Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42611) vodika válasza Krystal_s (#42568) üzenetére


vodika
tag

Szia,

Nagyon köszi a tippet! :R :R
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy erre is rákerestem a neten hogy esetleg a Bitdefender nem kavar-e be valahol, mert ezt a software-t nem ismerem, előtte soha nem használtam de a 9 hónapos próba licensznek nem tudtam ellenállni. Sok tesztelő oldalon is elég jókat írtak róla, gondoltam kipróbálom.
Szóval ilyen jellegű konkrét problémát nem találtam (simán lehet rosszul kerestem) sőt nemrég raktam egy másik gépet dettó ugyanilyen software kombinációval (Win7 32 bit + Bitdefeneder + Malwarebytes) és ott minden ment ragyogóan... Ezért maradt a végén a tippem a Win-en illetve esetleg valami víruson. De vírust nem találtam 10+ tool-al így maradt a Win beállítás de abban abszolút nem vagyok profi.... Megnézem ezt az opciót is..
Üdv:
Vodika

Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.