Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4694) morphin


morphin
tag

Nu! Megjöttem...
Nem volt zökkenőmentes, de sikerült amit akartam. Duna Plaza rendes jogú nagy T-Pont. Sorszám...
10-15 perc (rengetegen voltak) várakozás és megyek is az ügyintézőhöz. Ahogy mondtam neki, hogy készüléket hoztam vissza átment sz@rarcba. Mondtam neki, hogy 22-én hozta a futár és most hoztam vissza el szeretnék állni tőle. Kérdezi miért...mondom, mert el szeretnék állni tőle és kész. Ok...kiszámolja. Hát sajnos a 8 "nap" letelt. Mondom számolja újra. Tényleg letelt...mondom "munka"napot számolt!? Nem, mert náluk 8 nap. Oké, akkor nagyon gyorsan gondold át...törvényileg 8 MUNKAnap hívjál akit akarsz, de ez csak a hetedik munkanap. Telefonált a webshopnak...mondták neki, hogy tényleg 8 munkanap aztán csók. Egyből modort váltott az ember amikor kiderült, hogy ő a f@sz és szépen alázatosan kitöltött mindent, megnézte a telefont aztán kész.
Kérdem, hogy át tud irányítani az új rendelésem átvételéhez? Áá ezt ő is megtudja csinálni...5perc múlva visszajött...nem jó a WS nem tudja kiadni. Pff mondom 1 óra, 1 nap, 1 hét??? Nem tudja...próbálkozzak a 1430-at hívogatni.
Elmentem postára...itteni kollégának feladtam egy levelet (feladtam :R :D ) aztán battyogok ki a DP-ból. Gondoltam egy próbát megér..call 1430. Nagy nehezen kapcsolták Grétát :DDD aki nagyon kedvesen elmondta, hogy tényleg probléma volt!! ,de szám alapján megnézte, hogy most már át tudom venni gond nélkül.
Nah Zurück!...sorszám...egyből fogadtak (+pont)
Mondom a r.számot. (neki ez nem kell, adjak személyit pff) Rendes arc volt...kb 10 perc alatt meg voltam az egésszel. A telefon amúgy olyan, mint az előző...kicsit mozog a hátlapja,de nem recseg/ropog. Minden ok vele, gyorsan belakom.
Végeredményképp amint visszaküldi a WS az 55-ezrem akkor a végösszeget tekintve "spóroltam" ~29ezret. Ezt a pici idegeskedést megérte... ;]
Bocsi a novella miatt. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.