- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Frozzy #73805 üzenetére
Két lehetőség lesz, az egyik, amit Viktor77 is linkelt, vagyis AK15-ig bármilyen karakterrel tudsz instant venni tekercset 500 OR-ért. Ez inkább a frissen kezdő karaktereknek van, semmint altnak.
A másik, hogy a main karakterrel vehetsz egy könyvet, ami AK-5 szintig tudja húzni az altot 5-10-15-20 lépésekben, tehát ha 20-as AK-d van main karakterrel, vehetsz 15-öset, de ha csak 19-nél jársz, akkor csak a 10-est veheted meg az altnak. Mivel a patch érkezésére már gyakorlatilag mindenki AK25-nél fog járni, aki szeptemberben elérte a 110-et, így gyakorlatilag az altokat instant 20-as szintre lehet húzni.
-
demerion
tag
válasz
Frozzy #72552 üzenetére
Akkor valamit nagyon elrontasz, érdemes végignézni mégegyszer, hogy mindent jól csinálsz-e. Van pár demonhunterünk és Ursocon a 300k+ a jellemző, néha becsúszik pár 350 feletti is. Wowheades guide elég jó alap, utána a dh discordon is kérhetsz némi iránymutatást mert a 200k nagyon vérszegénynek tűnik.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Frozzy #72547 üzenetére
Havoc ágon nagyon jó változást kapott a DB,
AoE idáig is jó volt, most a ST dps Anger legendary gyűrűvel nekem nagyon nagyot ugrott, nagyjából mindig van elkölteni való fury (pl. BL/TW alatt spammelhetem a fury-spendereket mint az idióta, de így se bírom elkölteni)
Kicsit inkább magába a játékba fáradtam bele, most Karát megnézem majd, a Suramar qt végigtolom, de utána kis pihenőt iktatok be. Mythiceket láttam, raideket letoltam, honor talentek maxolva, 862es gearben majd visszajövök a következő contentre. -
rudeee
senior tag
válasz
Frozzy #72293 üzenetére
Mi is tegnap nyitottunk ládát egy mythic 5 Dungeon után és a csapatból mindenkinek 865 Titanforged lett. Szvsz ez nem véletlen, 5 embernél aligha lehet az.
A sima mythic ugye 840 (mythic 5 alap 850), de +15 ilvl-től már titanforged lehet és annak nincsen felső határa.
Egyik klántársam sima world quest rewardból, ami alap 830-as lett volna kapott 880-as titanforged cuccot! Itt kiderült ha nagyon mákos vagy, akkor van +50 ilvl procra is esély.
Másik klántárs +40ilvl-t proccolt, de több hasonló eset nem volt még. Jellemzően a +15-20ilvl a max. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Frozzy #72302 üzenetére
Nálam jellemzően az alacsony itemlevelű rewardok upgradelődnek WQ-k esetén, míg azok szinte soha, amiknél jól jönne ha upgradelődne. Ezért sem csinálok már olyan questeket, amin itemreward van.
Tegnap normal raiden esett két legendary és pont annak a két embernek akik előtte csak LFR-ben látták a instát.
-
Arnold2
őstag
válasz
Frozzy #72302 üzenetére
Én azt tartanám érdelmesnek h sima mythicen kidobja a 865/870-et de egy mythic 5-öt amit tudja mindenki nem annyi kiütni mint egy normalt az dobjon ilyen 875/880
Az megvan hogy a HC raid 865-ös itemeket dob? A fentiek alapján senki nem járna raidelni, de még mythic raidelni sem, ha mythic dungenekből is fel lehetne így öltözni.
-
Lirion
addikt
válasz
Frozzy #72293 üzenetére
Jelenleg minden itemnek (amelyiken az ilvl után van egy "+" jel) van esélye 895-ig proccolni, akár a 805+-os itemeknek is. Ezzel próbálták elérni azt, hogy még 890-es gearben is legyen oka az embereknek dungeonökbe járkálni, legalább napi 1-szer az lfd-vel meg a heti 1-1 mythiceket letolni. Meg persze a legendaryval, mai minden bossból eshet..
-
Lokids
addikt
válasz
Frozzy #72293 üzenetére
Milyen addont használsz, ami ilyen összefoglalást is ad az item mellé? Valami AH addon?
Elértem az ilvl835-t, még 1-2 cucc cserével feljebb tudok menni keveset, de valahogy tényleg csak pár lvl-t.
Hogy tudok 860 vagy hasonló ilvl itemeket beszerezni? (AH vétel nélkül)
Hol eshetnek ilyen itemek? Mert Heroicban nem. Mythic meg ahogy nézem nem elérhető. -
TheProb
veterán
válasz
Frozzy #71997 üzenetére
Az a szint adás nem automatikus, mielőtt félreértések esnek. Játszania kell a RAF-olt usernek és a játszott szintek után tud adni szintet a meghívónak. Visszafelé nem működik. Ja és csak lvl90ig lehet szintet adni, jár az xp boost.
1. befizetett hónap után 1 hónapot kap a meghívó
2. befizetett hónap után megkapod a mountot(#71998) Healbacsi: Ez oké, eddig én is tudtam a dolgokat. Kérdés az volt, hogy miért nem látom a debuffot a targeten. Elvileg a BL se műküdik már vagy csak a hunterre érvényes?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Frozzy #71997 üzenetére
A meghivott elofizet egy honapra, te kapsz egy honapot. Az meghivott elofizet egy ujabb honapra, akkor kapsz egy mountot. Ha linkelitek az accountot, es egyutt haladtok akkor 300% xp mind a kettotoknek, illetve minden meghivott altal elert 2 karakterszint a meghivonak ad 1 karakterszintet.
Roviden ennyi -
törölt tag
válasz
Frozzy #71968 üzenetére
Lesz több, hiszen a WoW Head hozza is ezeket a Hidden Artifactokat csak valószínűleg később kerül be a játékba.
Én nagyon bánom amúgy, hogy DH-t kezdtem ennek a kiegészítőnek az elején. 300 órát öltem bele, úgy hogy nem játszottam közben más karakterrel. ilvl 858-ban vagyok és menetelünk a HC-val a Guildemmel. Ezen kívül folyamatos pénzforrásom a Fishing , ugyanis fullos artifact fishing pole-al rendelkezem. DE
- Kevés DH Transmog lehetőség (Nem fogok DH ként Druida Leather cuccokban rohangálni)
- 10 év alatt ez az első Melee karakterem RAID-en, nem látom át a Fightot hiába vagyok top DPS
- Demon's Blade talent miatt ha nincs minimum 20% Haste (senki sem tolja 20%-al) unalmas 1 gombos rota legalábbis Boss fighton, arról nem is beszélve, hogy rettentően nehezen és randomizálva lassan töltődik fel a fury. Ettől függetlenül 240-270K DPS-t tolok vele. De még se élvezem vele úgy a játékot mint vártam.Így visszatértem a gyökereimhez 6 évnyi játékidőm van egy Priestbe. Most vele próbálom meg felvenni a ritmust.
-
salaam
senior tag
válasz
Frozzy #71684 üzenetére
Parancsolj, itt letöltheted és mindent megtalálsz a telepítésről
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Frozzy #71559 üzenetére
Classonként kicsit eltérhet, de jellemzően még bőven lvl110 előtt megkapod az összes fegyvert. Ha hibrid classod van, akkor vedd számításba, hogy - amennyire én tapasztalom és olvasom mások véleményeit - abszolút kiválóan lehet szintezni és ami fontosabb world questelni tankkal és healerrel is, sőt PvP szerveren sokkal biztonságosabb is. 110-ig egyébként alig kapsz AP-t, szóval minimálisan számít hogy mire költöd. Tartogatni AP-t a Knowledge miatt sem érdemes, mert a Knowledge szint AP növelő hatása nem visszamenőleges. Az csak azt jelenti, hogy amint egy szinttel nő a Knowledge-ed, attól kezdve erősebb AP növelő itemeket kapsz minden forrásból, de a már táskádban lévő itemek semmit se változnak.
Ha már eldöntötted, hogy milyen speccen játszol, akkor amint megkaptad ahhoz a fegyvert, csak arra költsd az AP-t. Ha még nem, és próbálgatni akarsz, akkor olyan lvl13-14 szintig, minimális AP-ból felhúzhatod az összeset, szóval nem nagy érvágás, akkor sem ha a mechanizmus miatt minden offspec fegyverre költött AP-t a main fegyvertől veszel el.
Valami olyan módosítás kellene a rendszerbe, hogy ha van mondjuk X szint különbség a két fegyvered között, akkor a gyengébb a fejlesztésére bónuszt kap, mivel a jelenlegi megoldással teljesen kiesik a játékból a váltás. A legideálisabb az lett volna, hogy minden fegyverre közös AP pool van, kicsit lassabb fejlesztési ütemmel.Az sincs kiegyenlítve szerintem, hogy pl. egy DH-nak csak két fegyvert kell fejlesztenie, másoknak hármat, de a másik véglet Druidáknak meg négyet.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Frozzy #71559 üzenetére
Az artifactod marad ugyanaz, csak az itemlevel növekszik relikviák által, és az ereje és a képességei az artifact power által (csak több skin van az egyes fegyverekhez, az lehet megtévesztő).
Az első pár szintet végtelenül egyszerű a további (másik specek cuccai, 102-től megszerezhető) artifact fegyvereknél is felhúzni.
Költsd el őket nyugodtan, akkor meg főleg, ha a main specednek váltottad ki az első artifactot 100-on. -
.LnB
titán
válasz
Frozzy #71210 üzenetére
Ezt a combat textet én is akartam használni, fel is tettem, aztán elgondolkodtam ezen: [link].
