Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1679) morphin


morphin
tag

No voltam ma (is) a Pólusban...odaértem a telóhoz, látom megint villog a piros LED. Mondom fasza megint le van merülve. Töltőn volt mondjuk és bekapcsolt végre. Mobilos nő segített is, mondta h most dugta rá a töltőt meg feloldotta a jelszavas kép.zárat. Tetszik a telefon nagyon...ez független volt és cirka 11giga volt a szabad hely, nem rossz nekem elég lenne.Kérdés az, hogy a T mennyire szemeteli majd tele.
Nem volt olyan nagy élmény mondjuk mert a kijelzőre volt tapasztva az a lopásgátló sz@r, de tudtam tapicskolni kicsit. Ami hirtelen nem tetszett az az, hogy nincs olyan (vagy csak én nem tudtam hogy kell előhozni) mint a stock droid-nál meg a Samukon, hogy ha két ujjal húzzuk le a stat.bar-t akkor megjelenik mindenféle csúnya szóval élve "csempe" amikkel lehet kapcsolgatni a wifitől kezdve az nfc-n át a gps-t akár. Ilyen nincs?? Minden alkalommal ki kell keresgélni fent a megfelelő kapcsolót?

Jah voltam délelőtt a DunaPlaza-ban is egy 2 perc erejéig...ott van Note3 de G2 nincs. Nagyon nagy az a telefon...és egyáltalán nem szép élőben. A kijelzője ennek is pazar, gyors (bár nekem kicsit laggolt szegény pára, úgy hogy előtte kilőttem minden futó motyót) szép és jó...de tényleg nagyon nagy. Zsebben, vigyázva lehetetlen használni szerintem. Na meg ez a toll is elég béna amit idén újítottak. Note2-nél inkább volt musthave érzés. (nekem az is leheletnyit nagy...de ha már Note akkor inkább a 2-es kéne...formája is szebb szvsz) :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.