- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #188603 üzenetére
Bocsi, nem emlékszem mindenkire pontosan
Ez így már tiszta sor akkor. Semmi baja nem lesz egy év alatt ha így mindig kijáratod a rövid utak után. Aztán a 40km már bőven jó felhasználás lesz.
Itt nem tudok más autót javasolni, de ha átnézel a milyen autót vegyek topicba akkor ott beszélhetünk automata váltós kocsikról#188604 rasotamas: Meglepő, de tud segíteni már akár 5km plusz is
Akkor az igazi, ha már betud melegedni az olaj. Csak üzemanyagban lesz kétszer annyi, kérdéses melyik éri meg. Most egy évig figyelgetném a DPF-et és az alapján mennék egy regen kört amikor már kell. Ha figyeled és nem engeded 20 gramm fölé nagyon akkor nem lesz gond. Én is így használtam a Passat B7-et. Bár mondjuk én is el is adtam egy év után mert rájöttem, hogy ez nem való az én felhasználásomra. De tudatosan használva a rövid távok ellenére sem romlott semmit egy év és 15000km alatt a DPF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest