Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasata91
tag
Sziasztok.
Jövő hét elején rárepülök egy új független G2-re. Remélem valahogy feledtetni fogja majd a nyugdíjazott htc One X hiányát (bár a UI tól kicsit tartok a Sense után)
(Újonc LG-s ként is azt már látom hogy a tok meg a lolli téma nagyon megy, szal nem eröltetem )
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz Dexxter182 #54809 üzenetére
Remélem ha házibulit lehet tartani róla, akkor az utcán hallgatáshoz is elég hangos az a két hangszóró
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz Marquess #54815 üzenetére
Lehurroghattok, de nekem a samsung S4-hez járó (mittudomén hanyadik generációs) agyba dugós fülese nagyon bejött. HTC hez is azt használtam, persze a beats gondolom még inkább dobott rajta.
De ebayről 600 forintért jött. Egyből vettem is 3-at.Bár nekem a tönkremenetelt mindig megelőzi az elvesztés
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Én is előszeretettel olvasgatok leendő telefonom után (jelenleg is ezért vagyok itt ) kiegészítve sebesség/teljesítmény összehasonlító videókkal, drop test-ekkel.
Azonban kis híjján erre fáztam rá 2 hete. Az a k..rva galaxy A5. Annyira szép, hogy majdnem megszegtem a több éves fogadalmam, hogy nem Samuzok. Minden tesztben, videóban villámgyors, nem akad, 2GB RAM stb stb. És mivel én nem vagyok az a " vakítsunk parasztot a telefonunkkal, hogy papíron mindenből a legerősebb van benne" típus. Így beértem azzal hogy ha gyors meg szép meg jól működik, akkor nem érdekel mi van a papíron, ez az én telefonom az erre szánt 90e Ft-omért. Már a zsebemben a pénzzel mentem a kereskedőhöz, akivel váltottam pár szót a telefonról. Aztán zuhant bennem a tantusz, hogy nehogy már egy 2GB RAM-os, fémdobozos S3-at vegyek ennyiért .... ami mellesleg fél év, egy kis zsebkopás és már 30 ezret ér csak.
Na azóta támadtam be a G2-t, és hétfőn már (remélem boldog) tulaj leszek.
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Na jelentem immáron 24 órája újdonsült dzsítú tulaj vagyok.
Egyetlen fokin' nagy hátrányt véltem felfedezni a OneX után! Az még oké, hogy mindkét telefon hasonló méretű fekete előlappal bír,és hogy közel azonos a lekerekítés.
DEVISZONTaz hogy amíg a htc-n a kijelző fölött, addig az LG-n a kijelző alatt van az ezüst márkajelzés felirat.....
Hát én ennyit telefont fejjel lefelé nem kezdtem el használni egész életemben, mint az elmúlt 1 napban!Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
1 hetes benyomásaim az új G2mről.
Röviden: Kurv@jó!
Hosszabban: Kúúúúúúrv@jóóóó!!Nagyon patent, villámgyors, a dupla tapicskolást egyenesen imádom, lassan már a vezetékes telefont is így akarom életre bírni.
A UI testre szabhatósága, variálhatósága kimondottan meglepett. Vetekszik a legtöbb agyon "kusztomizálható" launcherrel. (Bár lehet ez csak nekem hatalmas szó a HTC Sense után ahol nemigen lehetett variálni, amit kaptál az van, más kérdés hogy az úgy tökéletes is volt. )
Akksi időt még 1 hét után sem hiszem el, hogy a telefonmániás fejem, aki teli pakolja mindenféle appal, és nonstop mobilnettel nyomkodja, este 9 kor még 40% töltöttségi szintet talál.
Melegedés minimális, mármár említésre sem méltó.
Egyedül a füles ami kicsit gyengébb, még PowerAMP-vel is. Vagy létezik, hogy korábban a beats audio dobott volna ennyit a hangzáson?Összességében. IMÁDOM.
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Sziasztok, olyan kérdésem merült fel, hogy OTG-nek mennyi a max kapacitása?
1TB külső HDD-t rádugtam, teló érzékelte, winyó pörgött, de a tartalmát nem jelenítette meg. van valami limit, vagy csak nem voltam elég türelmes, hogy kivárjam amig beolvassa az egészet?Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Nekem most érkezett meg ebayről egy ultra- thin matte business kemény tok.
Mivel én nem igazán szeretem a tokokat, mert elveszik a telefon formáját, fogását ami miatt megtetszett és megvettem, így ezzel is szkeptikus voltam. De a hátlapi hajszálkarcoktól tartottam.
Kibontom a csomagot, kézbe vettem ezt a vékony,gyenge minőségű, 270Ft os valamit...."jó ez kuka".
Aztán rárakom... é s PERFECT!
Tökéletes illeszkedés, kb 0,5-1mm vastag mindenhol. Nincs nagy otromba karima, és matt a hátlap, nem is csúszik.
Asszem le se veszem.Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Lollisok!
Ez az undorító play station ikonos alsó gombsor vár a G2-re is HA kiadják?
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Nekem a HTC beats audio mellett egy samsung S3 generációs füles kiváló volt, imádtam még PowerAMP nélkül, spotifyon is király mélye volt. (Miután az eredetit (3900HUF) elhagytam, 500 ért ebayről az is hozta azta szintet)
Jelenleg ezt kevésnek érzem még PowerAMP-vel is. Visszasírom a beaats-et.
Nekem is jól jönne valami tipp fülesre "olcsó, de jó" kategóriábanTrust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Inkább beszélgessünk a tokokról!
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
http://i.imgur.com/UFbgpHx.gif
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Ezt nem hagyhattam ki! [link]
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Én meg hiába kerestetem a telóval, azt írja legfrissebb, van rajta. (független német régiós G2)
De nem is baj, legalább nem kell a démonaimmal küzdeni, hogy várjak még a visszajelzésekre arról, hogy megéri-e.Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz Ferenczi Áko #56314 üzenetére
Detto. Nekem sem jönnek be ezek a Play Station gombok. De ha minden más fasza, akkor majd megszokom.
Amúgy most már lesz osztott képernyőnk is lalipoppal?Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Tapasztalatokat osztana meg valaki?
Sebesség, kamera, kamerasebesség, megmaradó RAM?Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Kezdem elveszíteni a türelmem. már nem egy telót rootoltam, ezt meg még a pc suite-hoz se tudom csatlakoztatni...
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Fél nap után PC suite közli, hogy a legfrissebb D80220H van fenn...
[ Szerkesztve ]
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Hol tudom lecsekkolni az imei címemet, hogy van-e rá lolli?
[ Szerkesztve ]
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz SUPREME7 #56506 üzenetére
Nem sikerült annyira elmerülnöm itt a témában, hogy bátran neki álljak. Nincs huzalmam visszakeresgetni, aztán nem akarok kisérletezni, vagy a sok hülye apró, már 3x már feltett kérdésekkel spamelni (spanyol? 16GB? kinek a leírása jó? stb.)
Marad a türelemTrust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Már nem először olvasom, hogy lollin nincs értesítő LED ?
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Én mostmár komolyan mondom az összes LG szoftverfejlesztőn átküldenék egy középkori kínzásokat végző vállalatot. Hogy lehet ilyen barbár módszert kitalálni egy telefon-PC kapcsolathoz. egy 3310-est hamarabb összekötöttem a tamagochival, mint ezt.
Hiába nekem az LG Support Tool, hiába az összes feltelepített driver (vagy 6x). LG Szoftver módban nem hajlandó az USB telepíteni az illesztőket. (MTP módban sikerült). Anélkül meg ugye no PC Suite-No party....Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Na én is rászántam magam a kdz-re, tényleg hülye biztos, ugyanis a legnagyobb feladat a PC-s driverek felrakása volt
És meg kell vallani nagyon baba a cucc. Eddig egy rossz szót sem lehetett szólni a sebességre. De ez még smoothabb. (vagy csak a placebo teszi velünk)
Eddig egyetlen negatívum az ÓRA. A feloldó képernyőn kicsike, a kezdőképernyőn meg az az időjárásos cucc ronda. (G2-é sem volt szebb - főleg Sense után - de ott legalább volt egyszerű analóg meg digit ami jól nézett ki, ez most eltűnt a widgetek közül) Még a végén a 4 éve nem használt beautyful widgets-re kell hagyatkoznom...
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz vadászcsiga #56899 üzenetére
FB értesítés, messenger van LED
Gmail nincsTrust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Újabb baki !
Végeztem kdz-vel, már a belakásnak is a vége felé járok.
Felvillan a nagy ablak, hogy LG szoftverfrissítés elfogad vagy nem.
Nyilván nem fogadom el, megyek a beállításokba, hogy kivegyem az automatikus frissités keresés mögül a pipát.
DE ahogy megnyitom azt a menüpontot, ahol ez található, ismét felugrik a nagy ablak. Ha kimégsézem, akkor egy menüvel kijjebb lép, ha megint belépek, megint ablak, így nem tudom kivenni a pipát...szal hogy tudom az értesítési sávról eltüntetni hogy ne jelenjen meg mindig a szoftverfrissítés?Egyáltalán feltehetem rá a hivatalosan ajánlottat? Vagy mit fog szólni hozzá a rendszer? (gondolom OTA-n keresztül menne, mert nem írta hogy kábel meg PC suite)
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Akik hiányolták a zárképernyős kamerát:
Ha biztonságosan zárod le (code,pin,arc stb.) akkor jobbalul megjelenik a kamera elhúzásra buzdító ikonTrust me I'm an engineer
-
-
kasata91
tag
Nekem a quickmemo azonnali szerkesztésekor a kivágós olló tool hiányzik nagyon screenshot kor. Minek fejlesztenek valamit ha elvesznek csak belőle?
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
-
kasata91
tag
Na időjárás app...
Gyári lolli: 2fok
Időkép: 7fok
Amber weather: 5fokA következő napi előrejelzés pedig meg ennél is színesebb. Lesz itt elvileg esős,felhős,és napos idő is.
Innentől kb az egész arra jo hogy kiderítsük hogy tél van e vagy nyar...Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Valakinek még fennáll az a probléma,hogy a képernyő lezáráskor a "retro tv" effekt laggol? Kb 10-ből 8 alkalommal.
Billentyűzetnél valaki nek sikerült a 2 pont írásjel közül az egyik e vesszőre átállítani? (tudom hogy mindjárt jönnek páran hogy swiftkey meg stb. Én szeretem és megszoktam a gyárit ha ezt a gondot meg lehetne oldani akkor nem cserélném le)
[ Szerkesztve ]
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz Quqesz #57930 üzenetére
Ejjha.
Hát megosztó telefon lesz az biztos. Még én sem döntöttem el, hogy stílusos, vagy ocsmány ez a barna bőr hátlap. De az újítási szándék miatt jár a pacsi az LG-nek, akárhogy is sül el. Legalább megpróbálnak újat nyújtani és betömni egy esetleges piaci rést. (nem úgy mint ahogy a HTC elvágta magát nálam azzal a nagy büdös semmivel amit az M8-M9 között művelt, és még van pofájuk az M9+, E9, M9mini stb. variánsokohoz is)De amit nagyon nem tudnak eltalálni az LG-nél, az a referencia képeklen lévő háttérképek... a G2 kamilla taperolós képe sem volt egy gyönyör, azóta a G3-tól kezdve hatalmas lejtmenet. Gondolok itt akár az L bello-ra, akár az L90-re, vagy erre a G4-es trapézlemezzel burkolt raktárcsarnok sarokra... Tudom hogy apróság meg hülyeség, meg úgyse emiatt veszik meg, de amikor ránézel egy agyon hype-olt, mindenhonnan az arcodba reklámozott telefonra, szerintem igenis számít, hogy megfog-e vagy már irritál ha meglátod. (és más gyártó szerintem nagyon figyel erre. úgy mondjuk S3 pitypangtól kezdődő év óta )
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz FGyula30 #57936 üzenetére
Nagy HTC fan voltam. nálam az M7 az etalon design még mindig. Talán pont ezért vártam tőlük többet minthogy megcsiszolják az oldalát és kiadják 2 új színben is az M8-at.
Samunál most 3-4 év üveghátlap fém kerettel jön. Effelől nincs kétségem[ Szerkesztve ]
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Egy kis hiba a mátrixban.
Sehol semmi értesítés, de lolli villog elöl hátul. Vagy karácsonyfának képzeli magát vagy nem tudom mi lehet. Futó alkalmazásokat kitöröltem, RAMot gyorsítottam, üzenetküldő appokat átböngésztem sehol egy nem elolvasott üzenet. De még mindig tartTrust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
válasz Quqesz #58316 üzenetére
Én a héten vettem húgomnak egy L90-et. Egymás mellé tettem a két telefont és az L90nek sokkal szebb volt a kijelzője. Aztán leesett hogy a matt fólia...na azóta zavar a dolog.Pedig előtte fel sem tűnt hogy nem az igazi. Lehet csere lesz fényesre.
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Már fenn van az ingyen IGO "Szülin app" néven
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Üdv!
Kicsit elvesztem itt a sorra kijövő a-b-c-d-e stb jelölések között.
Független, 32GB, DEU régiós telefonra valaki tudna dobni egy friss .kdz linket?
Lehetőleg ne szolgáltatós telitömöttet.
KösziTrust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Qslide ba kitolva a live stream. 9 perc késéssel kapcsolódtam be, qualcomm csóka elég uncs. Remélem lesz meg valami látvány a G4ről.
Csak kérnek kellett.... Samu és i macera
[ Szerkesztve ]
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Eközben nagy AKCIÓ az edigiben:
iPhone 4S 8GB függetlenül most csak 79.9000
3,5 ös kijelző , 512 RAM soroljam még?
Csak ha valaki cserélné a G2-t
Trust me I'm an engineer
-
kasata91
tag
Bocsi ha már kitárgyaltátok, 1 hete nem jártam erre.
mallponthu-n 230 ezerért lehet vinni a 32GB-os G4-et. az én pénztárcámnak ez horror ...
Trust me I'm an engineer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest