.27 Most már nincs értelme bétázni szerintem. Ha nyerek valahol max eladom. At this point, the rumored date of July 19th seems very probable. Stay tuned for the final word from Blizzard.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Viktor77
titán
Facebookon van egy post, hogy megint osztogattak bétát, nézzük meg hátha. Hát nem kaptam én is?
-
asuspc96
őstag
Hali!
Na kisebb nagyobb sikerekkel de belevágok a hétvégén az eredeti wowozásba...
a leírásban található:
"Hol és melyik frakcióban van a legtöbb magyar?
Konkrét adatokkal nem rendelkezünk, de tapasztalat alapján: Arathor - Alliance, Bloodscalp - Horda, Twisting Nether - Horda, Ragnaros - is is."frakció itt szervert jelent ?
És ha igen melyik szerveren érdemes belevágni ?
Illetve melyik fajjal ?
Bizonyos T. betűs wowon, törp palám volt, az tetszett, érdemes mást kipróbálni ??Előre is köszi
-
nonsen5e
addikt
válasz asuspc96 #68486 üzenetére
Ahogy le van írva.
Sok magyar van:Arathor szerveren - alliance frakcióban
Bloodscalp szerveren - horde frakcióban
Twisting Nether szerveren - horde frakcióban
Ragnaros szerveren - mindkét frakcióbanOlyan fajjal kezdjél, ami neked szimpatikus, minimális különbségek vannak köztük (PvP-re human, nem tudom ez a Legion-nel mennyit fog változni, nem követem annyira a híreket).
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Viktor77
titán
Holnap visszarakom a Win7-et, megnézem. Ha marad lassú, akkor szerintem a DG inicializálása miatt lassú (szerintem ezért tart tovább a Win betöltése is a 7-hez képest), más ötletem nincs, a proci kicsit erősebb, a ram több, az SSD ugyanaz. Gyakorlatilag csak a VGA változott.
Ha lassú marad, akkor Win10 vissza. Szerencsére SSD-n fél óra alatt megvan.
-
-
Lirion
addikt
válasz Roland861010 #68477 üzenetére
Az ability pruning miatt eltűntek képességek, amik hiánya egyes bossok legyőzését ellehetetleníti. Rúgóval pl liveon firelands 25hc sima ügy, legionben viszont Shannoxot sehogy nem tudtam leverni, ezáltal Ragnaros 25hc-t sem. De forumokon is olvastam többektől, hogy a ptr-en egyes bossokat nem tudnak leverni, amik liveon nem okoznak gondot.
Mellesleg a 25hc bossok által dobott aranyat nerfelték, fele annyit dobnak csak, mint liveon. Úgy tűnik, tényleg komolyan gondolják a gold infláció csökkentését is.
-
Viktor77
titán
válasz Roland861010 #68493 üzenetére
Ja, kb. 2 napig, amíg eléred a 110-et. Azt az 1 hónapot meg valahogy csak kihúzod Cata raid farmolás nélkül, amíg a prepatch tart.
-
Viktor77
titán
-
Troyan001
tag
Feljött a beta lehetősége a launcherben, pedig email se kaptam. De szerintem nem élek vele úgyis hamarosan prepatch.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lirion #68492 üzenetére
Mondjuk ezen lehet 1 kieggel ezelőtt kellett volna gondolkozni, nem? Én meg csak pislogok, hogy ide 1000g oda 5000g, nekem meg még se Garrisonom, se semmim. Kb. a patchre fog felérni az új druidám lvl 100-ra. Azok, akik végigtolták a WoD-ot meg ülnek néhány millió goldon. Persze ezzel nincsen semmi gond, ők játszottak vele, én nem. Csak ez így elég faramuci, hogy a szigorítást inkább én fogom megérezni és nem azok akik "miatt" eleve bevezetik.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Arnold2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs