- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Távol álljon tőlem, hogy értéktelennek tüntessem fel mások munkáját, pláne olyat, amihez nem értek, pl ez a programozás. Lehet, hogy ennyi az ára, lehet hogy árszerű, de nem az átlag magyar kkv-ra méretezett ár szerintem. Multik pedig, ha dolgoztatnak ilyen külsősökkel, kevesen vannak, ők nem nagy piac azért.
Multinak dolgozni külsősként különben is elég nehézkes. Eleve a bekerülés a "bűvkörbe" nagyon nem egyszerű, egy kis cégnek erre legjobb esélye úgy van, hogy egy nagy cég alvállalkozója lesz, akkor pedig egy szeletét kapja a teljes munkának, árban szintén csak egy szeletét. Tehát aláírom, hogy valószínű én nem értem ennek a terméknek a pozicionálását, de ez nem jelenti azt sem, hogy jól pozicionálták volna. Amúgy kíváncsi vagyok, mekkora lehet a forgalmuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged