- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Na megvolt az olajcsere. Motul Specific 0W20 ment bele, és sima Bosch olajszűrő. Mondjuk Bosch szerviz. 179€ volt, de ment az elektronikus szerviz könyvbe is a bejegyzés.
Holnap azért a garázsban megnézem az olaj színét és a szintet is, aztán rendelek 1 litert utántölteni.
-
gubabela
senior tag
Az régebben is hasonló áron ment, nem csak abból áll, hogy olajat cserélnek. Nálam cseréltek még hűtő+fékfolyadékot, átnézték mindenhol, szűrők cseréje, fékek levétele stb. Gyertyacserére sem számoltak fel extra költséget kb hasonló áron volt mintha netről lett volna véve. Ha mindent összeadok nem lett volna lényegesen olcsóbb, ha máshol csináltatom. Mondjuk nekem szerencsém van ebből a szempontból a szervízzel, nem lehúzósak, nem véletlenül hordom oda az autót meg hoztam el tőlük már a másodikat.
-
Én biztos, h márkaszervizbe vinném! Bár ez leginkább azon múlik, h mikor szeretnéd eladni az autót. Ha egy-két éven belül, akkor nem kérdés! Fiatal autók eladásánál (de igazából később is) különösen fontos, h végéig márkaszervizben szervizelték-e őket. A különbözetet valószínűleg simán vissza fogod kapni eladáskor. Ja! És innen nézve egyáltalán nem sok a 600 euró. Én több mint 330 ezer forintot fizettem ki egy C osztályos Merciért idén februárban, pont ugyanezekért a tételekért.
Big_Boss: a gyertyacserénél nem csak a futásteljesítményt, hanem az autó korát is nézik! Nekem két gyertyacserém is volt az utóbbi három évben: Audi S5, három éves korában 50e km, C400 Merci három és fél éves korában, 26e km.
-
bul07
nagyúr
Hát
Lassan itthon is ennyit kérnének ezért, és azért ott több a fizetés, nem kicsit
Így nézve nem is sok az a 600€Pontos infóim Ford autóról van itthon, vagyis februári ár
0W20 olaj 6.2l 46000Ft
üzemanyagszűrő 49000Ft
olajleeresztő csavar tömítés is 2300Ft
olaj, levegő, pollen szűrő összesen 27500Ft
Az egész 159000Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Raspberry Pi
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Edge Ryde Seven 26" első-hátsó kerékszett Shimano SLX agy
- Prologo Nagó Evo Tri 40 kerékpár nyereg
- 3+2+1-es ágyazható ülőgarnitúra eladó bordó színben.
- Alig használt Philips darálós, tejhabosítós kávéfőző
- Philips LatteGo 5400 Automata Kávégép I Új Tejtartály I Frissen Tisztítva I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest