Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Kicseréltem a tápot egy másik tutira működő tápra, valamint kitakarítottam a gépet (egy "kicsit" poros volt már) és futtattam az említett teszteket kb. 30 percen keresztül. A CPU és VGA hőmérséklete szépen beállt még elfogadható hőmérsékletre, nem történt semmit hiba a tesztelés közben.
Most visszaraktam a tápomat és megint mindent normálisan működik. Az lehetséges, hogy a por miatt zavarodott meg ennyire a gép?
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
félisten
Téged nem idegesít, hogy a legtöbb alacsony tereptárgyra sem lehet felugrani, és hogy a legtöbb pálya úgy van megoldva, hogy bizonyos szakaszok után nem tudsz visszamenni?
Pl.: kiszúrtam magamnak egy épület alatt egy csomó felszedni való motyót, de rám rontottak a mutánsok, lehenteltem őket, de egy kb. 1 méter magas falon nem bírtam visszamászni..
Rengeteg helyen, kis tereptárgyak tetjén van láthatatlan fal.. le sem lehet esni egy szakadékba, meg semmi.
Adott pár gumiabroncs, vagy gyakorlatilag bármilyen tárgy egy pályán, mind "oda van betonozva".
Rá lehet lőni rakétavetővel, nem fog elmozdulni.
Ez kb. a Max Payne 2 óta nagyon gáz..
Pl.: elporladó, évtizedek óta ott heverő autóroncsokban nem lehet motyókat keresni, de még csak az üvegeik kidolgozását sem tartották fontosnak.. arról nem is beszélve, hogy fizikájuk természetesen ezeknek sincs.
Az M.I. sík hülye (oké hogy a legtöbb mutáns, de akkor is)..Bazi nagy potenciál volt ebben a játékban, de így csak egy a sok közül
A vezetgetős rész persze jópofa, de a városban is mi van: küldetések elteltével is ugyanúgy ülnek/állnak az emberek, semmi nem változik..
Kár érte.
Én is végigjátszom most már, de azért az ID-től többet vártam.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Téglablokkos épületben a SZEVIÉP székházzal szemközt sem volt földelve a fürdőszoba aljzat, sem a szobákban lévők. A konyhait szerencsére nem volt apropóm megbontani, abban nem tört el az alu földkábel, nem esett ki a falból az aljzat és a szekrénynek sem volt útban.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LÁZ
addikt
érdemes, mert ugye van egy pár, ami kvesztet is ad, vagy utal helyekre, illetve Labyrinthian-nál is érdemes összeszedni a maszkokat.
ps. egyedül azt sajnáltam, hogy a sárkányt ingém nem lehet lovagolni, illetve hogy nem találtam olyan óriást, akivel le lehetett volna spanolni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
hát ha minden perket maxra tolsz akkor lesz az még magasabb szint is. Igaz meg fogsz dögleni az unalomtól, de mehet az még feljebb szerintem. Én szigorúan a main quest után 29nél kezdtem újra, most egy scripttel 86 vagyok , minden maxon
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
maláj
addikt
válasz dy_nmq #15652 üzenetére
ilyenkor az a megoldás, hogy ha kocsival akar a seggedbe tolatni akkor szép lassan elkezded hátrafelé nyomni magadat és rátolod a kocsit a mögötted levőre aki tudni fogja mi az ábra ... ha vérnyog akkor rákérdezel, hogy van -e vmi probléma de nyugi nem lesz
ha gyalog akar az alfeledbe illeszkedni akkor lépjél 1 lépést hátra amivel nagy valószínűséggel a lábára lépsz és ha elég súlyos vagy (90 kg+) akkor ismétcsak venni fogja az adást nyugi
-
félisten
válasz dy_nmq #17065 üzenetére
hm, nem tűnik rossznak
nekem az n-gage-es system rush ugrott be róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest