Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sok kérdésem lenne de esküszöm vissza olvastam de azóta lehet más a helyzet mint régen írtaknál.
Melyik serveren érdemes elkezdeni ahol van balance és hazafiakkal lehet találkozni valamint pvp szeró?
tudom bloodscalp meg ragna de ha ezt az oldalt jól értelmezem akkor bloodscalp eléggé kihalt a többihez képest[link]
pve nem érdekel de nem tudom mi lehet az rp-pvp szeró mert csak annyit lehet találni róla, hogy szerepjáték féle de ez mit takar?
Elég csak megvennem először a Battlechast-et és a 3.2.0 miatt nem lesz gond, vagy már az elején is megkell vennem a Leach-et?
Csak mert én mire eljutok lvl 70-re lehet már az is 3000HUF lesz -
törölt tag
válasz Viktor77 #28111 üzenetére
Köszi a segítséget.
Akkor csak az alap+bc-t(battlechest) veszem meg, és 2 gc-t mert kicsit jobban megéri mint hogy a leach king-et csak nézegetem pár hónapig a polcon és van 1 gc-m.
Ja és csak nekem van olyan, hogy a trial-nál nem működnek az addonok mert wow error 132 kapok? -
törölt tag
válasz Wolverine #28119 üzenetére
De tört szerveren semmi gond nincs az addonokkal, soha nem dob le 132 error-al.
A procit vissza vettem 1,8ghz-ra és most játék közben nem dob le, XP jobban szerette a tuningot mint a Vista és lehet ez a gond nálam.
Kárvolt megnéznem a trialt mert már rá se tudok nézni törtre -
törölt tag
Én csak a sima trialt szedtem le és lehet, hogy a leach king-es változatot kelett volna?
De ezt is patch-eli 3.2.0-ra szóval az addonok a vista/win7 új ram kezelése miatt lehet mert xp alatt ilyen gond nincs.
A leach king trialhoz meg azt írja hivatalos oldalon, hogy kellene a bc vagyis talán csak azok próbálhatják ki akiknek már megvan az alap+bc.
Vagy én tudok rosszúl valamit? -
törölt tag
Ha cdgalaxisnál rendelem akkor mindent kihoznak 990Huf-ért vagy dobozonként?
576-nál érdemesebb vagy cdgalaxisnál rendelni?
Ezek még mindíg olcsóbbak mint bármelyik helyi üzlet talán. -
törölt tag
Bloodscalp-on van egy friss rugom és mikor wsg-re mentem csak néztem, hogy mekkora lagg van és medium volt a realm népessége.
Ez normális vagy csak én vártam tört után túl sokat?(bg-n kívűl semmi lagg) -
törölt tag
Megvettem az alap+bc-t de a trialból van még pár napom vissza.
Ha most feltenném akkor az még trial maradna vagy ha lejár a trial akkor kezdi el számolni a gc által feltőltött időt?
Vagy hogy csináljam? -
törölt tag
Aktíváltam az alap+bc-t install után víszont a bc újra azt írja ki hogy install butning crusade de én már felraktam a lemezről és nem kezdi el a launcher patch-lni.
Ha újra elkezdem telepíteni ahogy írja akkor vmi error.
Volt még vkinél ilyen? Hogy csináljam meg? -
törölt tag
Nem tudtok valami addont ami a mutatja hány másodpercig van bénítva az ellen(stunwatch már out of update vagy mi)?
X-perlt már nem akarom használni pedig számomra csak stun időzítés miatt kelett.
És a kis ikonok elhelyezésére is jó lenne valami addon mert alapjában nem tudom azokat mozgatni. -
törölt tag
Megoldottam MoveAnything ezzel az addonnal az ikonok átrakását.
A cartographer-ben van valahol olyan beállítás, hogy mint 2.4.3-mas cartog. alatt nagyon közeli képet kaphassak?
Annyira ezzel nem tudok zoomolni mint a régivel(vagy csak bekéne valahol állítani). -
törölt tag
-
törölt tag
Nem találok semmi jó addont ami olyan mint a stunwatch.
X-perl és társait már néztem de egyikse arra jó, hogy lássam csak a stunnol-t időt.
Stunwatch meg nem került 3.2.0 frissítésre sajna.
Tudtok valami addont ami számolja a kick+blind időt és nem variálja át az egészét mint az x-perl. -
törölt tag
AV-n ha elfoglal valaki 1 zászlót akkor függ attól, hogy hány ember áll a zászlónál mint pl. a battlefield részekben vagy az fix idő?
Valamint a bánya foglalásnak van értelme, mert senki nem megy a közelébese se allinál se hordánál? -
törölt tag
Ez most nagyon megéri:[link]
De nem tudom hogy tényleg megéri-e vagy csak első ránézésre.
Amúgy ha battle.net-en mergeltem az accom akkor lich trial-ra hol tegyem fel a serial kódot amit a dobozban írnak?
A manage account vagy a battle.net-es résznél írjam be?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali, kellene egykis vélemény/help.
1 rugom már van csak bele untam picit.
Pvp-re csinálnék 1 új karit healerként de ha áttálentolok akkor dps része is életképes legyen.
Tudom minden kaszt jó csak a használótól függ.
De a blizzard soha nem akart balance-t 1v1 vagy 2v2 terén, és ezért vannak kasztok akik irreálisan jók, vagy szét nerfelt(mikor melyik patch kinek kedvez).
Amit láttam sokszor, hogy az nyerte a pvp-t akinek jobb volt a mana regen-je pl druid vs shámi több hosszú percig is nyírbálta egymást.
Amit eddíg leszűrtem eddígi még eredeti wow előtti időkből.
Arra nem tudnék alapozni mert törtön sok minden nem működött rugónál sem.
Nem tudok választani mert mind nagyon kira.
Amikre emlékszek:Druid: innervate a legkirályabb instant mana ,gyors alakváltás/változatos harc stílus,könyebb/insant healelés hot miatt de ott a castolás is.
Shaman: mana regen shield, törtön a totemek nekem bonyolultak voltak a bugok miatt, de mikor eredetin rugoval közel mentem 1 shámihoz, olyan totemek voltak, hogy semmit nem értem ellene. Mint druidnál külön talent/harc stílus, néha jó kicsit lövöldözni néha meg jó aprítani . Csak a healelésben mintha lasabb-megszakíthatóbb lenne a talent hiányában ami a többi kasztnál van pl. 70% esély hogy sebzés esetén nem marad abba a kasztolás.
Priest: bubi dobálás bárkire, peneance tetszik legjobban az összes heal formából buff halmaz, víszont nem emlékszem mana regen-es spellre csak talentre ami elég sovány, shadow talenten van dispersion vagy mi de az nem az a talent amiben healelni fogok menni. A mana regen lehet csak törtön nem volt jól beállítva vagy csak én maradtam alúl druid/shámy melett manában, de eddíg a legjobb kaszt sztem.
Paladin: nem szimpatikus kaszt számomra
-
törölt tag
Közben rájöttem pár dolodgra még, hogy a sámánnak is van talentje a heal megszakításra.
Ejj a hunter mé nem tud healelni? egyből húznám is.
De priest vagy shámi lesz csak még ki kell szednem a heirloomokat, nehogy ezt is több hónapig húzzam meló miatt.
Köszönöm a segítséget -
törölt tag
1.A realmek között van minőségbeli különbség?
Bloodscalp-on vagyok és sokan írták, hogy régi realm és nem annyira jó mint 1-2 másik ahol vannak másik karaktereik.
Ezt nem nagyon tudtam elhinni de kitudja.
Mintha elnéptelenedett volna a realm (Bs) és olyan törtszeró népesség uralkodott el ami kicsit kihaltnak tűnt (lehet az új kieg miatt).
2.Ha átvinném a karaktereimet egy másik realmre akkor egyenként kellene fizetnem minden egyes karakterért?
3.Ha felhúzok most egy új karit akkor cataclysm alatt xy összegért átváltoztathatom az új faj(ok)ra? -
törölt tag
Köszi a gyors válaszokat
Van valami értelme most fajt az miatt választanom, hogy ki milyen racial-al rendelkezik?
pl. tauren-t War Stomp miatt? Csak mert mintha az új kiegről azt halottam volna, hogy ezeket újra gondolják vagy csak az undead kap valami újat.
Nem tudom milyen shamant csináljak ami pvp-re ajánlott, mert mikor undead rugot is felhúztam Will of the Forsaken miatt, erre jött egy patch és az egész romba dőlt.
Lehet, hogy még egy ilyen előfordúl és inkább csak kinézetre kellene választanom? -
törölt tag
Jól értelmezem?[link]
Minden egyes frost nova után leszedi az ice block cd-jét?
Ez nem túl imba kicsit? már ha jól értelmezem. -
törölt tag
Rugóm min+jewel-er.
Gondoltam csinálok egy priest-et és melyik szakma lenne neki jó? herb/alch a transzmutálás miatt vagy min/engi a +nyersanyag miatt és gázok begyűjtése. -
törölt tag
Olvastam valamelyik Cataclysm-el kapcsolatos cikket, hogy a rugonál cheap shot és kidney shot egy cd-re kerűl.
Ennek sok értelmét nem látom mert nem az a karakter aki stun nélkűl sokáig bírná igaz, hogy kap pár jó képességet ami healeli meg instant bandage de ez nagy nerf akkor is.
A druidáknak is ilyen módon nerfelik a stunjait?
Csak mert arról meg semmi infót nem találtam. -
törölt tag
Létezhet olyan, hogy hunter valamilyen lövéssel healeli magát?
-
törölt tag
A tokeneket már kifarmoltam heirloom-ra csak azt kell még eldöntenem, hogy melyik karit csinálom: disc/sh pap vagy elem/resto sámán.
Többnyire pvp-re kellene (arena/bg).
1.Azt mondták, hogy disc pap jobb mint resto sámán, ez tényleg így van vagy csak nem hozzáértő emberek mondhatták (ha igen milyen dolgokban jobb?)
2.Amit meg érdekesnek tartottam azaz, hogy cataclysm-ben elem/resto gearje megegyezik, ezmiatt lehet szimpatikusabb sámán mert csak talent váltás és könyebb gear szerzés(ha jól értelmeztem).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem vagyok biztos benne, hogy érdemes 0 day napon mindjárt elkezdeni mert eléggé problémás a játék minden patch alkalmával mióta kiszálltak a régi wow-os készítők.
4.0.1-es patch óta is vannak problémák rendesen hát még egy kieg érkezése...
Majd karácsonyra szerintem lehet megveszem mert addig tuti full bug lesz és addíg kibírom a L4D 2-el.
Az utolsó patch után mindíg kidobált valami wow error miatt pedig még addon sincs fent, régen használt ha kikapcsoltam a hang beállításokban pár dolgot de most semmi (lehet a Ram-om nem szereti mert gagyi/transcand). -
törölt tag
Ha előrendelem 576-on 6990 Ft-ért akkor személyesen is át tudnám venni vagy csak kiszállítással vehetek náluk neten?
-
törölt tag
válasz RexpecT #34365 üzenetére
Én se kezdtem volna el trial alapján a játékot de törtről jöttem és bele láttam a pvp-be, pve nekem mindegy mert azt nem igazán szeretem.
Nem akarom reklámozni a tört szerókat és azt se, hogy oda menj hanem csak azt, hogy az alapjáték kb. 2500 Ft és annyit megér még ha nem is jön be.
Kis szinteken is lesz már battleground amit most helyre is pofoztak, instázásba is bele látsz.
Az egyetlen egy dolog amit nem tudnál olyan szinten értékelni mint a régi játékosok az a világ újra tervezése ami az új kiegről szól.
Én csak egy dolgot bántam meg, hogy szeretek sunnyogni és healelni erre csináltam egy rugót és egy papot, nemhogy csináltam volna egy druidát(#34361) Viktor 77:
Köszi de elég lett volna egy, igen is
És ha mondjuk csak dec.12-én érek oda a boltba akkor is áttudnám ennyiért venni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A feral druid kissé kinyírhatatlan lett pvp-ben, vagy csak rugoval kell új taktika, vagy rugo lett gyenge
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A tauren és a troll druid között pvp-re melyiket érdemesebb választani?
Valamint videókat láttam, troll denevér formjáról de bs-en senkit nem láttam még, igaz a videón oda van írva, hogy epic csak kitudja mire utal a cím szó.
A másik meg, hogy honnan fogom tudni, hogy milyen kinézete lesz, ilyen zöld-lila nem igazán lenne jó ? -
törölt tag
Bankkártyás feltöltés után hol kell kikapcsolni azt a funkciót, hogy mikor lejár magától töltsön fel egyenleget?
"Cancel Game Subscription" menüpont alatt van pár lehetőség de nem tudom mi mit jelenthet és lehet nem is itt kell.
Előre is köszi. -
törölt tag
válasz Wolverine #36794 üzenetére
A 2. lépésnél mikor ezt kiválasztom: "I still want to play, but I want to change my payment method" akkor azt feltételezi, hogy játszanék még csak más fizetési mód legyen.
Utána 2 lehetőség: 1. "I want to switch to prepaid cards" (ugye gc-re váltok) , 2. "I don't want to store my payment information with my account" (nem szeretném az adataim tárolását a továbbiakban).
Kicsit kevés az angolom de nem tudom mi értelme van 2 külön lehetőségnek mikor mind kettő ugyanarra vezet, vagy nem kicsit rossz az angolom.
Ja és köszi a segítséget -
törölt tag
Karakter transfernél mennyi aranyat lehet átvinni?
Csak mert többen mondták, hogy 20k g max de ezt nem írják kari átvitel oldalon.
Lehet már nincs korlát?szerk.:közben megtaláltam, 81+os karakter 50k max g-t tud vinni.
Már csak a heirloom küldés marad kérdéses, át tudom küldeni valahogy vagy batyuban érdemes átvinni, hogy ne vesszen el a többi karinál lévő honor?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Power Auras addonban az Action Usable dolgokat nem tudom valamiért beállítani, Holy Power-t sikerült de a Holy Shock/Crusader Strike valamiért nem akar összejönni (csak idő vissza számlálás kellene).
Kerestem a neten videókat is de hiába valamint láttam szöveges sort de nem tudom mire jó vagy hova mit kell írni (ez mondjuk shaman de nem találtam palának valót): Version:4.9; anim1:2; g:0.7098; icon:spell_nature_riptide; buffname:riptide; r:0.149; bufftype:15; texture:3; isResting:0; spec1:false; combat:true; texmode:2[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Grampy #39437 üzenetére
Szerintem nem ugrik vissza mert úgyis trial lejártakor frozen lesz az account.
Ha van 2 80-as karid akkor az egyikkel Vashj'ir-ban a másikkal meg szerintem Hyjal-ben csináld meg a questeket, a változatosság kedvéért.
Trialból nem fogod szerintem megállapítani, hogy kell-e a Cata vagy nem.
Én a Rift trialt néztem meg de abból semmi nem derült ki, de majd rátöltöm még a Steam-es egy havi kódot is de még és akkor se látok majd bele lényegesen.
A gond az, hogy a max szint elérése után lehet tényleges véleményt alkotni.
A Rift-ben egy dolgot fogok csak nézni az pedig a PvP a WoW-hoz képest. -
törölt tag
Összesen 4 maxos kari lehet ptr-en?
Nem lehet cserélni a meglevőket? -
törölt tag
Nincs idegesítőbb mint az elementál hangja, olyan mintha egy üveg cola lenne a hangszóróban
Amúgy azt nem értem, hogy a frost mageknek miért állandó az elementál és a shamanoknak miért csak cd-s mikor ez az ő szerepkörük kellene, hogy legyen.
Értem, hogy balance miatt lehet, hogy jó meg minden de NE hunter vagy lock féle pet legyen már. -
törölt tag
válasz Cathfaern #39470 üzenetére
Jó ezt megértem csak fura nekem az elemental kiosztás.
Amúgy meg ptr-en a resto shamant hasonlítgattam holy palával szemben, csak Pvp (0 resi).
Pala mintha jobban bírná piszkálást az instant healek miatt.
Shaman meg kicsit olyan nekem mint disc priest: kergetnek mint állat próbálok castolni erre silence, stun stb...die
Disc után resto druid valami zseniális volt ameddíg rá nem jöttem full Pvp gearben, hogy ha nem tudok form váltással melee-t lerázni akkor lecsó szegénynek.
Shaman olyan puzzle, ha jól rakod a totemeket akkor élsz ha nem akkor halsz (Joker)
Csak egy palát meg felhúzni Holy ág miatt azt nem tudom megéri-e mert Pve nem érdekel (prot), retri meg borzalom.
Kellene már egy class aminek fun mind3 talent fája, (talán shaman+druid) de úgyis csak 2 kell.
Vissza olvasva mi a rákot pofázok ennyit? -
törölt tag
válasz Cathfaern #39473 üzenetére
Shaman-ban leginkább elemental jön be de cement is adja eléggé.
Csak valamiért nem érzem annyira keménynek shamyt mint mage(elem) vagy dk(cement)-t.
Ezt mondom ptr alapján meg, max 65ös a shamanom
Legtöbb tapasztalatom rugo és feral/resto druidként van és ott nem okoztak gondot a shamanok (rugónál cement azé...nah ).
De csak az idegesít, hogy már pár karit felhúztam és csak most kezdek rájönni mi kell nekem, shaman meg mage mi más -
törölt tag
válasz parandroid #39476 üzenetére
Hát pedig Arénában 2v2-ben soha nem a Holy Palát kezdik el ütni mert kinyírhatatlan, 3v3-ban is RMP tudja elkapni az összes setup közül és nekik a Palát is kell.
Jelenleg Feral Druid és Frost Dk a 2 ami elég jól meg szorongat egy Holy Palát.
Resto Shaman mindegy kivel van (több mint 70% affli lock pár) úgyis main target mert castolásra van hagyatkozva és csak a lock képes távoltartani valakit a healertől (rugó-mage csak elméletben jó).
BG-n druid volt talán a legjobb a formok miatt, mire láttam valakinek valami szándékát már a másik oldalon voltam
Csak Arénában volt már kevés a tudásom vagy rossz a setup de mindíg main target voltam és brokkoli formában éltem csak túl...utána meg tudjátok mivan ha lejár a brokkoli form(39477)-conrad-:majd ha visszajön a Rugónak a wound poison és többi classnak is a heal csökkentő akkor lesz a Blood Dk halála
-
törölt tag
Mists of Pandaria!
Ez valami vicc?
TwitchTv blizzcon live
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" Apple M4 MAGYAR Billentyűzet DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest