Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz macilaci78 #891 üzenetére
Nem, csak tudni szeretném.
De megtaláltam angolul, Cylindrical anamorphosis
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
-
nagyúr
Hogy hívják azt a képet, ami rendesen nézve csak torz zűrzavar, de ha a közepébe beleraksz egy tükrös hengert, akkor előjön a rendes kép a tükörben?
-
Andi45
csendes tag
Sziasztok!Kérdésem a következő lenne?Valaki el tudna hozni Sándorfalváról,Szeged Csillag térig egy 240cm hosszú és 160cm széles sarokülő
garnitúrát? Ha igen,akkor mennyiért?Választ előre köszönöm. -
válasz LordVader80 #882 üzenetére
Mostmár Attix is látta hogyan vezetek, uh nekem van referenciám kézmosáshoz!
Szóval monoton vagy Te is
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Old fox
tag
Néhány db DVD-RW lemezt vennék.
Kinél, hol érdeklődjek?Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
zeg
őstag
válasz Polemius #871 üzenetére
Ugyanazt a delejt kapja a falból, mint kompakt társai. A megjelenítők is megkapják ugyanazt a bemenetet, mégis hatalmasak a különbségek. Érdemes elnézni a napfényes-móraváros teszkós euronicsbe, a kirakatban van néhány philips monitor. Van egy közülük mely gyönyörű, folyamatos képet ad, míg a többi láthatóan vibrál(mint a legtöbbünk otthoni lapostévéje), pedig a bemenet ugyanaz. Na ennyit ér a számos tényező mellett az az 1db 24-es szám.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Rawulf
őstag
1:21-től a lényeg 1:49-ig. Erről ennyit!
Amúgy a Top Gear-ben is foglalkoztak ezzel a témával és megállapították, hogy a pasis kocsikat kezdték el venni a homók is.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
válasz LordVader80 #861 üzenetére
Én egy ruházati nagykert igazgatok a főnököm megbízottjaként, de a rózsaszín férfi ruha az gay!!!!!!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Zoli1222
addikt
válasz ErőVarázsló #873 üzenetére
Ment pü!
-
veze
őstag
válasz FoxiestFox #860 üzenetére
Dexter korántsen gay... és egy nagyon jo sorozat..
-
ErőVarázsló
aktív tag
17" notebook X2 gf7200 2gb jó állapot 55k
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Inv1sus
addikt
Lehet látni. Főképp azok látják, akik sokat játszottak (játszanak) interneten lövöldözős FPS játékokkal, egyszerűen csak hozzászokott a szemük.
Azt hiszem a quake4-et adták úgy ki, hogy be volt korlátozva max 30fps-re a játék, aztán volt is nagy hőbörgés. Én is rettentően utáltam, de aztán ez a kritikus helyzet megváltozott.A 60fps meg a 125 fps közötti intervallumra nem mondanám, hogy lehet látni, de lehet érezni ( szemmel ), hogy folyékonyabban megy a játék. 125 fölött már tuti nem érzek semmit.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
félisten
Ha jó, akkor szedek belőle. Jó?
-
zeg
őstag
Végül is az egyszerű kompakt fénycső is 50Hz-t kap a tápból, meg az izzólámpa is, mégis az előbbi fénye vibrál idegesítően.
A 24fps kellemetlenül éles és fárasztó a monitoron, persze attól is függ miféle darab, beáálítások, környezet, meg hát az ember agyát sem szinkronizálja senki a kijelző frekvenciájához.
Szvsz kicsit bonyolultabb ez annál, hogy az otthoni -legfeljebb párszáz ezres- de a mozicuccokhoz képes nevetséges bóvlik közé egyenlőségjelet tehessen az ember egyetlen 24-es számra hivatkozva.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
ShadowX
őstag
Akkor tuti tele a szekrényed rózsaszín inggel ugye?
-
LordVader80
őstag
válasz FoxiestFox #860 üzenetére
Attól hogy gay, még lehet jó orvos (orvos? Nem tudom, mert nem nézek Dextert)
wattafuck??? nem orvos ő, hanem sorozatgyilkos és távolról sem buzi, nyilván nem is annak állítják be, mégis ráadták a stylistok az inget --->ergo: Ti nem értetek a divathoz
May The Force Be With You!
-
félisten
-
LordVader80
őstag
csak jelzem, hogy Dexter a legújabb részben rózsaszínű ingben nyomul... de ratyizzátok csak le, majd az asztalára kerültök
-
pmheros
őstag
egy 60Hz -es lcd -n lehet gond a 25 és 23,9(24) képkockás film anyagokkal
játék az más, Crysis 1 -nél annó 50+ fps felett(loggolta a Fraps) sem hatott nálam folyamatosnak a kép bizonyos driverekkel (és pont nV -vel !)
(#857) Rick4 én sasszemű vagyok 2,70 -ről már látom a pixeleket statikus képen HD panel mellett 127centin. Mozgásban csak közelebbről.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
Ugyanígy igaza van Rick4-nek is a TV-k/filmek felbontását illetően. Azt se lehet látni (1080p vs 720p-ről beszélek), csak ha 20 centiről nézegeted a 127 cm-es TV-n.
Én nem ezt írtam, de ez is teljesen igaz, vagyis kimondhatjuk, fölösleges a fullHD felbontás, meg a velejáró plusz problémák, nem fogod látni a különbséget a normál távolságból.
Én azt mondtam, hogy nem tudsz 1m-ről egy HD Ready (1366X768) és egy fullHd (1920x1080) kép között különbséget tenni, mert már nem látod a pixeleket, és akkor nem a forrást változtattuk, hanem a panel felbontást. Picit más megközelítés, a kisebb felbontás miatt láthatóvá válhatnának a pixelek, de 1 m-ről se láthatók. Én vagy fél éve egy 47"-os LCD tv-n gépezek, és totál rendben van egy méterről. 3-ról is olvasható minden, msn-nel vigyázni kell....49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
Igen, nagyon! >.<
Nézzetek csak hülyének, de nekem a legtöbb film nem tűnik teljesen folyamatosnak.
Ha fél szemmel nézem (úgy értem, hogy közben valahová máshová fókuszálok, és a kijelző csak a periférikus látómezőmben van), akkor minden oké, de ha rámeredek, tényleg olyan, mintha nem lenne teljesen sima.
De akkor bennem van a hiba[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #853 üzenetére
Moziban jártál már? Nagyon zavart az akadás?
-
félisten
-
bylow
senior tag
Acer aspire 7745G-434G64 Mn (gamer) szűk 2év garanciával eladó.
irányár:177.000
Érdeklődni privátban !ByLow #
-
martonx
veterán
válasz FoxiestFox #812 üzenetére
A 30 - 60 fps közöti különbséget sem lehet látni. Ez nem hit kérdése, hanem szimpla fizika, kémia, biológia.
Amit lehet látni az az, ha a 30 fps-ed csak átlag, ami 20 és 40 fps-ből jön össze, mert a 20-at már tényleg észreveszed.
Ugyanígy igaza van Rick4-nek is a TV-k/filmek felbontását illetően. Azt se lehet látni (1080p vs 720p-ről beszélek), csak ha 20 centiről nézegeted a 127 cm-es TV-n.Én kérek elnézést!
-
Attix82
addikt
Eladó konfig: [link]
-
pintyesz
senior tag
Valaki tud ajánlani egy órást aki pártatlanul meg tudja mondani egy női Certina aranyozott óráról kb. mennyit érhet (mennyiért lehet eladni)
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
LordVader80
őstag
A pontos típus: Acer Aspire one A150BG k - 3G
40 darab pisztolyorrú Mátyás az ára.Windows XP Home Edition (serial a gép alján)
magyar bill
Atom N270 1.6Ghz
8.9" WSVGA (1024*600) LED
1 GB DDR2
160GB HDD
802.11b/g wlan
5-in-1 kártyaolvasó
SD storage (Readyboost) exp.slot
3 cellás, 2200 mAh akku, max. 3 óra üzemidő (akksi jó)
0.3 CrystalEye webkamera
beépített 3G modem, ami jelenleg T-s simet fogad csak[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz LordVader80 #841 üzenetére
ide is jöhet minden infó (pontos típus, ár, stb.)
-
nagyúr
válasz LordVader80 #843 üzenetére
Piacon 72 Ft-ért vettem a krumpli kilóját. Az jó lesz? (gondolom nem sokkal több 1 kg-nál )
Félreértések elkerülése végett: halvány fogalmam nincs, mennyi a piaci ára. Aprón 1 Ft-tól 60000-ig van, de van belőle sok féle, ssd-s, 3G-s, miazmásos...
Mondj egy árat, aztán eldöntöm ér-e nekem annyit...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz LordVader80 #841 üzenetére
Mennyiért?
Oprendszer van hozzá? (mármint legális...)Aki él és nem boldog, az téved!
-
LordVader80
őstag
Acer Aspire One fekete netbook eladó, 2 éves, szép állapotban, T-s.
-
maláj
addikt
ámbátor kellene 1 noti
kritériumok:
× P4-től felfelé
× fusson rajta a citywill (f*szbúk játék)
× max. 25k
× hdd, ram ha nincs benne megoldja a leendő tulaja
× lehet picit leharcolt is -
macilaci78
nagyúr
válasz ErőVarázsló #835 üzenetére
30-40 éves épület egy használaton kívüli kandallóval. Annak a kéményén szellőzhet. De konkrétan a nagyablak alatt nem lehet gyertyát gyújtani.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Inv1sus
addikt
válasz ErőVarázsló #831 üzenetére
Ezt nem árt tudni. Köszi!
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz macilaci78 #833 üzenetére
tescoban vettem pár métert talán 3m volt 150forint, az obiban akkor 300volt méter egy átlaf ablakra elég úgy is kell eg ykis rés amin szellőzik a penész miatt
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
szumoo
senior tag
válasz macilaci78 #833 üzenetére
Múltkor Obiban egész sok választék volt, nézz ki, hátha találsz.
Sz.
A nyúlon túl?
-
macilaci78
nagyúr
Óccsóé ilyesmi ablakszigetelést hol lehet venni Szegedországban?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
gaborba81
tag
Sziasztok!
Aktív olvasója vagyok a topiknak,de ritkán írok.Látom,itt is téma az Árkád
Én voltam,nekem tetszett,de az árak nem barátiak,én maradok a havi 1 budapesti kiruccanással,ahol bevásárolok magamnak a jp nevű helyen.Itthoni fizetéshez csak az való,de aki szeret csillogó helyen ugyanazért a cuccért kiadni többszörös pénzt,tegye." Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
Inv1sus
addikt
És egy 26 colos Full HD LCD monitornál mi lehet az optimális távolság a Full HD-hez?
-
pmheros
őstag
válasz ebegab92 #824 üzenetére
én annyit tudok róla hogy hardveresen nem gyorsítja a h264 és az x264 tartalmakat .......SEM !!
Ezek mellett még kismillió dolgot nem tud ami miatt ma úgy néznék rá hogy érdemes egyáltalán hozzászólást építeni rá. De ezt neked elnézzük, neked ezt már megszoktuk.
Vagy ha mégis muszáj, akkor azt a Cyrix topikban
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
ebegab92
senior tag
Cyrix M II processzorról ki mit tud? Találtam egyet összeragasztva egy hűtőbordával,amit azóta sikerült lepattintani róla xD
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Thom!
veterán
válasz macilaci78 #818 üzenetére
majd meglátjuk..
én nem igazán értem ezt a sok kibaszott áruházat, ezt akarják lenyomni az ember torkán mindenáron
-
pmheros
őstag
válasz FoxiestFox #816 üzenetére
ahogy most leírod az sem igaz.
Minden a nézési távolságtól függ. Ezért tettem be a táblázatot is, hogy lásd ez egy több változós kérdés.
(#817) Thom! remélem M.o. legnagyobb körforgalma
(#819) tisn csak ha nem LG volt
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Thom!
veterán
Media Markt helyén mi lesz?
-
félisten
-
pmheros
őstag
de nem
mielőtt tv -t vettem körbejártam rendesen a témát, ezért nem vettem fullHD -t
persze ha odanyomod az orrod a kijelzőhöz akkor sok minden látsziktv -s topik -ból loptam a képet
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
boba6
senior tag
szép állapotú Logitech X-230 dobozában eladó: 8500HUF
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Rick4
félisten
Nem, ez nem olyan, ezt tényleg nem lehet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
Rick4
félisten
-
dy_nmq
aktív tag
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy érdekes problémám van a számítógépemmel:
- Kb. 2 hónappal ezelőtt néha-néha "lefagyott" a gép boot-oláskor vagy windows betöltődést követően úgy, hogy ment a gép csak a kép fagyott le (ha elindult, akkor nem volt vele probléma később)
- Az utóbbi 2 hétben a gép bekapcsolásakor csak állt a gép nem csippant csak hosszabb idő elteltével indult el
- A harmadik idegesítő dolog, hogy pattog a hang ha hallgatom a zenét youtube-on és közben másik honlapot betöltökMost kivettem a VGA-t és a hang pattogás megszűnt + egyből indul a gép, nem kell rá várni. Annyit tudok, hogy a 8800GTS sorozat nem az energia takarékosságról híres, szóval elbizonytalanodtam, hogy nem-e a tápom kezdi megadni magát.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi lehet az oka ezeknek a hibáknak? VGA vagy táp? És hogyan lehetne meggyőződni arról, hogy a tápom 100%-os állapotban van-e?
VGA: ASUS EN8800GTS 320MB
Táp: Chieftec GPS-500AB-A"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
lorcsi
veterán
jövőhéten utazik valaki pest-szeged útvonalon autóval ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ebegab92
senior tag
válasz bolcsodal #801 üzenetére
Nekem meg csúcskirály HD Ready Orion LCD TV-m van.DVB-T-t hírből sem ismeri,analógon megy.És hát hiába HD Ready,az analóg miatt elég sz@r az minősége.Így vettem 5500 Ft-ért egy USB-s DVB-T vevőt,az megy a gépen,és már van is HD adásom.Ha meg TV-n akarom nézni,akkor rákötöm egy mezei VGA-kábellel.
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
bolcsodal
addikt
Tény. Monjduk pont a TV műsorok néznek ki szarul a tűéles Full-HD IPS panelen is...
De egymás mellett kellene látni a kettőt azonos beállítások mellett. A boltban amúgy is tökig húzzák a kontrasztot és a szaturációt...follyon ki a szemed a színektől...
They drew first blood....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...