Új hozzászólás Aktív témák

• regvoltrossz

aktív tag

Hogy egy kis szakmai kérdés is legyen:
    Egy olyan weboldalt kellene csinálnom szigorúan nonprofit alapon, aminek a belső magja egy közösségi portál, a külseje meg valami olyasmi, mint itt a Logout, tehát a felhasználók írnának cikkeket, ami megjelenne a főoldalon- természetesen moderátori jóváhagyás után. Namármost az oldal magjának az elgg. tökéletes lenne, sőt mi több rettenetesen tetszik, és szinte minden beállítható rajta. A belsősöknek olyan lehetőségek nyílnak benne, amiket szeretnének. Viszont a cikkírós része hááát.. Ráadásul nem tudom hogy jelenítsem meg ezt úgy, hogy a kezdőoldal portálszerű legyen és természetesen a külsősöknek legyen jó, és még akár hozzá is szólhassanak. Természetesen belülre nem mehet akárki. Az elgg.-hez minden doksi csak angolul van. Vagy össze kellene passzítani egy egyszerű kis portálrendszert az elgg.-el, vagy az elgg.-t úgy átalakítani, hogy megfeleljen a célra.
    Szóval kicsit elakadtam, segítség jó lenne. Na meg persze egy olyan szerver is majd ahol működhet az oldal, de ez majd kicsit később.. :)

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák