- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Jó "kis" kocsi.Meg kell nézni mennyit futott (nem óra szerint).Bár az önsúlyon röhögtem egy jót
. Tesóm műanyag/alumínium Lupója 820kg.Erre meg 880-at írtak.Az 5hengeres dízel motorok talán mégtartósabbak mint a 4hengeres társaik és ha valami beszarna rajta majdnem anyagárban lehet hozzá alkatrészt kapni.Elvégre az ős LT be tervezték ezt a szériát ami egy teherautó.Inkább elektromos hibák szoktak előfordulni nála.De egy jó autónak tartom.Nagy, kényelmes, biztonságos, lehet bele pakolni, nem megy túl jól de cserébe hegyen völgyön át rogyásik pakolva tarja akár a végsebességet is.+ faszán szól benne a gyári zene is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest