- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
sziasztok,
lassan eljön a 4 éves szerviz ideje, és lejár a garihosszabbításom is. nem akarom folytatni, mert nevetségesen drága a kiegészítő garancia. kértem árajánlatot az itteni német szerviztől a 4 éves szervizre, és hát lassan kezd beigazolódni a sejtésem, hogy a benzines és dízel autókon akarják megkeresni az elektromos autók karbantartásának alacsonyabb bevételét. tőlük mégse kérhetnek el 500€-t azért, mert rádugják a komputert az autóra.
a 4 éves szerviz ajánlat a következő (a kocsiban 35e km van):
- átvizsgálás és olajcsere, 0w20 olajjal: 352,03€
- gyertyacsere: 230,74€
összesen: 582,77€ (220e Ft)Rákérdeztem, hogy alakulnának az árak, ha a kocsi elmúlt volna már 4 éves, akkor van ugye élne a 4 év feletti "Economy Service 4+" csomag, és hát 10% kedvezmény a munkadíjból, vagyis az otrombán túlárazott alkatrészekkel együtt a végösszeg 557,78€ (210e Ft), ami alig több, mint 4% kedvezmény. De legalább a nevében is benne van
A gyári olaj szűrővel egyébként bárhonnan megrendelve olyan 70€, a 4 gyújtógyertya meg valami 50€. A "szaktudás" és a pecsét ára további 460€. Hát, nekem ez ennyit nem ér meg.
Két kérdésem lenne:
1. Voltam egy Bosch szervizben itt a sarkon, ők 180€-ért vállalják az olajcserét, de csak a saját Liqui Moly 0w20 olajukkal. Gondolom a TopTec lesz, mert annak van VW minősítése. Az jó olaj, mehet bele?
2. A gyertyacserét majd megejtem nyáron otthon, ismerőssel. Kell hozzá komputerbe írni valamit, vagy szimplán csak cserélni a gyertyákat, és kész?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest