Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2687) zack válasza balika333 (#2681) üzenetére


zack
nagyúr

Tekergessétek, csavargassátok, hátha sérülni fog az alaplap, illetve az alaplapon levő alkatrészek.
Végül is ezt erre kell használni, a telefon része másod illetve harmadlagos.
Itt most nem azokról beszélek akiknek a hátlap nyekereg, mert ez valószínű valami széria hiba lehet. Gyanús, hogy a szolgáltatós megjelenés után lett hirtelen ennyi hiba. Amíg ázsiai és független telefon tulajok voltak itt, az elmúlt 2 hétben semmi ilyen hiba nem volt. Biztos mindenki elhallgatta. Nálam, és még jó pár G2 tulajnál semmi ilyen gond nincs. Direkt megnyomkodtam olyan erővel, hogy annál jobban nem mertem. Fix mint a beton. Persze lehet rugózni rajta, és napokig lehet ez a topik fő témája, ahelyett, hogy az érintettek 3 napon belüli cserét kérnének...Persze igaz. Ez is a G2-höz tartozik. Ez az igazi objektivitás, kétség nem fér hozzá, de annak örülök, hogy én maradok LG fan-ként a szubjektív "rózsaszín felhős" világomban, mert most már kétség nem fér hozzá, sok a hiba, amit páran direkt nem akarunk látni, mi több elhallgatjuk ezeket. Sajnálom, hogy le lettem leplezve.
Remélem kellően szarkasztikus volt.

Végül is jó páran képben vagyunk, XDA-s illetve PFC-s tagság lévén, informálódunk mindenről, tehát azért jönnénk ide, hogy azoknak segítsünk, akik nincsenek még képben a G2-vel kapcsolatban.

De ahogy körvonalazódik, itt más lesz a fontos.
"Vásárlás előtt tekergesd meg a telefont és ha nem tekeredik vedd meg, más nem számit". Majd ha tekergetés után esetleg fagyni fog, és más anomália is előjön, majd lehet fejet vakargatni, miért dobta vissza a szerviz a javítást, a chippek forrasztásainak megpattanása okán. Hajrá!

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.