Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57557) [CS]Blade2 válasza Ringman (#57544) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Oké, de mi egy válogatott csoport voltunk (majd mindenki tünetes) és itt Magyarországon, és abból nagyon kevés a gyorstesztre a 20% körüli pozitivitás.

Hogy adjuk ki egyébként mi az adatokat? Az összes pozitív gyorstesztes az fixen 1-ből 1, aki meg negatív, annál a gyorstest kuka, azt nem számoljuk, és a PCR-nél jelentkezik csak olyan, ami nem talált. ?

Ha gyorstesztnél még 20% a találat, a 80% negatív minta megy PCR-re, és ebből lesz a végén 65% közeli találat, akkor azért emberesen jó sz*rok ezek a gyorstesztek.

Azt kellett volna tapasztalnom, hogy aki a végén nézi az eredményt, az egyfolytában "sajnálom, pozitív, beszéljen a háziorvosával, a következőt, sajnálom pozitív, a következőt, hát ez is pozitív, aztán hopp, itt egy negatív, fáradjon át a másik szobába újabb mintavételezésre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.