- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Távol álljon tőlem, hogy értéktelennek tüntessem fel mások munkáját, pláne olyat, amihez nem értek, pl ez a programozás. Lehet, hogy ennyi az ára, lehet hogy árszerű, de nem az átlag magyar kkv-ra méretezett ár szerintem. Multik pedig, ha dolgoztatnak ilyen külsősökkel, kevesen vannak, ők nem nagy piac azért.
Multinak dolgozni külsősként különben is elég nehézkes. Eleve a bekerülés a "bűvkörbe" nagyon nem egyszerű, egy kis cégnek erre legjobb esélye úgy van, hogy egy nagy cég alvállalkozója lesz, akkor pedig egy szeletét kapja a teljes munkának, árban szintén csak egy szeletét. Tehát aláírom, hogy valószínű én nem értem ennek a terméknek a pozicionálását, de ez nem jelenti azt sem, hogy jól pozicionálták volna. Amúgy kíváncsi vagyok, mekkora lehet a forgalmuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged