Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58114) [CS]Blade2 válasza Tigerclaw (#58105) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Soulfly842 már leírta egy részét. Nem a rendszerrel van a baj, hanem ez user error. Lehetséges fertőző betegségről van szó, és a házidoki, asszisztens sem akar belehalni, meg nem akarják, hogy terjeszd, hogy még több melójuk legyen. Nem a házidoki tesztel, hanem pl. nálunk a mentősök. A házidoki kéri meg a tesztet. Járóbeteg vagy, így ált nem mennek ki házhoz, hanem ad egy címet és egy időpontot, hogy menj oda.
A gyorsteszt nekem simán negatív lett, miközben simán pcr pozitív vagyok. Nem árt észben tartani.
Valamint mindenkinek azt ajánlom, főleg, ha budapesti, mert ott hallani furcsaságokat az ellátásokban, hogy álljon ki magáért, ha le akarja pattintani a hülye orvosa vagy el akarják hajtani, mert ezek a dolgok járnak. Valamilyen ellátást kell kapnod, ha kell, akkor tesztelésre kell menned, ha úgy érzed, hogy kórház vagy mentő kell, akkor ki kell jönnie a mentőnek, stb. olyan nincs, hogy nem. Viszont fontos, hogy mérlegeld, hogy valóban mikre van szükséged, mert ellenkező esetben a sürgősségi-s, mentős joggal lesz pipa, és neki lesz igaza.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.