Nem is használok semmit, bár nekem jelzi a heal-t a groupmemberek "feje felett" . Retri talenten meg a Critet. És ennyi. Teljesen felesleges. Csökkenjen az ellenfél hp-ja (vagy nőjön a csapattársaké ha healelek) az a lényeg.
Ha meg a számokra vagy kíváncsi ott a skada, utólag lehet nézegetni.De ez csak egy tanács, mondom régen én is használtam a rugómmal, pörögtek a számok, csilli-villi. Csak felesleges.
-
Lirion
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Frozzy #70346 üzenetére
Csak szólok, hogy a gametime token ára egész régióban (azaz esetünkben EU) ugyanaz
wowtoken.info
-
parandroid
félisten
válasz
Frozzy #68225 üzenetére
Az első karakteremet anno hónapokig játszottam, mire 80-as lett. És akkoriban nemcsak a repülés került pénzbe, hanem külön pénz volt a Northrenden repülés is (ami ráadásul első karakternek csak 74-től volt elérhető, addig baktattam lóháton. Szóval repülés + gyors repülés + Northrend repülés, az kapásból valami 7-8k arany volt. És ehhez jött még 1000 arany a dual talentre. Márpedig akkoriban az a majd' 10k arany nem annyi idő alatt jött össze, mint mostanában. Ja, heirloom semmi, természetesen, se xp-növelő poti, se guild perk. És ezek után ott álltam zöld-kék cuccokban Dalaran közepén, és próbáltunk csapatot szervezni (hol volt akkor még dungeon finder), hogy instákban valami normális kék göncöket összeszedjünk legalább - miután odarepültünk az insta bejáratához. És ez Vanilla és BC után már a könnyített mód volt.
Ejj, de szép idők voltak...
p
-
Ribi
nagyúr
válasz
Frozzy #68225 üzenetére
Egy új játékos ne akaroj XP boosttal menni. Szépen játsza végig a dolgokat.
Fedezze fel a területeket és questelgessen. Engem eléggé idegesített, hogy amikor visszatértem, kicsit fél éve akkor az első 2 pandás területen 90-re húztam a karit és mehettem tovább. Azt se tudtam mit hol merre az egészből annyira boostolva volt az XP.
És igen az van előnyben aki már felhúzott X karaktert. Szép is lenne, hogy azt szopatjuk aki már elért csomó mindent. Annak meg kinyaljuk a seggét akinek még első karit szintezni is derogál. -
benceman00
tag
válasz
Frozzy #68225 üzenetére
Szerintem ez így tökéletes most.
Kezdő karival élmény végig tolni a Draenor sztorit. Engem nagyon lekötött a sok cinematical tűzdelt quest.Másodjára mikor már kezdene unalmassá válni akkor meg heirloom + xp potik és át lehet ugrani az egészet pár óra alatt.
Azaz 5ezer gold az semmi
-
törölt tag
válasz
Frozzy #68225 üzenetére
Hat pedig ennyire kezdobarat kieg meg nem volt. A gold szerzes kezdetben nehezkesnek tunik de aki WoD-ban nem a vegefele kapcsolodott be annak szinte passzivan annyi gold jott ossze, hogy Legion-ben tuti nem lesz gondja.
Idovel a Garrison-ok termeltek mindent de a Cata-s Raid-ek is ezen a szinten vannak mint a Garrison mert csak loot-olni kell a Boss-okat es kesz. -
laceszgamer
addikt
-
törölt tag
válasz
Frozzy #67809 üzenetére
WoD ota a szakmakhoz szukseges nyersanyagok valtoztak. Lenyegeben ertelmet veszitette minden ami a szakmakhoz kell mert Draenor-on fel lehet huzni barmilyen szakmat 1-700-ig.
Ha valami megis bekerul AH-ba neha irrealis aron megy a regi tobb even keresztul befutott arakhoz kepest. -
Viktor77
titán
válasz
Frozzy #67812 üzenetére
Nem maradtál le, a film premierjét követően 2 hónapon belül kell belogolni. Szerintem még Starter accountod volt mikor belogoltál, így az öcsit megkaptad (ez megvan?), de a postát nem használhattad.
Írj egy GM-nek, de ha az öcsi megvan, akkor legkésöbb kiegben megkapod a cuccokat automatikusan. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Frozzy #67703 üzenetére
Az eddigi osszes WoW kiegeszito alapjan:
A legfrisebb kieg nem vesziti el az arat amig ki nem jon a kovetkezo. Karacsonykor es hasonlo alkalmakkor sincs leakciozva, ilyen idoszakokban mondjuk az alap WoWot, esetleg szolgaltatasokat szoktak akciozni. Kulso oldalakon se lesz olcsobb a kezdeti arhoz kepest. Szoval ha nem akarod megvarni a Legion utani kiegeszitot, akkor nyugodtan megveheted mar mostK_mester:
Nem jar mar a 90es boost. -
Healbacsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- PlayStation 5
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest