Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
szia, engem érdekelne, ment PÜ.
@quailstorm: érthető, semmi gond.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
válasz quailstorm #89955 üzenetére
Azt nézegetem már de gondoltam megkérdezem hátha lenne valakinek itt helyben eladó akinél csak porfogó már.
Nanom is volt anno, szerettem de sajnos egyszer ki lett mosva és megkotlott. A mai érintőképernyős világban lassan nem is emlékszik rá az ember, de meg volt az előnye a régi kezelőfelületnek, zsebedbe nyúlva vakon is tudtad vezérelni, nem volt hátrány. (ahogy mondjuk sms-t írni nyomógombos telefonon )
Ez egy negyedik gen-es ipod touch, lehet mar lassan 10 éves is, fizikai nyomógombja rég meghalt de a virtuálissal még használható, akksija köszöni szépen, jólvan, pedig nem sok törődést kapott szegény utóbbi években. Nincs szivem megválni tőle, 32 gigás mp3 lejátszónak mai napig megfelelne.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
sziasztok,
van valakinek használaton kívüli régi iphonokhoz, ipodokhoz való széles, 30 pin-es töltőkábele elfekvőben?
Van egy régi ipodom, időnként eszembe jut, hogy töltögetni kellene ha elviekben még mindig működik de elkallódott valahol a kábel..[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest