Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66518) Den Hadnagy


Den Hadnagy
senior tag

Sziasztok,

Adott egy Telekomos ADSL net, amit a tőlük kapott egybeépített ADSL modem + router szór. Ehhez jön egy TP-LINK TL-WA750RE range extender. A hálózatot beállítottam, klónozva van az eredeti SSID, tehát minden eszköz egy hálózatot lát a házban. A laptopom remekül csatlakozik a jelerősítőhöz, ugyanúgy megvan az a hálózati sebesség, amit a főrouter tud, viszont az okostelefonom nem tud csatlakozni a jelerősítőhöz, mert csak addig jut, hogy csatlakozás - ip cím kérése - hálózat mentve és ezt körforgásban, végül nem csatlakozik. Ha jól látom, nem kap IP-címet. Ha a telefon mégis valami csoda folytán csatlakozik, és IP címe is van, a net akkor sem megy rajta.
Amennyiben lemegyek egy emeletet, tehát a központi routert látja erősebbnek, arra gond nélkül felcsatlakozik, megy is a net. A telefon egy LG G2.
Próbáltam azt is, hogy másodlagos hálózatot adok meg, tehát az extender nem az eredeti SSID-t használja, hanem SSID_ext néven fusson, ugyanazzal a jelszóval, de ebben az esetben se a laptop se a telefon nem csatlakozott (amúgy is jó lenne, ha a házban egy hálózat lenne csak látható).
Amikor kihúzom az extendert, minden remekül megy, csak persze a kívánt sebességem nincs meg.
Mi lehet a gond? A kérdést a routeres topikban is feltettem, de hátha van valakinek itt ilyen tapasztalata a G2-vel.

Köszönöm,
DH

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.