- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzsryl #188900 üzenetére
Én azt gondolom, hogy nemhogy segíteni, meg hagyni nem kéne de kifejezetten gátolni, hogy kína bármiben teret nyerjen. Odaadták nekik az összes know-how-t egy kis olcsó gyártásért cserébe, most meg tátott szájal rohangálunk a f*szerdőben. Mert a pénz már ott, a hadsereg ott és a know-how is.
Mint a rák szépen beszivárgott tövig mindenhova. Szerintem már egy autót nem tudnának európában összerakni a kínaiak nélkül. Én tuti nem vennék tőlük semmit, nem adnék el nekik semmit és nem dolgoztatnék se velük se nekik, szerintem csak így lehet egy népcsoportot kordában tartani akár országon belül akár nemzetközi szinten. Csak az a baj ehhez ma már a maradék 6 milliárd ember együttes összefogása kéne, mert enélkül szépen haladunk a világkormány felé csak nem Star Trekesen San Fransiscoban lesz a központ hanem Pekingben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest