Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5501) Ptech válasza Vistaboy (#5499) üzenetére


Ptech
őstag

A Szájbab@szlak, Beb@szatássámán és Tökönrugó után én már nem csodálkozom semmilyen néven xD

Benned már nyomott hagyott a szintezés szenvedése? Lulz. Majd amikor a 8. altoddal szintezgetsz, akkor :))

(#5502) Vistaboy válasza Ptech (#5501) üzenetére


Vistaboy
veterán

Szerintem most én voltam a hülye. Mármint a Night Elf miatt szenvedek ennyit (Hogy megint újra kell vinnem ezt a részt). Majd legközelebb másik karakterrel kezdek. Először maradnom kellett volna az Ork-nál. Utána jöhetett volna az NE mint végleges. Mindegy, csak a kezdőterületig mentem, utána már vár az ismeretlen. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#5503) sasa311 válasza Ribi (#5495) üzenetére


sasa311
veterán

Melyik serveren játszol és mi a karid neve? Úgy meg tudjuk nézni a talentedet.

Ugyan nekem csak 70es lockom van, de csak emiatt megnéztem, 1300spelldamm-al (ami ugye azt jelenti, hogy az én aggróm nő a voidé nem) 55% körül fordul rám a mob.

Fel conc. 5/5 kötelező afflocknak. És mit számít ha 300at üt a mob, mikor 170et tickel a siphon 3 secenként és ~250 (?) körül a drain lifeod? Kb nem megy le a HP-d és 70% esély, hogy nem esik vissza a kasztolása a drain lifenak. Amikor szinteztem szintemen lévő elitet be"drainlifetankoltam" szóval nálad valami nem stimmel.

Amúgy normális mobnak 2.0 az attack speedje, dual wieldesnek nagyobb, az viszont kisebbet üt. Semmi nem üt meg a wow-ben 3x 1 mp alatt ;)

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#5504) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Érdemes papként megtanulni a lovaglást? Láttam brutális hátasokon lovagló emberkéket. Az utazás megkönnyítésén kívül mire jók a hátasok?

Vagy ti milyen szakmát ajánlanátok az NE Priest-emnek? :F :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#5505) LucifeI2 válasza Ribi (#5495) üzenetére


LucifeI2
őstag

Pár oldallal visszább te mondtad hogy mennyire nem vagyunk segítőkészek, hárman írták már le neked mit csinálsz rosszul és hogy kéne jól csinálnod. Azért mégegyszer:

1. Talent:

[link] lvl 51en ezt a talentet ki tudod már rakni, tehát mivel te 62es vagy maradni fog egy csomó pontod azokat variálhatod. Ezek az alaptalentek amiket rakj ki, mert szükségesek a fejlődéshez.

2. Mob ölés menete:

UA,Corr,CoA Drain Life halálig. Siphon Life-ot is használhatod, nekem sok volt a spell dmgem ezért nem nagyon volt rá szükségem, mivel nem töltötte vissza azt a manát se nagyon amennyibe került. Persze ha több mobbal harcolsz tedd fel azt is.

3. Mana:

Impet használj, mivel ennek a petnek a legnagyobb a manaregenje. Minden mob után használd a dark pactet, ha a petnek nincs már manája vagy te full HP-n vagy akkor Life Tap.

Egyesével tudod így húzni a mobokat és nem kell fearelgetni, meg hasonló dolgokat amikkel te próbálkoztál.

[ Szerkesztve ]

(#5506) sasa311 válasza LucifeI2 (#5505) üzenetére


sasa311
veterán

az imp. drain soul nagyon jó talent, mert visszakapod a base manád 15%átmobonknt, vagyis kb 6-700at lvl 62őn, ami nem kevés :-)

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#5507) Ptech válasza sasa311 (#5506) üzenetére


Ptech
őstag

És lehet belőle rank1-et is használni, attól még megkapja az ember a manát. Sebzése így nem nagyon van, de a többi DoT úgyis megöli :>

(#5508) Apophis válasza Vistaboy (#5504) üzenetére


Apophis
őstag

Lovaglást midnenki meg tud tanulni, és nem is árt, hacsak nem szeretsz rengeteget gyalogolni, de viccen kívül 40-45 között alap egy ló beszerzése, 60-on meg az epic.

...a lamb in a lion’s presence, no recourse beyond obeisance, no hope beyond prayer.

(#5509) bobace válasza Vistaboy (#5504) üzenetére


bobace
őstag

Szerencsére a lovaglás nem szakma :) Azt mindenki megtanulja,mert anélkül kvázi leépülsz :D
Én priestnek a tailoring-ot ajánlom (pro: saját magad csinálod a cuccot, kontra: magas szinten iszonyat drága), e mellé vagy enchant (felszerelés "tuning") vagy valami gyüjtö szakma mint herbalizmus vagy mining (pénz is legyen). Mivel ez a fő karid, mindneképp érdemes egy gyűjtőszakma a könyebb pénzszerzés érdekében, mining állítólag több pénzt hoz, de ezt majd elmondják a fejesek :D Vagy esetleg herbalizm+alchemy sem rossz párosítás.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#5510) Luos válasza bobace (#5509) üzenetére


Luos
tag

herbalism, az már a 300as körüli virágok is 10-20g / stack , viszont az alchemy csak akkor éri meg ha proccol, viszont gyors benne skillt huzni :) meg sok poti raidekre, nem elhanyagolható :) herbet ajanlom az mind a két karimnak megvan és elég jó:) miningröl nem tudok nyilatkozni

(#5511) Wolverine válasza Vistaboy (#5504) üzenetére


Wolverine
félisten

Én azt mondanám, kezdésnek mining+tailoring. Előbbinél amit találsz (érc, ékkövek, stone) - mehet majd AH-ba (abból lesz a komoly pénz), utóbbiból meg felruházod magad. Outlanden leadhatod a miningot és ehet helyette enchanting. (a táskákat meg tartsd meg, altnak mindig kelleni fog, és a bankba sem árt majd folyamatosan tenni ;))
Ja igen, a másodlagos szakmákat (cooking/first aid/fishing) tanuld meg és folyamatosan fejleszd, sosem ártanak; 70-en meg mindegyik kötelező.
A lovaglás miatt meg ne aggódj, lvl40-en tanulhatod csak meg... :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#5512) (Kolombusz)


(Kolombusz)
veterán

Kösz a tippet, mentem egy kört Loch Modanban, 15 perc alatt, igaz csak kb 5-t nőtt a miningom, de a smeltinggel még tudtam növelni, eddig 7 aranynyi cuccot adtam el, meg még bent van 9 silver bar 6g 50s-ért, azt is el fogják vinni mert olcsón adom.

Szóval köszi még egyszer! :R

(#5513) Wolverine válasza Ribi (#5495) üzenetére


Wolverine
félisten

Armory linket kéne mutatnod, és szepi/sasa tanácsait megfogadni, ők raidelő lockok. (bár szvsz legtöbbünknek van annyi játéktapasztalata, hogy bármelyik karakterrel simán végig tudna szintezni Outlanden különösebb nehézségek nélkül :U)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#5514) LucifeI2 válasza sasa311 (#5506) üzenetére


LucifeI2
őstag

Jah igen, azt kifelejtettem, PvP orientált vagyok és az sose volt kirakva ^^

(#5515) Ribi válasza Wolverine (#5513) üzenetére


Ribi
nagyúr

Mokusom
De ahogy nezem jo ideje nem frissietttek, mert mar 63 vaok. A fel concot aszem telleg ki kell raknom, elkezdtem, de csak sokara lesz meg szal valszeg attalentolas lesz belole.

Szepi 79, mivel a CoA instatn castos ezert egyszerre sulnek el majdnem.

[ Szerkesztve ]

(#5516) szepi79 válasza Ribi (#5515) üzenetére


szepi79
őstag

ja, hogy te erre gondoltál "egyszerre elsülés alatt". ettől függetlenül viszont célszerű előbb azokat a varázslatokat használni, amiknek van cast idejük (akár immo+UA-val is kezdhetsz), mivel az instantokat akkor is fel tudod rakni, ha már közel van a mob.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#5517) whitezo88


whitezo88
nagyúr

én mióta affli vagyok UA-Immo-Corr-SL-Coaval indítok vagy hasonló sorrendben, fear se kell, DC-t cdre lövöldözöm, meg drainelifeolok.

(#5518) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Köszi a tippeket mindenkinek. :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#5519) szucsi


szucsi
őstag

Sziasztok,

az utolsó nagy patch óta sűrűn disconnectelek, elsősorban az AH-ban, a bankban, a postaládánál, de előfordult, hogy mobozás közben is.

minden addonból leszedtem a legfrissebbeket, de még így is a 2/3-ánál azt írja ki, hogy out of date.

alap addonokat használok (titan, outfitter, klm, damagemeters, healbot, sheepwatch, atlasloot enhanced, gatherer, poisonmaster, sct, ctraid, mobinfo2), nem tudjátok véletlenül, hogy melyik okoz a patch óta dc-t?

ha ismert a hiba, az egyenkénti végigpróbálgatást kihagynám... :W

köszi

(#5520) (Kolombusz) válasza szucsi (#5519) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Nekem az előző patchnél csinált ilyet, instázás közben külön öröm volt. :(

(#5521) Ribi válasza szepi79 (#5516) üzenetére


Ribi
nagyúr

Hat igen kisse at kell szokni erre mert amig void volt nem az volt a szempont hogy a cast idosoket ellojjem eloszor, hanem az hogy a 4 spell minel hamarabb ratoljam.
Szal kicsit meg kell szokni a mas szemleletet. Kb lvl 10 ota voiddal kommandozok szal kis ido mire atszokom. Tegnap kicsit surubb tomegben nyomultam es eltoltam 1 feart. Hat eleg gyorsan hullazsak lett belole.
Void azert jo ha tobbet huzok be veletnel, mert aera taunt es megint csak 1 mobbal kell foglalkozni.

[ Szerkesztve ]

(#5522) RexpecT


RexpecT
addikt

Lenne egy olyan kérdésem hogy törp vadász vagyok (jelenleg 10 -es szintű) és hol tudom megtanulni az állatok befogását?Régebben volt egy elf hunterem ott még 10-es szint előtt megkaptam azt a küldit amivel állatokat lehet szelídíteni(pet).

(#5523) Csapi007


Csapi007
veterán

Hello
Van egy rég lejárt trial accom. Ha megveszem a sima wow-ot akkor játszhatok, vagy kell még pluszba gc is?

"Csak úgy mondom"

(#5524) Petie válasza RexpecT (#5522) üzenetére


Petie
veterán

szerintem nem változott. ugyanúgy küldetés után kapod meg. keresd fel a hunter trainereket hátha elsiklottál valami mellett. sztem kharanosban próbáld meg először

szerk:
csapi007: regelésnél meg kell adni egy fizetési módot, de lehet az valamilyen bankkártya is amiről nem tudsz fizetni.

[ Szerkesztve ]

ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °

(#5525) Petie válasza szucsi (#5519) üzenetére


Petie
veterán

Itt nézegess hátha van valami hasonló topic és megoldás rá.

azt javaslom hogy először ne tölts be semmilyen addont és úgy játsz.
vagy próbálj ötösével bekapcsolni addont és akkor gyorsabban ki lehet szűrni hogy melyik lehet a ludas.

ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °

(#5526) Luos válasza Csapi007 (#5523) üzenetére


Luos
tag

Ha jol emlékszem beirod a kódot és mehet is

(#5527) Vistaboy válasza Csapi007 (#5523) üzenetére


Vistaboy
veterán

Csak beírod a kódot és már játszhatsz is. :D

Az alapjáték tartalmaz 30-napos ingyen időt, tehát 30 napig nem kell GC.

Mod: Na, amiért meg idejöttem, azt elfelejtettem. Még jó hogy van a MOD gomb. :K

Naszóval: Ha már megtanultam két mesterséget, de nekem nem igazán tetszenek és le akarom cserélni őket, azt hogyan tehetem meg? Még mielőtt időt és pénzt áldozok a továbbfejlesztésre, inkább a másikat fejleszteném. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#5528) Luos válasza Vistaboy (#5527) üzenetére


Luos
tag

megnyomod a c gombot és a skill-eknél kivalasztod a professiont, van egy kis kör áthuzva, arra rákatty és már nincs is

(#5529) sasa311 válasza Vistaboy (#5527) üzenetére


sasa311
veterán

a karakterlapodon ahol látod, hogy hanyas szintű az adott mesterség van egy kis piros köröcske a mesterség mellett. Azt megnyomod és akkor leadtad.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#5530) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Okés, érdekes hogy nem vettem észre... :D

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#5531) szepi79 válasza szucsi (#5519) üzenetére


szepi79
őstag

én azt tudnám javasolni, hogy térj át az ace2 alapú addonokra. ugyanis létezik egy WowAceUpdater nevű kis progi, amivel egy gombnyomással frissitheted az összes ace2es addont. még nem találkoztam olyan addonnal, aminek ne lett volna meg az ace2-es megfelelője (párat most felsorok, amiket fejből vágok).
titan=> fubar
klm=> omen
damagemeter=> recount
gatherer => cartographer +mining/herba plugin
poisonmaster=> ninjutsu_fu

az sct, meg az atlasloot már ace2-es.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#5532) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Azt hiszem mégse druidom lesz, hiszen találtam egy sokkal jobb karaktert nála:kép

(#5533) SzlobiG válasza Bencus88 (#5532) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ez a legjobb karakter.:D

(#5534) Wolverine válasza szepi79 (#5531) üzenetére


Wolverine
félisten

Kiegészítve: Outfitter -> ClosetGnome, Sheepwatch -> Chronometer, CT Raid -> sRaidFrames pl.

Egyébként az Ace2-es addonok sem feltétlenül jelentenek csodát; én az SCT-t simán lecseréltem MSBT-re :U (igaz, azóta már Parrot van... de lehet, hogy visszaváltok...)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#5535) Ptech válasza Bencus88 (#5532) üzenetére


Ptech
őstag

8.4 patch notes, BOOM!

New feature added: Anytime Chuck Norris’ name is mentioned in Barrens Chat, the player is instantly killed, and their account is closed permanently. An assassin is then sent out to kill the player IRL.

;]

(#5536) Gordiann


Gordiann
őstag

Hali

Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a wowot játszani anélkül, hogy a fejlődés részét háttérben hagyva, inkább a történetre és egyes küldetésekre koncentrálok, és nem a jobbnál jobb cuccok beszerzésére, ellenfelek 200x-ra megölésére, hátha dob vmit, meg gondolok itt az olyanokra, hogy:" húh én az xyz fegyver xz-s változatát elcseréltem egy YZ-re, amit Yz készített, és húh milyen nagyon erős még XZ-t is egy támadásra simán lecsapja.....stb)

Szóval lehet szerepjátékos szemmel játszani?
Csak a szép tájak bejárásának, és a történet érdekességének öröméért... ;]
??

(#5537) Wolverine válasza Gordiann (#5536) üzenetére


Wolverine
félisten

Lehet pl. RP szerveren, de ha eléred a lvl70-et, akkor nincs sok választásod: PvP vagy PvE raidek fognak jönni...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#5538) Wolverine válasza Ptech (#5535) üzenetére


Wolverine
félisten

És ezt se felejtsük el persze:

All chat channels have been removed except the trade channel. The trade channel has been renamed to Barrens Chat. Anyone using this channel will be immediately teleported to the Barrens.

Szóval akkor már óvatosnak kell lenni... :D

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#5539) sasa311 válasza Gordiann (#5536) üzenetére


sasa311
veterán

Elvileg Role Play (RP) serveren ez kivitelezhető - elvileg.

A bebarangolom a szép tájakat azért nem, mert ugye minden terület más nehézségű, így ha "nem fejlődsz" akkor nem fogsz tudni átmenni a következő területekre.
A küldetéseknek kb a 30%-ába bele tudod élni magadat úgy-ahogy, de minden egyes új területen lesznek olyan küldetések, mint pl.: a gonosz fertőzött zombidisznók lelegelik a füvemet, jól öljél le belőlük 20-at
vagy forsakenéknál nagyon népszerű a "járványuk" ellenszerének keresése, ezért simán kapsz területenként 2 questet, hogy gyűjtsél 12 világító raptorfarkat (persze minden 10. raptornak van csak farka :DDD ) vagy disznóherét...

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#5540) Gordiann


Gordiann
őstag

Értem. Köszi szépen.

Ki fogom próbálni szerintem.

(#5541) Bencus88 válasza Ptech (#5535) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Nekem kasztoknál tetszik az, hogy walker hát majdnem sírtam a röhögéstől :C

(#5542) nak0n


nak0n
aktív tag

Doom Lord Kazzakot mikor érdemes bepróbálni? Értem ezalatt, hogy Gruult és Voidot farmoljuk perpill, más 25 fős bosst nem öltünk még. Van-e értelme nekimenni? És ha igen, akkor azt a taktikát kövessük, ami wowwikin van, miszerint hogy enrage-kor palák bubiznak, mindenki más kirohan?

(#5543) Ptech válasza nak0n (#5542) üzenetére


Ptech
őstag

Mi akkor öltük, amikor Maggy és Lurker sem volt még meg, csak Maulgar és Gruul a 25fősekből. Mi nem rohantunk ki, meg most se rohanunk, hanem lehetőleg AOE healeek minden groupba, mindenkinek min 9k HP. Enragenél mad AOE heal. Szerintem nekiugorhattok, csak egy kis gyakorlás kell, 2 perces fight :D

(#5544) dilipok


dilipok
veterán

Tudom hogy a legtöbb embernek nem nagy szám, de végre kis guildünk eljutott odáig hogy már 3,5 óra alatt kitakarítjuk Karát :D nagy élmény volt 7végén végre 1 nap alatt letolni :D

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#5545) ciao válasza dilipok (#5544) üzenetére


ciao
senior tag

gz, 22 badge jó is az, meg ilyenkor már a lootok nagyrésze DE-re megy, ilyenkor kell új insta után nézni, mert már én azelött untam Karát, hogy erre a szintre értünk volna

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#5546) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Ma kiváltottam az utolsó gladi cuccomat el se hiszem, hogy összejött annyi honor és még normális fegyóm nincs is.:)

(#5547) anulu válasza dilipok (#5544) üzenetére


anulu
félisten

gratula :)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#5548) Ptech válasza SzlobiG (#5546) üzenetére


Ptech
őstag

Miért nem a fegyót vetted ki először? Az dobott volna a legnagyobbat a DPSeden.

(#5549) dr faustus


dr faustus
senior tag

Ki mit ajánl warrior kétkezesnek, Kard (dupla csapás), Mace (mace stun), Axe ( + crit)? Tudom, hogy a rogue-ok a mace-t favorizálják a stun miatt, de warrior kétkezesnél mennyire gyakran jön be? PvP-re természetesen.

[ Szerkesztve ]

Warning: Explicit Content

(#5550) Ptech válasza dr faustus (#5549) üzenetére


Ptech
őstag

Mace. Wtfimba. Tegnap premadeltünk egy kicsit guilddel, DPS warrinknak most lett meg a Stunherald. Valami hihetetlen, hogy huntereket stunlockol, hozzá sem tudnak érni. Tényleg mintha egy rugót szereltek volna egy botra xD. Végig ő vezetett a Killing Blowokban a meccsek 90%-ában, és nagyrészben premadek ellen játszottunk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.