- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy jelenlegi akkum eléggé nyögvenyelősen indít már reggelente, jelenleg egy Electric Power 77AH/730 aki 2.5 éves, kerülém ezt a márkát mert anyum autójában ugyan ez az akku kb. 2.5 évet bírt aztán szépen beadta a kulcsot és Exide Premiumot került a helyére azóta neki nagyon jól indít gond nélkül !
A kérdésem az lenne hogy én is ezt a márkát néztem pl. az Exide Prémium 77Ah (760) vagy 85Ah(800A) ? egy 2007 -es 1.9PD Seat Leon -ba kéne csak az a kérdés hogy a nagyobb (+3cm) befér ? (szerintem igen) illetve nem baj az hogy alacsony vagyis a 190mm magasság helyett ez 175mm !
Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Roborock S7 robotporszívó
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged