Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
válasz Ferenczi Áko #57198 üzenetére
Teljesen egyetértek.
w333: lagg? Az eddig sem volt.
De 4 nap alatt találtam 4-5 bosszantó hianyosságot amit nem értek miért kellett mellőzni.
Nincs igazán baj a lollival, csak kissé fapadosra sikeredett.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ferenczi Áko #57198 üzenetére
Honvágy. Majd túl leszel rajta
-
Ferenczi Áko
addikt
Kezdve azzal, hogy a virtuális gombsor egy okádék, bár ízlések és pofonok.. Ez a néma üzemmód és az ébresztés dolog sem tetszik.. A gyári időjárás app sem jön be.. Laggolás eddig sem volt, szóval gyrsabbnak nem érzem a lolit..
Egyébként Lg flashtool 2014-el volt legegyszerűbb feltenni a kdz file-t, és telepítés után hard reset sem kell, mert megcsinálja a progi magától.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
G33Z@
tag
Nem segítene valaki? Csak egy xposed és g2tweaks kellene lolli alá. De azt sem tudom mi az a twrp és ez kellene. Tudom itt az összefoglaló, de nem értem egyszerűen. A root már megvan.
-
Laca0
addikt
válasz Ferenczi Áko #57204 üzenetére
A virtuális gombsor tényleg nem szép, de meg lehet szokni.
A néma üzemmódban vannak hiányosságok...
De az ébresztéssel mi a bajod?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
G33Z@
tag
válasz Ferenczi Áko #57207 üzenetére
Ezt írja is hogy amikor beállítod a néma üzemmódot, akkor az ébresztés sem lesz.
-
Laca0
addikt
Basszus!!! Tényleg! Ez ultragáz!!!!
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Fail3D!
addikt
Ez neml lol.. Meg jo hogy nem kelett dolgozni mennem es itt olvasom ezt... Jo nagy szopas lenne es nemneznek el ezt...
(#57202) neo_xperia: nem eget rengetoen, de nekem lagosabb volt es a bill is bugos volt, pedig semmi plusz widget progitnem hasznaltam, moddoltam.. Nekem erezhetoen jobb lett a rendszer.
Lollion volt valamyilen viper nevezetu app amivel a hangzason lehetett javitani, lollion mukodne? Mert azert lehet rootolnam a telot.
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
-
Laca0
addikt
Hát ez hihetetlen... hogy lehet az ébresztést így "kinyírni"...
Ott van az a prioritásos dolog is... nem lehet állandóra állítani, mindig visszaáll... Ha nem találok rá megoldást, bármennyire is fáj, vissza kell térnem kitkat-re...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Ferenczi Áko
addikt
Kitkat alatt volt az albumban kollázs készítés képekből lehetőség?
-
kasata91
tag
Nekem a quickmemo azonnali szerkesztésekor a kivágós olló tool hiányzik nagyon screenshot kor. Minek fejlesztenek valamit ha elvesznek csak belőle?
Trust me I'm an engineer
-
Ferenczi Áko
addikt
Azért az üdvözölendő, hogy nem lett egy bug és lag halmaz, nekem egyszerűen jobban bejön a kitkat, ennyi..
-
őstag
Kezdek aggódni, hogy gáz van a telómmal. Még mindig nem jött meg rá a Lolli. GSM boltból vettem függetlenül, 2év garral.
-
hard74
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz Cingáriusz #57220 üzenetére
Az LG firmware oldalán látható, hogy még nem minden országban, régióban, szolgáltatónál stb. tolták ki a lollipopót. Előbb-utóbb szép lassan mindenhol megjelenik majd.
"nincs rá lezsóidő"
-
gubolaa
tag
Urak valaki tudná esetleg segítően hozzászólni a korábbi #57168 és #57169 hozzászólásomhoz. Előre is köszi
Adam
-
vadászcsiga
félisten
Orom az ürömben hogy rezgőn ébreszt hangosan. Ne zavarj alatt is, a néma üzemmódban viszont nem ismer tréfát Szerencsére en ébresztőórára kelek
-
Quqesz
nagyúr
Srácok tényleg nem olvastok vissza ha baj van????? Van ébresztés "ne zavarj" üzemmódban is,csak a beáll/hang/alkalmazások alatt be kell jelölni az óra appot,ami prioritásba teszi(ki is írja) és lesz hangos ébresztés.......a ne zavarj alatt meg nincsen se üzenet,se csengő hang,viszont rendszer igen(pl ha újraindítja az ember), a teljesen néma üzemmódba meg minek(van 2 másik lehetőség)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz vadászcsiga #57227 üzenetére
Oké,de ott miért menjen az ébresztő? Mind1 az alkalmazás prioritás nem változtat ezen?
Más
A bill magasság állítást láttátok?[ Szerkesztve ]
-
DBC
tag
kicsit meredekebbre sikerült a tegnap este mint általában szokott, így rájöttem, részegen szeretem elejteni a telefonom.. kettő betonos volt legalább. hazafele boldog voltam, hogy nem tört be a kijelzője, majd párom mutatta, hogy csak alulról oldalra van repedés... 5 percig szidtam magam, hogy miért nem veszem elő a jó öreg motorola v3-at ilyenkor aztán kiderült, hogy az üvegfólia repedt meg csak
-
gubolaa
tag
válasz Ferenczi Áko #57226 üzenetére
Köszönöm, ha esetleg valaki tudja az ne féljen megosztani velem Esetleg a kezdő képernyős feloldásra valamitipp? Mert az működött kitkat en
Adam
-
Laca0
addikt
válasz Quqesz #57225 üzenetére
Tévedésben vagy! Csak akkor figyeli a prioritásban lévő appot, ha a ne zavarj üzemmódot ideiglenesen átállítod erre! Max 8 óra!
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Quqesz
nagyúr
Én beállítottam az appok közt és nekem be van állítva 20-8-ig a ne zavarj és ébreszt reggel 7h-kor.(ott van a prioritás felirat az app mellett azóta is). Amúgy ha a ne zavarjon menüpontban a hívások és értesítéseknél rányomsz,akkor rákérdez először melyiket(összes/csak priorítást élvező/semmi) és után a kövi ablakban beállíthatod mettől(pl manuális kikapcs/1 óra/2óra/stb...../a beállított időintervallum) meddig legyen.
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
Szerintem is stabilabb es jobb letta rendszer memoriakezeles appok elindulasa stb sokkal smoothabb
De ez tenyleg bosszanto, hogy sok dolgot kivettek es igy fapados lett...
-
Laca0
addikt
válasz Quqesz #57237 üzenetére
Ez így van, de amikor visszavált hangos üzemmódra, akkor törli ezt a beállítást. Minden nap újra be kell állítanod, hogy milyen időszakban figyelje a prioritást.
-
Balazska15
senior tag
Szerencsére nekem csak egy dolog hiányzik, de az sajnos nagyon
Az alkalmazásindító. Imádtam, hogy mikor bedugtam a fülest egyből betudtam lépni a lejátszóba. De azt hiszem ezzel együtt tudok élni!"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
törölt tag
válasz Balazska15 #57242 üzenetére
A sony smart connect app tudja ezt, minden telefonomra felteszem nem csak sonyval működik.
Be tudod állitani mi legyen ha csatlakoztatsz eszközt és mi amikor leveszed.
Pl. fülhallgató is. -
-
hard74
senior tag
válasz Balazska15 #57244 üzenetére
Látom megoldódott, de az eredeti is visszarakható Twrp-ből. Innen a plug&pop:
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-variant-lg-g2-stock5-0-2-5-0-1-t3066507LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
G33Z@
tag
Én is köszönöm a segítséget, ami gyakorlatilag lófasz a seggembe. Az összefoglalóban halott linkek, a topik meg egy tok-fólia-antutu dickflap. Viszlát gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest