Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58012) kolopele válasza bigdady (#58010) üzenetére


kolopele
nagyúr

" Gulyás Gergely a koronavírus omikron variánsával kapcsolatos kormánydöntésekről közölte: február 15-étől (ez ugye változott a cikk óta) az a 18 éven felüli minősül oltottnak, aki megkapta a koronavírus ellen a harmadik oltást, valamint az, aki két oltást kapott és a másodikat hat hónapon belül.
A 18 éven aluliaknál a két oltás elegendő - tette hozzá.
Elmondta, a harmadik oltást négy hónap után lehet felvenni, de hat hónapon belül ahhoz, hogy az igazolvány érvényessége megmaradjon, mindenkinek fel kell vennie.
A koronavíruson "átesettség fogalma" az omikron variáns után mást fog jelenteni; nem az átesettség, hanem az oltás jelent védettséget - fejtette ki, utalva arra is, hogy ezen variáns miatt bizonyos változtatásokat Európában mindenhol meghoztak.
Hozzátette: nem kell új igazolványokat kiadni, a QR-kód alapján lehet ellenőrizni az okmányt."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.